0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Смях, раздумка и кафенце - 2 :)
« Отговор #620 -: Декември 30, 2013, 17:22:57 pm »
Добра вечер. Ама то така е, като си подарих онзи ден новата книга на Пратчет, а вече не мога да чета до 3-4 през ноща.
Аз вече започнах с приготвянето на трапезата, сложих едно кило кисело  мляко да се цеди и накълцах една краставица. Сега татиту като си дойде от работа трябва да начупи орехи. Целия тоя панаир, щото лапето откри млечната салата и мече има още едно любимо ястие, освен таратор и айрян. Засега де. :lol:
*
« Отговор #621 -: Декември 30, 2013, 18:10:30 pm »
Споделих и в една друга тема, но да си кажа и тук че тук си ви чувствам най-близки:

На 02.12.2013 имах трансфер на два бластоциста, качество 5АА и 4ВА.
На 11.12.2013 (рожденият ми ден) получих най-перфектният подарък, положителен кръвен тест 157.20!!!
След два дни го повторих ЧГХ беше 336.40.
Свързах се с докторите, казаха на преглед след три седмици.
Днес 30.12.2013 (рожденият ден на мъжът ми), той получи двоен подарък - видяха се два плодни сака, отговарящи си на седмиците. Според изчисленията трябва да съм в 6г.с. и 5 дни, бебе А отговаря на 6г.с.и 2 дни, бебе Б на 6г.с. и 0 дни. Докторът каза, че е идеално и след две седмици на преглед да чуем сърчицата!
Огромни благодарности на лекарите в Мемориал.

Така, след 11 години борба и 5 опита инвитро (от който 4 в България и един в Истанбул), мога и аз да се похваля и да празнувам най-красивата Коледа и Нова година.

Днес все още съм в еуфория и започвам с приготвянето на Новогодишната трапеза (ще си останем у дома, с мъжът ми и мама)
« Отговор #622 -: Декември 30, 2013, 18:45:52 pm »
stoeka71 Честито.Много се радвам да сте живи и здрави.Лека и безпроблемна бременност. :youwoman:

Момичета приятно посрещане на Новата 2014г.Нека  новата година да донесе на  всички ни  здраве,щастие и късмет.И още много добри новини като на stoeka71.

*
« Отговор #623 -: Декември 30, 2013, 20:06:33 pm »
stoeka71, думи нямам да изкажа радостта си от тази новина. Познавам донякъде дългия ти път до този положителен резултат и те поздравявам от цялото си сърце! Това е най- прекрасният Коледен подарък, който сте получили ти и съпругът ти, а това, че радостта е двойна, вече ме оставя без дъх :D! Желая ти всичко да е наред с бебетата, лека и спокойна бременност! Бъдете здрави и весело посрещане на Новата Година!

*
« Отговор #624 -: Декември 30, 2013, 20:55:01 pm »
stoeka71, чудесна новина! Пожелавам ви всичко да се развие по план!

Аз нещо съм изостанала с календара  :oops: едно чистене дръпнах, чак пердетата изпрах  :lol: направих кисело мляко(май ще трябва и да го прецедя тази вечер  :lol: ), наложих една баклава, ама дали ще стане утре вечер за ядене не знам  :? С тия уговорки кой, кога къде съм изпуснала дните, добре, че основното ще го правят мъж ми и мама  :lol:
*
« Отговор #625 -: Декември 30, 2013, 21:02:05 pm »
Добра вечер!stoeka71,Лека и безпроблемна бременност ти желая!Наистина страхотни подаръци!Аз и утре и вдругиден съм на работа така че ще правя нещо бързо.Смятам едни кюфтета на грил тигана,пържени картофки,зелена салата и пълнени гъби със синьо сирене и масло да запека.Който иска друго да си прави,това от мен :lol:

*
« Отговор #626 -: Декември 31, 2013, 07:59:27 am »
Дал Господ повече такива подаръци,като твоите ,Стоека!! :D :DМного се радвам за вас!  :D Тази новина е добро начало за празничното посрещане на новата 2014! Весело посрещане на всички и по- внимателно с хапването  :lol: :lol: или диетите ще ги започваме след 7-8 ми януари.... :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #627 -: Декември 31, 2013, 08:54:09 am »
Споделих и в една друга тема, но да си кажа и тук че тук си ви чувствам най-близки:
Една от най-хубавите новини през тази година! :hug2: Пази се, глези се, ние ще ти стискаме палци за нормална бременност и здрави бебета!

