0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро / икси - април, май и юни 2013г.
« Отговор #160 -: Април 23, 2013, 21:18:46 pm »
Златен дъжд,не е късно,звънкай на доктора.Той ще ти каже какво да правиш.Аз получих кафеникаво зацапване при бременност на 1 месец и спрях клексана за 3 дни,после продължих да го слагам.
« Отговор #161 -: Април 23, 2013, 21:35:06 pm »
Телефона е изключен.Иначе пия доста лекарства, аспирин протект е между тях - по 1 таблетка.Ще увелича утре пак папаверина, след като се свържа с доктора или някой от клиниката, а ако трябва ще отида.Макар, че ме е страх да пътувам  - само друсане от градския транспорт ми трябва сега, то бебетата не са са закрепили стабилно още... Мъжа ми е до 14.00 ч. на работа и ще се върне чак към 14.45 ч.

« Отговор #162 -: Април 23, 2013, 21:42:34 pm »
Не пий днес аспирина, и увеличи папаверина.
« Отговор #163 -: Април 23, 2013, 22:34:55 pm »
Здравейте, за първи път се включвам в темата  :) Пробвахме 2 пъти на естествен цикъл, но и двата пъти бяха празни фоликулите. Вторият път пих 7 дни Клостилбегит и резултата 2 празни. Този месец съм със стимулация, както каза едната акушерка - "екзотична" стимулация. Пет дни Клостилбегит, през ден бихме хормон на растежа, а от 5 ден и Менопур, вчера и днес - Цитротид. В четвъртък ми е пункцията. Искам да ви питам как ви се отразяват инжекциите? Знам, че при всеки е различно. При мен от снощи започна едно неприятно гадене и днес цял ден. Възможно ли е да е от Цитротида, защото започна 2-3 часа след инжекцията? Ако имате предложения как мога да облекча положението, ще се радвам  :D
iva17, стискам палци този път всичко да е наред!  :D От доста време чета темата и се вълнувам с вас. Успех на всички в процедура!

Това с празните фоликули е много гадно и аз така бях.След това с клостила извадихме едно читаво.Сега пък съм с два задържани-27 мм и 18 мм.Утре ще ги гледаме дали са изчезнали .
То си мисля,че ще изтървем този месец изцяло като процедура
*
« Отговор #164 -: Април 24, 2013, 08:26:07 am »
а преди или след прегнила? или едновременно..

В понеделник имах само Цитротид, а той трябва да се бие след 16.00 ч. Вчера слагах Прегнил и  заедно с него и Цитротид.
*
« Отговор #165 -: Април 24, 2013, 09:42:02 am »
Златен дъжд, сега най-много ти е нужно спокойствие...чуствам, че си много напрегната, а това не е добър съветник. След трансфер не е нужно непрекъснато лежане...просто не трябва да има тежки физически натоварвания... Води нормален начин на живот и ако е "писано" ще стане...не се взирай във всяка промяна на тялото...(знам че е трудно, но се постарай).
Всичко, което чувстваш е нормално както за бременност, така и за липса на такава... Леко зацапване около 6-7 ден е добър знак за бременност, но не и достатъчен. Имай търпение още няколко дни и всичко ще се изясни..Успех!
« Отговор #166 -: Април 24, 2013, 10:34:40 am »
Знам, аз се поуспокоих.Отдавам го на евентуална имплантация.За всеки случай днес и утре ще съм си на 3х2 папаверин, а след това пак на 3х1.Прочетох няколко статии по темата и мисля, че не намерих друга причина за това, а и то намаля, сигурно скоро до довечера няма да има никакви следи.А за лежането - понякога толкова ми се спи, дори да седя седнала само мисля да си легна и го откарвам по 1 час.А следобед и по 2-3 часа.Толкова спане през живота си не съм видяла.Вярвам, че се ще се получи от самото начало и чакам с нетърпение да дойде време да си направя тест и да видя 2-те чертички.Чудя се само дали да пусна кръвен към Петък - Събота или да изчакам до Вторник, когато ще ми е 14-ти ден и тогава да си направя тест.Малко ме хвана хрема от вчера сутринта и я карам на топли чайчета, май успях да я пресека.Седя си на топло и така.

« Отговор #167 -: Април 24, 2013, 15:09:48 pm »
Да ви питам понеже леко настинах, мъжа ми е купил на Биопрограма "Билков чай при простуда и грип".Досега пиех липов чай, но той свърши, а мъжа ми такъв е намерил.Чая съдържа бъз, лайка, мащерка босилек и шипка, но и ехинацея.Може ли да го пия или по-добре не.На опаковката не пише нищо за пиенето му при евентуална бременност.
« Последна редакция: Април 24, 2013, 15:31:02 pm от Златен дъжд »

