0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
Re: Ин витро / икси - април, май и юни 2013г.
« Отговор #180 -: Април 25, 2013, 20:04:57 pm »
Златен дъжд съжалявам едва сега виждам въпроса ти, на него - да, при мен беше точно имплантационно зацапването :P а ти се лекувай и да ни се похвалиш скоро  :lol:

« Отговор #181 -: Април 25, 2013, 20:55:34 pm »
dess_dess, amanda,  мисля, че съм по-добре вече.Мъжа ми е купил Колдрекс таблетки, но си видях, че всяка таблетка съдържа по 25 мг кофеин.Затова ще си самоогранича дозата до 2 таблетки сутрин и 2 таблетки вечер, макар че може и до 8 таблетки на ден да се пият.Казах на мъжа ми да каже, че става въпрос за бременност, та да не му дадат нещо което да не мога да пия.

chattenoire84, извинявай, че не ти честитих бременността.Дано всичко е наред и да се наслаждаваш на тази бременност.

anajens, а дано - от твоята уста в божите уши.

Като цяло се чувствам по-добре.Може би съм се изнежила, всичко стана от това, че докато съм спала, температурата в стаята е паднала до 18 градуса на сутринта във Вторник ме болеше гърлото.Трябва да взема мерки за тоя мой хилав имунитет - не знам дали и това, че има Хашимото влияе (не може малко като ме лъхне студен вятър я да настивам, я херпес да ми излиза.Сега сме взели мерки за настинката, имам си нормален липов чай, онзи с ехинацеята отказах да го пия (порових се и намерих противоречиви мнения за нея ).Имам и лимонов сок и мед, но малко захаросан.Мисля, че на водна баня ще се оправи.Няма да се дам на една настинка.Вчера доста се бях притеснила за бебетата.Днес сутринта имах едно много странно усещане - понеже от скоро имаме градинска люлка и сутринта бях седнала и се побутвах съвсем леко.Появи се някакво слабо пулсиране ниско долу сякаш в областта на матката.Веднага станах от люлката - помислих, че заради полюшването се е появило.Имам вяра, че са се хванали бебчетата, че след няколко дни като с направя тест (мисля на 30-ти Април да го направя, на 14-ти ден след трансфера).
« Последна редакция: Април 25, 2013, 21:16:14 pm от Златен дъжд »

*
« Отговор #182 -: Април 26, 2013, 08:58:49 am »
Златен дъжд, имаш много силно стиснати палци и от мен! Дано всичко е наред! Как си днес? Отминаха ли неразположенията?
На мен вчера ми мина пункцията и извадихме 9 хубави яйцеклетки. Чакам днес да ми се обадят колко са се оплодили. До трансфер няма да се стигне този месец, заради тънка лигавица, но се надявам да има повече за замразяване.
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #183 -: Април 26, 2013, 09:11:23 am »
dizi чакаме днес тогава само хубави новини от теб  :bighug:

« Отговор #184 -: Април 26, 2013, 09:22:13 am »
dizi, благодаря ти.Днес съм по-добре, хремата май почва да преминава.Намерих си начин как да спя през нощта и да не дишам студен въздух - завивам се така, че носа и устата са ми под завивката и така дишам по-топъл въздух.Ефект има - сутрин не ме боли гърлото.Запушването на носа също изчезна.Все повече се изкушавам да си направя тест, но може да е твърде рано още.Ще стискам зъби до Вторник, дано да видя най-чаканите 2-те чертички. :bfp:

Стискам палци при теб да се оплодят всички яйцеклетки и ембриончетата да се развиват отлично.Като разбереш, чакаме да се похвалиш.А когато се стигне до трансфера - той да е успешен до края.  :)

« Отговор #185 -: Април 26, 2013, 09:59:12 am »
Златен дъжд,моя трансфер беше на 3-ти ден.На 10-тия ден от трансфера пуснах кръвен тест и беше много положителен :D
*
« Отговор #186 -: Април 26, 2013, 10:08:25 am »
Сега ми се обадиха от клиниката  :D Имаме 5 оплодени яйцеклетки  :D
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #187 -: Април 26, 2013, 11:20:31 am »
Dizi, браво! Чудесна новина  :) Все така добре да се развиват  :goodluck:
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #188 -: Април 26, 2013, 14:31:47 pm »

Супер, хайде сега и 5 бебета да станат  :lol:

*
« Отговор #189 -: Април 26, 2013, 14:56:25 pm »
Благодаря ви, момичета!  :D И аз много се надявам и вълнувам :)
« Отговор #190 -: Април 26, 2013, 15:18:09 pm »

Супер, хайде сега и 5 бебета да станат  :lol:

:good_post: Стиснати палци и от нас.

