0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Смях, раздумка и кафенце - 2 :)
« Отговор #660 -: Януари 07, 2014, 22:31:57 pm »
silvanchence, това което ти дават и си изгубила е Удостоверение за раждане. Акта за раждане е само един и той не се изнася от общината в която е издаден. На родителите се издава Удостоверение за раждане и могат да се вадят дубликати. Пускаш молба в кметството, където е издадено и искаш дубликат.
*
« Отговор #661 -: Януари 07, 2014, 23:33:23 pm »
Аз днес съм на работа, че да си почина :) до края на седмицата трябва да се пренесем и направо ми идва в повече всичкото мъкнене
Това ми напомня едно местене... ама аз съм си виновна, де -  Работи си, скъпи, аз ще преместя къщата - само дрехи са. Кой ме би през устата  :lol: Повече такива грешки - нье!

Всяко семейство с 10-годишен стаж е преминало етапа на първоначално натрупване на боклуци (ако не на капитал) и местенето е сложна операция.

Събудихме се на -17 градуса. Не смея да проверя при elle в Чикаго колко е. За пръв път в живота си се плаша, че ще се спукат водопроводните тръби.

Това с боклуците ме разсмя, нямаме 10г. стаж, но боклуци бол, явно за капиталите има време  :lol:  а за Чикаго не знам да те замразя ли или да ти го спестя  :lol:
*
« Отговор #662 -: Януари 08, 2014, 09:34:04 am »
Добро утро!
Цигу, дръжте се! Тръпки ме побиват от студ и сняг - посред зима съм оставала без бойлер, ужас!

Аз имам особено отношение към вещите - хвърлям много и подарявам, та този вид "капитали" съм ги свела до минимум  :lol: Например в хола имам маса, диван и телевизор. Обичам пространството и "натуриите" ме задушават.
« Отговор #663 -: Януари 09, 2014, 08:15:11 am »
Добро утро!Да ви почерпя с едно сутрешно ободряващо кафе.

За малко да забравя отчета за времето-7 ден с мъгла.Направо е ужасно нищо не се вижда и е много влажно.За 6 години от както се преместихме така и неможах да свикна с този климат.

*
« Отговор #664 -: Януари 09, 2014, 08:28:46 am »
Добро утро!
Благодаря за кафето, Марина, много е хубаво! :D

И при нас положението с мъглата е същото ...

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #665 -: Януари 09, 2014, 08:42:30 am »
Добро утро и благодаря за кафенцето.
Сводка за времето - в Пловдив е меко, лека мъгла днес. Вчера даже мъгла нямаше. И днес се кани да пече. Вчера заварих децата на площадката в градината.
Дори аз свалих дебелото пАлто и махнах шапката. :lol: За тези, които ме познават е ясно, че това е голяма работа.
Смразявам се само от новините за американските студове. Направо ужасно звучи.
*
« Отговор #666 -: Януари 09, 2014, 10:05:35 am »
Хубаво,хубаво ама само за сметките за тока ,май!!! :lol: :lol:Болно време! Пазете се!! :wink:на банско щели да се избият за три писти. :(Май зимния туризъм тази година го / пишем бегал/!! :wink: Тука сутрин и вечер ужасна мъгла и като добавим и близостта до море,влагата е ужасна. Изгниха ми старите кокали.... :lol:

п.п. приятно съм изненадан от /синоптичниа отдел/ на Макдоналдс, ако въобще имат такъв ,де :lol:Супер точно попадение е новата им реклама!! :wink:
« Последна редакция: Януари 09, 2014, 10:10:43 am от ra40 »
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #667 -: Януари 09, 2014, 14:02:26 pm »

Хайде сега да видим, кой колко месо е изял през 2013 и колко данък ще плати.  :P :lol:

Ромен Гари
*
« Отговор #668 -: Януари 09, 2014, 15:36:43 pm »
Тед, много ме развесели, макар че все по-масовата неграмотност изобщо не ми се струва смешна.  :(

Хубав ден и от мен! Да се похваля - нямаме мъгла. Е, то и слънце нямаме, де, но това не е учудващо.

« Отговор #669 -: Януари 09, 2014, 15:42:14 pm »
Добре, че постих миналата година по време на целите Великденски пости! Да каже човек, че съм била предупредена от данъчните за новия данък, който ще въвеждат. Голям майтап!
*
« Отговор #670 -: Януари 09, 2014, 16:00:37 pm »
Аааа,то се чува,че и за хляба ще въвеждат данък,така че умната с тестените също!!!! :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #671 -: Януари 10, 2014, 10:24:32 am »
Е, ще ме прощават, ама днес една наша служителка има рожден ден и ми поднесе пълна чинийка с баничка, тутманиче и кексче, та нека ми ги облагат. Аз нали ще си хапна хубаво!
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #672 -: Януари 10, 2014, 10:54:14 am »
На това мила ми Хоуп се казва „подаръци от богати приятели“ и не подлежи нито на деклариране, нито на облагане.