*
« Отговор #168 -: Април 24, 2013, 15:11:30 pm »
Да ви питам понже леко настинах, мъжа ми е купил на Биопрограма "Билков чай при простуда и грип".Досега пиех липов чай, но той свърши, а мъжа ми такъв е намерил.Чая съдържа бъз, лайка, мащерка босилек и шипка, но и ехинацея.Може ли да го пия или по-добре не.На опаковката не пише нищо за пиенето му при евентуална бременност.
Можеш.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #169 -: Април 24, 2013, 16:39:23 pm »
Здравейте момичета да се включа и в тази тема . На 22-ри ми беше 1-вата блокираща инжекция Декапептил. Това ми е 2-ри опит и се надявам всичко да мине наред и да завърши с хубав резултат. Успех на всички в процедура и нека напълни темата с много бебета.
« Отговор #170 -: Април 24, 2013, 16:44:41 pm »
Да ви питам понеже леко настинах, мъжа ми е купил на Биопрограма "Билков чай при простуда и грип".Досега пиех липов чай, но той свърши, а мъжа ми такъв е намерил.Чая съдържа бъз, лайка, мащерка босилек и шипка, но и ехинацея.Може ли да го пия или по-добре не.На опаковката не пише нищо за пиенето му при евентуална бременност.
По този повод съм чела, че повечето билки, по-ароматните, крият риск от предизвикване на контракции на матката, което не е добре ако си след трансфер. Разбира се става дума за това да се избягват по-големи количества или ако така или иначе имаш болки и пр. Така поне аз съм възприела предупреждението. Иначе липата със сигурност и ако не се лъжа - шипката са позволени без проблем през първите седмици от бременността.
*
« Отговор #171 -: Април 24, 2013, 16:55:22 pm »
Във време след трансфер (по повод на появила се хрема и кихавици) пих чай само от ехинацея като предварително попитах АРТ лекаря си.
Оказа се друго , но това няма значение.
« Последна редакция: Април 24, 2013, 17:00:09 pm от avallon »
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #172 -: Април 24, 2013, 17:07:07 pm »
Явно и ехинацеята е в списъка на безопасните и позволени билки. Аз не претендирам за изчерпателност. Запомнила съм, че повечето билки е добре да се избягват, както и ароматните масла. Хубаво е човек да се поинтересува за конкретния продукт, който възнамерява да използва в седмиците след трансфера, които са най-деликатни за нас.
*
« Отговор #173 -: Април 24, 2013, 19:34:56 pm »
anelino как си не писала,трансфера мина ли?

vesito90
  успех в процедурата и на края  :bfp:

« Отговор #174 -: Април 24, 2013, 22:53:58 pm »
Момичета, утре сутрин звъня в клиниката и ако трябва ще отида.Няма да чакам повече, не знам защо още днес не им звъннах.При мен нещата се влошиха - опитва се  кашлица да се появява,тип задушаваща (добре, че не е постоянна), но ме прерязва корема като кашлям.Моля се само бебетата да оцелеят - хрема, кашлица, а и херпес ми излезе днес, само това ми липсваше точно сега.Моля ви момичета, молете се за бебчетата ни, дано всичко това да не им окаже влияние и миличките душички да са добре.Имам и температура - 37.2, не мога да си простя, че точно сега се разболях...  :balk_137: :balk_138: :balk_145:

« Отговор #175 -: Април 24, 2013, 23:06:43 pm »
Златен дъжд,
Не се притеснявай, свържи се веднага с джипито или с АГ-то, сподели им симптомите си. Не се бой за бебетата. Няма да им навредиш! Майка ми е била болна по време на двете си бременности с мен и с брат ми, смея да твърдя, че сме здрави  :wink:.
Аз също съм в началото на бременността си и изкарах тежък грип, вдигнах температурата си до 38, 2 градуса, свалих я с Панадол и чорапи с оцет. Имам сериозна кашлица, но я стопирах с Проспан, хремата с капки за нос Назик и моля те не ставай от леглото!!! Не стой и седнала дори!!!
Пий топли супи и чай от мента, чай от лайка и ще се оправиш. Даже още я влача кашлицата, хремата ми почти премина. Дръж се! Само не се шашкай.

*
« Отговор #176 -: Април 25, 2013, 00:44:33 am »
chattenoire84, при настинка не е нужно да се лежи без да се става. Също така не е противопоказно и да се седи.

Златен дъжд, за гърлото можеш да правиш гъргара лайка със сода. Можеш да пиеш и Проспан. Вземи си нещо за смучене ( Прополки например). При запушен нос пръскай морска вода, можеш да слагаш и Виброцил мисля.
« Отговор #177 -: Април 25, 2013, 09:02:17 am »
Звъннах в клиниката, доктора днес е в клиниката им в Бургас.Казаха ми, че мога да пия парацетол или Колдрекс (които го съдържал).Бременни можели да го пият.Обаче нямаме, мъжа ми ще мине да купи като се върне следобед от работа.Тогава ще почна да го пия.Температурата спадна, през нощта се завих и с одеало, та се изпотих.Гърлото ми е малко по-спокойно, само хремата е сега, но гласа ми се промени.Кашлицата е рядка за сега.Докато се върне мъжа ми, ще си стоя на топло в стаята и така.
Ръждивото зацапване го има, слабо е - за него ми казаха, ако се засили да им звънна.

*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #178 -: Април 25, 2013, 09:27:04 am »
Златен дъжд, дано това да е една "бременна" настинка, на много бременни им пада имонитета и ги хваща настинка, дано и при теб да се окаже така!Стискам палци!Бъди спокойно само! :bfp:
*
« Отговор #179 -: Април 25, 2013, 12:00:09 pm »
Златен дъжд дано бързо да отмине всичко и да се оправиш,а на бебенцата няма да им навредиш,те ако са решили да си стоят там ще си стоят :).Бързо оздравяване и всичко да е наред,не се самообвинявай :wink:
Златен дъжд, дано това да е една "бременна" настинка, на много бременни им пада имонитета и ги хваща настинка, дано и при теб да се окаже така!Стискам палци!Бъди спокойно само! :bfp:
   :goodluck:

chattenoire84 честито и лека бременност, чух те ли вече и сърчице ?