Добро утро!
Ние изкарахме един весел уикенд на село на вилата! В събота времето беше разкошно. Ходихме на разходка до реката и Злато беше очарован! Хвърляше камъни в реката и викаше "пяс-пяс" /пляс-пляс/
Зачерви бузите и беше толкова щастлив
Този път не правихме нищо там - дори и не чистих - само отгоре-отгоре, колкото да се настаним
И релаксирахме на чист въздух
Голям кеф - далече от големия град! В неделя вече времето беше по-лошо, но пък Злато пак искаше при жабите на пяс-пяс
Днес е едно валеееееееежно, но пък като знам, че идват още много топли слънчеви дни, ми е едно такова хуууубаво
Пожелавам на всички здраве, лека седмица и очакваме времето да се стопли за дълго!
И да попитам тук: Нашите на 21.04. имат Златна сватба! Ще я празнуваме на ресторант! Те са решили да разпращат покани, на които да е загатнато, че подаръци няма да се подаряват, а само цветя
Майка ми обожава цветята, та сигурно ще и се напълни къщата
Но ми се иска да им направим някоя изненада! Имате ли идеи? Все пак са на 70-75 години! Но са все още работещи и дейни и носят на майтап! Ако можем да ги изненадаме с нещо /не толкова материално/ - много ще се радвам!