Здравейте момичета, редовно ви чета и много се радвам на всеки положителен резултат. Искам да ви помоля за информация. Пиша ви във връзка със сестра ми, но всичко което се случва с нея, буквално го преживявам и аз. Тя е на 36 г. и с мъжът й се борят с над 10 г. стерилитет. Те са с мъжки фактор, който варира,а при нея не е открит друг проблем освен поликистозен десен яйчник и ограничен яйчников резерв. Те живеят в Англия и сега приключи първият опит ин витро-икси, за съжаление неуспешно. Започнаха по дълъг протокол, всичко мина супер леко, извадиха 11 яйциклетки, оплодиха се успешно 7 и се деляха перфектно до 5 ден, когато й върнаха 2, останалите са спряли да се развиват и не са ги замразили. На 10 ден след трансфера получи кафеникаво зацапване, което премина в цикъл на другия ден. Много тежко го преживяваме и аз съм цялата в херпеси. Те ще си идват лятото за 1 месец и искат да си напрявят всякакви изследвания, които да подскажат, защо не настъпи имплантация и да потърсят дали има някакъв скрит проблем, но не знаем какви, сега се опитваме да се ориентираме и да търсим имформация, моля ви кажете ми за всички изследвания, които е хубаво да се направят. Предварително ви благодаря