0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро / икси - април, май и юни 2013г.
« Отговор #260 -: Май 07, 2013, 14:27:36 pm »
Златен дъжд, знам как се чувстваш и аз съм след поредния неуспех.
Недей да се разтройваш само, гледай напред и си пази нервите.
ТСХ ти е доста високо, пиеш ли Л-тироксин или Еутирокс? Ако не-посети ендокринолог. Трябва да е го свалиш максимум до 2-2,5.
*
« Отговор #261 -: Май 07, 2013, 14:39:25 pm »
Ех, Златен дъжд, жалко. Прегръщам те! Дано постигнете по-добра лигавица седващия месец. От друга страна ембрионите, които се развиват добре след размразява имат наистина добър потенциал, замразяването е нещо като тест за тях. От сърце ти желая успешен ЗЕТ!

« Отговор #262 -: Май 07, 2013, 14:48:01 pm »
МОмичета следя ви и стискам палци на всяка една от вас, макар да си чакам заповедта.Успех ви пожелавам!
Маги,а аз следя теб  :DБързичко да ти излезе номерчето и да ми се похвалиш,че стартираш и после с положителния тест :bighug:
« Отговор #263 -: Май 07, 2013, 14:52:03 pm »
Момичета, имам нужда от съвет.

Според вас на кой ден след трансфер може да се установи бременност най- рано?
Имам Прегнил 5000 на 22 април, трансфера беше на 29 април, ембриончетата бяха на 5 дни.
Очаквам мнението ви с нетърпение!

На Анелино и Златен дъжд им пожелавам да са силни и да вярват, че следващия опит ще е техния! Прегръщам ви момичета!

« Отговор #264 -: Май 07, 2013, 15:41:07 pm »
Lindsey, на 08-09.05 вече може да правиш кръвен тест и ще покаже има ли бременност или не.
За уринарен ще трябва да почакаш поне 4-5 дни повече.
Успех!
« Отговор #265 -: Май 08, 2013, 08:14:54 am »
Златен дъжд, съжалявам :bighug: Вярвай, че всичко ще се оправи :wink: Аз не мисля, че високото ТСХ е причина за неуспеха, то се покачва от стимулацията. Важно е преди започването на стимулацията да е под 2. А моят ендокринолог ми е казвал, че се нормализира 2 месеца след стимулация и по-рано не иска да ме вижда на консултация.
Иначе при мен стимулацията завърши, направиха ми и трансфера вече - 5 ембриончета :) В началото се уплаших от бройката, но вече се поуспокоих, все пак доктора ги решава тия неща и то е за добро. Деня на трансфера за 1 ли се броеше или за 0, че съм забравила ?
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #266 -: Май 08, 2013, 08:58:23 am »
Златен дъжд, съжалявам :bighug: Вярвай, че всичко ще се оправи :wink: Аз не мисля, че високото ТСХ е причина за неуспеха, то се покачва от стимулацията. Важно е преди започването на стимулацията да е под 2. А моят ендокринолог ми е казвал, че се нормализира 2 месеца след стимулация и по-рано не иска да ме вижда на консултация.
Иначе при мен стимулацията завърши, направиха ми и трансфера вече - 5 ембриончета :) В началото се уплаших от бройката, но вече се поуспокоих, все пак доктора ги решава тия неща и то е за добро. Деня на трансфера за 1 ли се броеше или за 0, че съм забравила ?

jonita
В моята клиника го броят за 0. Желая ти успех! :bighug:

« Отговор #267 -: Май 08, 2013, 10:38:54 am »
за първи се брой.
*
« Отговор #268 -: Май 08, 2013, 11:01:27 am »
МОмичета следя ви и стискам палци на всяка една от вас, макар да си чакам заповедта.Успех ви пожелавам!
Маги,а аз следя теб  :DБързичко да ти излезе номерчето и да ми се похвалиш,че стартираш и после с положителния тест :bighug:

Ще дойде и моя ред, ще стане всичко :) Благодаря ти :)

Момичета много съжалявам за неуспеха ви.Стискам палци това да са последните отрицателни тестчета.