Момичета и момчета, желая ви весело посрещане на новата година, много нови и хубави неща да ви се случат, добри хора да има около вас! И да сте здрави всички!

Аз няма да готвя  :mrgreen: Ще ходя наготово, че с тая ми ти работа, плановете на НГ се смениха 3 пъти. Ще отида да ме поглезят снахата и брат ми и да нащипя бузите на най-малкото попълнение на родата  :lol:

*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #628 -: Декември 31, 2013, 10:11:30 am »
Наистина една от най-хубавите новини през годината. stoekа много се радвам за вас. Наслаждавай се на всяка минута - лека и безпроблемна до срещата ти с двете шушулчета!
*
« Отговор #629 -: Декември 31, 2013, 11:31:00 am »
Дал Господ повече такива подаръци,като твоите ,Стоека!! :D :DМного се радвам за вас!  :D Тази новина е добро начало за празничното посрещане на новата 2014!
Много се радвам за тази новина! :D
Ето че все пак мечтите се сбъдват ...
Да ти е честита бременността, Стоека!Лека и безпроблемна да е до края! :bighug:

И аз няма да готвя, ще ходя наготово на ресторант. :P

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #630 -: Декември 31, 2013, 12:33:40 pm »
Весело изкарване на новата година и от мен.Много здраве и щастие през нея!

Мечтите се сбъдват момичета факт, само не трябва да се отказваме от тях!

Искам тук да пожелая на всяко едно момиче от Зачатие, да имат същия дух, железни нерви, воля и желание да помагат и да продължават да са толкова страхотни, истински, да знаят винаги какво и как да ти кажат!Обичам ви момичета и ви пожелавам прекрасна нова година!

*
« Отговор #631 -: Януари 01, 2014, 12:45:47 pm »
Честита Нова 2014г.! santa2
Нека донесе за всички най-мечтаните и дългоочаквани неща - онези, които старата не успя:
здраве, надежда и вяра, че по-доброто предстои, любов - давана и получавана и много, много късмет!
Да е мирна и щастлива Новата година!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #632 -: Януари 01, 2014, 18:49:17 pm »
Честита 2014! Много здраве и щастие и от мен!
« Отговор #633 -: Януари 01, 2014, 23:34:05 pm »
Честита Нова Година!
Пожелавам от все сърце на вас и близките ви хора да сте живи, да сте здрави, много щастливи, обичани и обичащи, много ценени и уважавани! Бъдете истински, искрени, добри хора и личности! Отнасяйте се с близките и приятелите си така както искате те да се отнасят с вас! Мечтайте, дерзайте и живейте!
*
« Отговор #634 -: Януари 02, 2014, 09:04:54 am »
Добрютро, хубав ден ви пожелавам!
Честита Нова Година, здраве и сбъднати мечти ви пожелавам!

*
« Отговор #635 -: Януари 02, 2014, 09:33:11 am »
Честита Нова година!
Кой каквото си е пожелал - да му се сбъдне  :D

Аз вчера се отдадох на тотален мързел - добре ми се отрази.
« Отговор #636 -: Януари 02, 2014, 09:41:13 am »
Добро утро!Честита Нова Година!Много здраве,щастие и късмет на вас и вашите семейства.

Ники,благодаря за кафенцето.

*
« Отговор #637 -: Януари 02, 2014, 09:43:05 am »
Брех, била си почивка :ask:

*
« Отговор #638 -: Януари 02, 2014, 09:57:40 am »
Брех, била си почивка :ask:
Да, колкото и невероятно да звучи  :D

От баницата ми се падна пак.... работатаааа  :lol:
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #639 -: Януари 02, 2014, 10:14:31 am »
Шо се изненадваш бе Же?
За много здрави и пълни с щастие, любов и късмет години.