п.п. Искам и тук да честитя рождените дни на 2 прекрасни и мили дами.
Честит рожден ден на Мели и Преслава на Мини!
« Отговор #673 -: Януари 10, 2014, 11:47:24 am »

Хайде сега да видим, кой колко месо е изял през 2013 и колко данък ще плати.  :P :lol:
:? :? :? Еми да си призная аз мой ще трябва да платя доста голям данък,последно време доста си хапвам месце :lol: :lol: :lol: :wink:

Момичета чудех се къде да пиша и реших,че ще е тука.Днес четох за инициативата на предаването "На кафе" и клиника Щерев http://www.ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=487%3A-q-q&catid=3%3A2009-06-08-08-30-36&lang=bg.Много се радвам на такива инициативи и се надявам да има още много като тази и  на Зачатие която беше миналият месец. Само не разбрах този проект за какво е точно "Моето мечтано бебе" или за красота.Има ли някаква връзка между предлаганите процедури и актуална снимка,тегло и ръст?

П.П.Честито на рожденичките да са живи и здрави дълги години.

*
« Отговор #674 -: Януари 10, 2014, 12:48:04 pm »
Само не разбрах този проект за какво е точно "Моето мечтано бебе" или за красота.Има ли някаква връзка между предлаганите процедури и актуална снимка,тегло и ръст?
Това ще бъде съвместна инициатива между предаването "На кафе" и Медицински комплекс "Д-р Щерев".
В рамките на проекта три двойки ще имат възможност да получат безвъзмездно лечение за забременяване чрез три различни процедури.

Но за 3 двойки не спасяват положението.Смятам, че това трябва да бъде държавна инициатива, не на предаване и на една клиника.
По-скоро търсят популизъм - насочили са се към двойки без особени проблеми .. yahoo_33
(извинявам се за отклонението от темата за "раздумката и леките разговори")

Честито на рожденичките!
Да са живи, здрави и щастливи!

Ромен Гари
*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #675 -: Януари 10, 2014, 16:50:23 pm »
Eх българино! Ти и на харизан кон, зъбите ще преподредиш и преброиш отзад напред и отпред назад :x Пет пъти четох и никъде не прочетох, че въпросната снимка, ръст и килограми, ще бъдат критерий 8O Пише ли, че грозните и/или дебелите нямат право на участие? Просто са част от заявлението....Автобиография като изпращате, няма ли там снимка и прочие?

Тед, популизъм или не, аз не смятам, че - БЕЗПЛОДИЕ ПОРАДИ ТУБАРЕН (ЗАПУШЕНИ ИЛИ ОТСТРАНЕНИ МАТОЧНИ ТРЪБИ) ИЛИ МЪЖКИ ФАКТОР са "без особени проблеми" :wink:
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

*
« Отговор #676 -: Януари 10, 2014, 20:55:09 pm »
Мисля, че ръст и килограми са им необходими, за да сметнат упойката за пункцията.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #677 -: Януари 10, 2014, 23:45:23 pm »
Мисля, че ръст и килограми са им необходими, за да сметнат упойката за пункцията.
А снимката, за да подберат нощница ,която да подхохда по цвят на косата ми, нали после всичко трябва да е издържано за пред камерите............... шегувам се  :)

« Последна редакция: Януари 10, 2014, 23:54:55 pm от marsi »

*
« Отговор #678 -: Януари 11, 2014, 08:49:28 am »
А снимката, за да подберат нощница ,която да подхохда по цвят на косата ми, нали после всичко трябва да е издържано за пред камерите............... шегувам се  :)
Ейй, вярно!Всичко е заради Биг Брадъра, как не се сетих?! :lol:

Добро утро!
Хайде кафето днес от мен: :wink:

Забравих сводката за времето :P - днес от сутринта има чудно слънце и по-късно през деня ще става за разходки.Нямам търпение ..
« Последна редакция: Януари 11, 2014, 09:41:56 am от Тед »

Ромен Гари
*
« Отговор #679 -: Януари 11, 2014, 09:50:22 am »
Айде да не оспамваме хубавата тема, всеки си прави сам някакви заключения. Важото за мен е че се говори за донорството и се дава гластност, защото е много трудна тема.

А добро утро.Аз пия кафе и сега ще закусвам, днес и утре последен напън и от понеделник в нова къща.Хубав и слънчев ден!