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #269 -: Май 08, 2013, 11:31:26 am »
Момичета, чудя се, ако утре ( ще ми е 10 ден) пусна кръвен тест, дали ще ми отчете? След ЗЕТ съм, замразени са на 3 ден ембрионите, бяха много хубави уж ... :lol:

« Отговор #270 -: Май 08, 2013, 12:07:40 pm »
dess_dess, ако не са ти били прегнил мисля, че може да си пуснеш утре кръвен тест.Мисля, че вече би трябвало да ти покаже какво е положението.Успех

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #271 -: Май 08, 2013, 12:19:32 pm »
Нямам пренил аз :lol: Благодаря   :bighug:

*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #272 -: Май 08, 2013, 14:21:52 pm »
И аз мисля,че би трябвало да ти отчете и да знаеш,че мноооого ти стискам палци за положителен резултат- ще ми дадеш кураж и на мен :) :bighug:
Успех на всички момичета,много вяра и надежда- един ден нещата се случват!!!
« Отговор #273 -: Май 08, 2013, 14:22:30 pm »
Момичета, чудя се, ако утре ( ще ми е 10 ден) пусна кръвен тест, дали ще ми отчете? След ЗЕТ съм, замразени са на 3 ден ембрионите, бяха много хубави уж ... :lol:
Можеш даже и днес да пуснеш кръвен. Стискам палци това да е успешния ти опит. Ще ставаш мама...
Sara 68, късмет и на теб, не унивайте, не губете кураж. Моят Митко е резултат на 5 ми инвитро опит, всеки път си казвах, че ми е последния, но когато минеше малко време от неуспеха, сърцето ми започваше да кърви, ставах, изправях се гордо и продължавах... И малкия ми сладък син се появи, ще успеете, запишете ми думата, всички ще успеем!
« Последна редакция: Май 08, 2013, 14:31:23 pm от dara ivanova »

[161551.gif[/img][/url]
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #274 -: Май 08, 2013, 14:43:16 pm »
Можеш даже и днес да пуснеш кръвен. Стискам палци това да е успешния ти опит. Ще ставаш мама...
Sara 68, късмет и на теб, не унивайте, не губете кураж. Моят Митко е резултат на 5 ми инвитро опит, всеки път си казвах, че ми е последния, но когато минеше малко време от неуспеха, сърцето ми започваше да кърви, ставах, изправях се гордо и продължавах... И малкия ми сладък син се появи, ще успеете, запишете ми думата, всички ще успеем!

Sara68, dara ivanova :bighug: благодаря ви милички, дано имам повод за радост :lol:

*
« Отговор #275 -: Май 08, 2013, 15:46:13 pm »
anelino ,Златен дъжд ,момичета съжалявам за неуспеха,знам как се чувствате,но ви пожелавам да намерите сили и да продължите.  :bighug:

dess_dess и аз ще ти стискам палци да ни зарадваш с положителен тест :crossfingers:

dizi как мина прегледа ,имаш ли добри новини?

Моя преглед мина вчера на 3-ти ден от МЦ -нямам задържан фоликул,лигавицата е добре и другата седмица в сряда на 15.05  пак да съм там ще ми вземат секрет и да видим кой ден ще е ЗЕТ.Междувременно пуснахме и за фонда да има за всеки случай.

*
« Отговор #276 -: Май 08, 2013, 15:52:44 pm »
Анелино, Златен дъжд, много съжалявам да прочета тези новини! Прегръщам ви и кураж!
dess_dess , мноооого силно стискам палци!  :goodluck:
amanda, айде на 15-ти всичко да е ок и да кажеш кога ще е трансфера  :D
При мен има задържани фоликули. Попитах доктора и той каза, че няма да окажат влияние на ЗЕТ. В понеделник съм пак на преглед, за да проверим лигавицата, че беше тъничка. Може и да не правим този месец трансфер, а да направим биопсия. Не знам ..., малко ми докривя, но каквото прецени докторът.
Маги, дано мине бързо времето до твоето номерче. Знаеш колко силно ти стискам палчета!  :D
« Последна редакция: Май 08, 2013, 15:55:37 pm от dizi »
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #277 -: Май 08, 2013, 15:55:55 pm »
amanda, dizi мерси момичета :bighug: дано утре имам смелостта да вляза в лабораторията  :jump12:

*
« Отговор #278 -: Май 08, 2013, 16:26:35 pm »
TSH e 5.06 - според мен и то има вина...

ТСХ  се покачва от стимулацията. Важно е преди започването на стимулацията да е под 2. А моят ендокринолог ми е казвал, че се нормализира 2 месеца след стимулация и по-рано не иска да ме вижда на консултация.

Вярно е. Аз пих пет дни Клостил и ТСХ-то ми беше станало от 1.5 преди Клостил до 4.5 в деня на резултата. Аз също го обвинявах, но после разбрах че два месеца след стимулация не се прави изследване за ТСХ, понеже резултата е некоректен.

Момичета, прегръщам ви много силно, и споделям болката ви. Бих казала че ще мине след месец-два, но знам че това е лъжа. Мисля че минава едва в деня на раждането. Поне за мен мисля че е така. Пожелавам ви този момент да е скоро!  :stroller:   
*
« Отговор #279 -: Май 08, 2013, 16:27:03 pm »
dess_dess и от мен много стиснати палци. Чакаме те, та да минем под прашец.
Аз съм на редичката - другата седмица ЗЕТ.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.