*
« Отговор #191 -: Април 26, 2013, 15:19:01 pm »
Златен дъжд,моя трансфер беше на 3-ти ден.На 10-тия ден от трансфера пуснах кръвен тест и беше много положителен :D
И при мен беше така. Дори и уринарния ми показа положителен резултат, но го направих след кръвния, за експеримент. И сега мисля на 10-ти ден да си направя теста.
Dizi, браво, много хубав резултат, дано успеят всичките да ги замразят.
Iva17, а ти как си? Мина ли ти прегледа, за да установите колко са плодните сакчета? Дано всичко се развие до успешен край този опит.

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #192 -: Април 26, 2013, 15:47:53 pm »
mgstra, едно плодно сакче видяхме. В неделя пак съм на преглед и дано видим пулсации. Не смея да се зарадвам, още ме държи страха от последния път. Дано всичко да е наред този път и да завърши щастливо. 
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #193 -: Април 26, 2013, 16:28:15 pm »
Браво на всички момичета!
Златен дъжд, дано вече си по-добре! Стискам палци бързо да ти мине.
*
« Отговор #194 -: Април 26, 2013, 17:31:20 pm »
стискам паци  :crossfingers: за трансфера когато му дойде времето и да успешен.

Златен дъжд  радвам се че си по добре. :)
Иве много стиснати палци,няма как всичко ще е наред този път до финала.
mgstra на какъв етап сега и кога ще правиш тест. :oops:

*
« Отговор #195 -: Април 26, 2013, 18:48:10 pm »

В събота ми беше трансфера на 3 ембриончета. Сега съм 7-ми ден след трансфер. На 2-ри съм рожденичка и се надявам да си получа подаръка, който съм си поръчала - една девойка.  :D
Iva, поне сега си спокойна от рисковете на многоплодната бременност. Мисли позитивно, страха ти е обясним, вярвай, че този път ще довършиш започнатото.

« Отговор #196 -: Април 26, 2013, 19:28:20 pm »
Здравейте,момичета-на всички бременни честито!Днес бях на преглед-за проследяване на овулацията.В понеделник ще ходя пак,защото фоликула не беше достатъчно голям.След това,най-вероятно във вторник,ще правим първа инсеменация,дано да е успешна и да видя най-после така желаните 2 чертички.
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=p en p][/url]
« Отговор #197 -: Април 26, 2013, 20:17:02 pm »
mgstra, аз пък съм на 1-ви и ги моля бебчетата да ме зарадват с 2 чертички на 30-ти Април, за да има наистина хубав повод за празника на следващия ден.Това ще е най-хубавия подарък в живота ми.Аз иначе цял живот си мечтая за момиченце, мъжа ми иска момченце, в такъв случай какво по-хубаво би имало от това да си имаме и двете заедно.  newsm04

« Отговор #198 -: Април 27, 2013, 08:57:17 am »
Златен дъжд желая ти този рожден ден да получиш най-големия подарък.Видях ,че имаш празник на 1май и аз сам родена тогава .икренно ти желая моят късмет едно малко слънце да угрява и вашият дом.а на всички момичета успешен финал и много здрави бобока .късмет
*
« Отговор #199 -: Април 27, 2013, 09:40:21 am »

В събота ми беше трансфера на 3 ембриончета. Сега съм 7-ми ден след трансфер. На 2-ри съм рожденичка и се надявам да си получа подаръка, който съм си поръчала - една девойка.  :D
Iva, поне сега си спокойна от рисковете на многоплодната бременност. Мисли позитивно, страха ти е обясним, вярвай, че този път ще довършиш започнатото.
Еиий браво ,на 2-ри най-хубавия резултат да видиш :wink: