Да се нагрее челото с електрически котлон предполагам. За тази цел си взимам топъл душ или топла вана. Може и на сауна да отида. Предпочитам, вместо клизма, котлон и крушка. Както и да е.
elle22 за страничните ефекти ясно, аз се лекувам и семейството си лекувам само с парацетамол много рядко и с разни нещица за повишаване на имунитета, като фрешове от плодове и зеленчуци, мед, алое, пчелен клей и прашец, и т.н. Така процедирам отдавна. И преди спазвах много ограничения, но сега категорично не купувам боклуци. И детето усети разликата. Със ставането сутринта иска фреш от нещо, което е най-често лимон, портокал, грей, ябълка морков, магданоз, спанак, коприва, целина, моркови. Комбинация от тези неща. Слагам и 2 сладки жълти ябълки, за да и е сладичко. Научи малката и съседчетата. Когато дойдат да играят и са жадни искат фреш или сок от бъз. Един ден си направихме кафе с баща ми, а малката пиеше фреш от представете си ябълка, морков, целина и магданоз и с такъв укор ни обясни, че се тровим с това кафе
. А и аз ги пия по навик. Започнах да се чувствам много добре, не се изморявам и "слонът от главата ми слезе", така да се изразя
.
Днес си купих от близката баничарница козунаци, защото ги видях и бяха разкошни с яйца
.
Момчето ми показа как ги правят, същност то се виждаше през отворчето. Тъкмо бъркаха сместа. Истински домашни козунаци. Вярно 8 лв бройката, но разкошни. Та аз съм първият човек, който ще е за елементарните неща и липсата на химии за каквото и да е. Но подобни неща, като тази статиика не трябва да съществуват. Защото има глупави хорица и ще направят беля. Клизма с много топла вода, тез неща в носа, разни спиртове и котлони. Има толкова елементарни неща за затопляне и приятни. И не говоря само за тази статия. Навсякъде кипи от безобразно невярна и опасна информация. Трябва да се коментира и да се обяснява. И също да се внимава на кой какъв акъл се дава, защото последствията са ужасни.