Аз като на всяко гЪрне мерудия да си кажа без да са ме питали:
Чета няколко странички назад - гледам сутрешното кафе объркахте с друга напитка. Айде, първия път няма значение - на един му се спи, друг се отнесъл в мислите си. Ама
Мишле, като земат да се повтарят нещата как да не си помисли човек, че е нарочно. Т'ва, дето си го турнала сабахлям, да ти кажа не ми прилича на кафе. Все ми се струва, че основната му съставка е мляко...Мляко с кафе?
И ако приема, че това не е кафе, не ми остава нищо друго, освен да предположа, че снимката си избрала заради голичкия
Докъде я докарахме - не ни пука за напитката, важното е късметчето от нея да е ...
Ще ме прощавате - Добро утро и от мен. Новичка съм и ще се радвам да споделям с вас сутрешното си "кафе с късметче"
За "Вражалеца" - гледах го тук в Пловдив, в Античния театър. Отидох с големи очаквания, а си тръгнах с много противоречиви чувства. За да създадеш една добра постановка не е достатъчно да събереш блестящ актьорски състав, нужно е да притежаваш класа, дух и изискано чувство за хумор. Дебелашките шеги тук преобладаваха.На мен лично не ми допадна, може би очакванията ми бяха твърде високи. На мои приятели пък им хареса. Въпрос на лично мнение е и най-вече всичко опира до това "къде е границата на хумора ни и приемаме ли го дори тогава, когато е черен?"
Мишле, ще ми бъде интересно да прочета впечатленията ти след като изгледаш постановката. Успех в купуването на билети.
Днес едно хубаво време се заформя, най-после да изведа детето на разходка. Решила съм да се нагиздя като си понакупя малко пролетни парцалки. Лошото е, че първо през едни институции трябва да мина - ток, вода, телефони, та силно се надявам да останат стотинки и за парцалки. Ама здраве да е - важното е, че изпече слънцето. Пу, как ми влияе лошо на настроението тоя дъжд.
Айде останете си със здраве!