0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Смях, раздумка и кафенце - 2 :)
« Отговор #60 -: Април 10, 2013, 09:15:05 am »
Аз като на всяко гЪрне мерудия да си кажа без да са ме питали:  :lol:
Чета няколко странички назад - гледам сутрешното кафе объркахте с друга напитка. Айде, първия път няма значение - на един му се спи, друг се отнесъл в мислите си. Ама Мишле, като земат да се повтарят нещата как да не си помисли човек, че е нарочно. Т'ва, дето си го турнала сабахлям, да ти кажа не ми прилича на кафе. Все ми се струва, че основната му съставка е мляко...Мляко с кафе? :wink: И ако приема, че това не е кафе, не ми остава нищо друго, освен да предположа, че снимката си избрала заради голичкия  :wink: Докъде я докарахме - не ни пука за напитката, важното е късметчето от нея да е ...  :oops:

Ще ме прощавате - Добро утро и от мен. Новичка съм и ще се радвам да споделям с вас сутрешното си "кафе с късметче"  :D

За "Вражалеца" - гледах го тук в Пловдив, в Античния театър. Отидох с големи очаквания, а си тръгнах с много противоречиви чувства. За да създадеш една добра постановка не е достатъчно да събереш блестящ актьорски състав, нужно е да притежаваш класа, дух и изискано чувство за хумор. Дебелашките шеги тук преобладаваха.На мен лично не ми допадна, може би очакванията ми бяха твърде високи. На мои приятели пък им хареса. Въпрос на лично мнение е и най-вече всичко опира до това "къде е границата на хумора ни и приемаме ли го дори тогава, когато е черен?" Мишле, ще ми бъде интересно да прочета впечатленията ти след като изгледаш постановката. Успех в купуването на билети.  :wink:

Днес едно хубаво време се заформя, най-после да изведа детето на разходка. Решила съм да се нагиздя като си понакупя малко пролетни парцалки. Лошото е, че първо през едни институции трябва да мина - ток, вода, телефони, та силно се надявам да останат стотинки и за парцалки. Ама здраве да е - важното е, че изпече слънцето. Пу, как ми влияе лошо на настроението тоя дъжд.

Айде останете си със здраве!  :)
« Последна редакция: Април 10, 2013, 09:32:10 am от Marmoranka »
« Отговор #61 -: Април 10, 2013, 10:00:08 am »
Хайде сега... ми със захарче съм сервирала кафе  :lol:, а не обикновено. Млякото ли е повече, крачетата ли, няма никакво значение. За всеки има по нещо  8)

За Вражалеца ще споделя, да, само че И този месец няма да е....
Направо не знам как да се сдобия с билети! В 9.00ч отварят касите (предположих и онлайн покупката), не беше излязла още програмата за май. В 9.15ч вече залата беше почервеняла- нито едно свободно място. Чудо!
Не щеш ли точно през това време трябваше малкото дупе да се наака и изтървах билетите.  :lol: Другия месец пак ще чакам на F5.

*
« Отговор #62 -: Април 10, 2013, 13:10:20 pm »
На днешният ден преди 2г. станах леля.Племенникът ми има РД.
Пожелавам му да е жив и здрав!И да научи и български!(че нали си е полугерманче) :D

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #63 -: Април 10, 2013, 13:36:26 pm »
Marmoranka,  :welcome_1:!
Тед, честит рожден на племенника! Имам приятелка на която снахата е германка и там и живеят. И децата като бяха малки баща им нещо се отпуснал и изпсувал, та после децата викали "майка, майка".  :lol:
Аз съм в дилема относно едно кожено яке. Кажете тези якета не запарват ли?

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
« Отговор #64 -: Април 10, 2013, 18:55:39 pm »

Мишле, всичко е ОК, аз вярвам :bighug:

Наистина всичко е наред! Така ми олекна.
Благодаря за подкрепата и за позитивните мисли на всички, които ми писаха преди няколко дни.

И за да си остана на гребена на хубавата вълничка, тази неделя мисля да възобновя танцовите си вечери след двугодишно прекъсване  :lol:

« Отговор #65 -: Април 10, 2013, 21:19:55 pm »
Smaraidi благодаря за посрещането  :) Носила съм и кожено яке, и кожен панталон. Много кратко време. Не е за мен тая премяна. Якето по се ядваше като го облека с блузка с дълъг ръкав отдолу. С къс ръкав беше абсурд - много запарваше и започваха да ме сърбят ръцете. Нямаше видим обрив или зачервяване, просто един ужасно неприятен сърбеж по голите части. За панталона да не казвам - обут на голо, като го събуех имах усещането, че излизам от сауна, с гарнитура описаните по-горе усещания като при якето. Но според мен си е до кожа и до това колко се навличаш по принцип. Аз ходя доста леко облечена, твърде многото катове дрехи ми създават дискомфорт и не мога да търпя да ми е топло.
Тед да ти е жив и здрав племенника и винаги да бъдеш любимата леля  :)
Мишле за кви танци иде реч? Преди време ходех на народни танци, любителско, с намерението да посваля малко килограми и да стегна дупенце и крачета  :oops: Много зор видях да ви кажа - то тва трудна работа била - не стига, че подскачаш като улав, ми и стъпките трябва да гледаш, че иначе хич не се получава. Накрая ква излезе - мазоли на краката, пък килограмите се тъй си стояха. Няма да са били виновни танците си мисля. Ни упоритост ми достигна, ни воля, ни сила. Пък резултати чаках  :wink: И все пак окряках цели 5 дни  :lol:

П.п. Аз нали за парцалки излязох днес...Пустите сметки ми взеха стотинките и останаха толкоз, колкото за един ръкав или един крачол. Прибрах се с изпразнен портфейл, насъбран яд от високите сметки, дето ги платих  :x и надежди и желания, оставени в магазина за дрешки  :(

Спокойна нощ на всички и да утре сутрин  :)
« Последна редакция: Април 10, 2013, 21:33:19 pm от Marmoranka »
*
« Отговор #66 -: Април 10, 2013, 23:02:54 pm »
Мишле ква хавлия бе? Момчето иска да метне бисквитката на някой  :lol: Честито за добрите резултати. Аз не бих се двоумила за танците  :) пустите народни хич не ми се отдават  :lol:
Тед да ти е здрав рожденика!
За последните 5 дни втора тенджера с мляко изкипявам и все по нощите, ама от хойкане време няма  :lol:
« Отговор #67 -: Април 10, 2013, 23:11:42 pm »
Пустите сметки ми взеха стотинките и останаха толкоз, колкото за един ръкав или един крачол.
Нищо, утре излез, за още някоя сметка, да ти останат за още един ръкав и един крачол и готово! Хахахахаххаа :lol:

Танците- народни. Мишка е пристрастена към народната музика и танци. Като дългогодишен участник в ансамбъл като оркестрант, сега съм се отдала на танците. Нещата с ритмиката и усета се покриват и ако можеш да свириш почти сигурно е, че можеш и да танцуваш. В обратен ред не важи обаче, да не се обърка някой  :lol:
Та така, имам нужда вече от психическо разпускане и мисля да се възползвам от присъствието на тати в къщи през почивните дни, пък за през седмицата ще мисля вечер ;) Но не мога вече да не ходя, настръхва ми козината като чуя музика.

м-и, айде да видим до утре сутрин ще я е метнал ли тази бисквитка на някого или ще продължава да се куми  :lol:
« Последна редакция: Април 10, 2013, 23:13:31 pm от Мишле82 »

*
« Отговор #68 -: Април 10, 2013, 23:16:51 pm »
Хиххихи сигурно няма на кого да подаде  :lol:

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #69 -: Април 11, 2013, 08:36:00 am »
Чудя се аз къде сте, те се преместили в нова тема. :lol:

Айде кафето от мен.:

И за всички, които ще кажат, че това не е баш кафе - дръжте, че го изпускам:

*
« Отговор #70 -: Април 11, 2013, 08:37:05 am »
:lol: Ти навреме се усети  :lol:
*
« Отговор #71 -: Април 11, 2013, 09:26:48 am »
:lol: Ти навреме се усети  :lol:
Пешеш, улових го това второто  :D

Предлагам да се слагат линкове към новата тема в старата.
*
« Отговор #72 -: Април 11, 2013, 10:54:13 am »
Тед, не му ли говори поне единият родител на бг на детето? Да ви е живо и здраво!

Хубав ден и от мен!  :D

*

tilieva

• *
  • 34
  • Ако искаш да бъдеш богат цял живот-отглеждай деца!
« Отговор #73 -: Април 11, 2013, 12:52:36 pm »
Малко пролет от мен.....  :wink:

*
« Отговор #74 -: Април 11, 2013, 14:58:27 pm »
Идея при разходките с колело ;)
*
« Отговор #75 -: Април 11, 2013, 16:59:48 pm »
Със сигурност нищо няма да остане от това на това колело, просто не
виждам  не е ли по добре в торба и на багажника че чак так май само стъкло ще има  :lol:
*
« Отговор #76 -: Април 11, 2013, 18:01:22 pm »
Здравейте, момичета!
Благодаря ви от сърце за пожеланията за племенника! :flower:
Блу скай, сестра ми му говори на български, ама като не я слуша дава и на немски(и там ѝ е грешката).Иначе малкия разбира всичко и на двата езика, но отговаря на немски.

Мишле, радвам се за добрите резултати.От здравето по-важно няма! yahoo_33

Днес ми беше 1-я раб. ден.Като разглобена съм .. Отвикнала съм да търча, но ще се свиква, това е положението.Няма хляб без кора.

Спокойна вечер ви желая!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*

tilieva

• *
  • 34
  • Ако искаш да бъдеш богат цял живот-отглеждай деца!
« Отговор #77 -: Април 11, 2013, 19:41:27 pm »
Колелото е много идейно!  osi_9
*
« Отговор #78 -: Април 12, 2013, 01:17:05 am »
Тед, ако сестра ти му говори само на български (аз го правя дори и пред други хора без да ме интересува, че не разбират), детето ще научи езика. И на мен невинаги ми отговаря на български. Понякога казвам нещо и го моля да повтори. Прави го. Факт е, че средата много им влияе. И дотолкова, че при нас нещата се обърнаха за три месеца. Забелязала съм, обаче, че когато е болен и си стои вкъщи с мен или ми е на гости някой, с когото си говорим на български, че тогава и той повече говори. С баба му му отнема известно време, но превключва. Няма избор, защото тя не знае немски. С мъжа ми ще трябва да говорим повече български. Хем и той да се упражнява. Ако искаш още подробности, пиши ми на лични, за да не спамим тук. Иначе смятам, че детето е напреднало, щом на две години говори. Моят тогава започна и то с едносрични думи. Ще я видим сестра му, но вторите деца и момиченцата са по принцип по бързи (така се води).
Лека работа ти желая!  :D

Утре денят обещава да е хубав. Ще ми дойде на гости една приятелка и ще ходим на разходка и ресторант, после на сладкарница ... После няма да се чудя защо кантарът показва все по-нагоре.  :lol:

*
« Отговор #79 -: Април 12, 2013, 12:42:05 pm »
Няма никой.  osi_10
Да си сложа кафето за мен, че още не съм пила, пък който когато се появи да заповяда.

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.