Момичета, нормално ли е да имам болки и то специално вдясно около десния яйчник.Вчера на пункцията казаха, че бил по-труден и малко зор видяха да ги извадят, но като лежах след пункцията се поуспокоиха.Вкъщи като седя на компютъра, сякаш пак се появяват.Нищо почти не правя, или съм на компютъра или лежа и гледам телевизия и излизам от време навреме в двора за по няколко минути.Пратих мъжа ми да ми вземе Но-шпа, дано ми помогне.Като легна се поуспокояват но и кръста също ме преболява.Може ли да са някакви контракции вследствие на пункцията.Гледам предимно да лежа, да не ме боли.
Също така ако ми се ходи по малка нужда тичам веднага, че ако се стискам дори и няколко секунди почва да ме боли ниско долу в средата (предполагам матката).
п.с: Гали, вчера извадиха 23 яйцеклетки, имаме си вече 16 оплодени.Ще видя как ще се развие положението.Пих Но-шпа и се надявам да ме отпусне.Иначе по време на пункцията болките си бяха сериозни, доста ме боля.Но мисля, че се струваше да ги изтърпя за тази прекрасна новина днес.Много се зарадвахме с мъжа ми.