0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Смях, раздумка и кафенце - 2 :)
« Отговор #40 -: Април 07, 2013, 00:10:17 am »
Страхотно кафе! Направо ми се допи :)

Чак сега се усетих, че надали ще е кафе това  :lol: :lol: :lol: ама хубаво му е цветенцето!
Ххахахах, вярно, сега като се загледах :)) Смятай колко сме го харесали сутринта или колко ни се е спяло, че не сме разбрали какво си ни пробутала  :lol:

Киселче, таз година дали ще ни се получи явката?  :lol:

*
« Отговор #41 -: Април 07, 2013, 02:05:53 am »
И аз съм се захванала да свалям :? да видим дали ще са килограми :lol:
Първо започвах с прочистване, защото четох, че колкото повече токсини има в организма, толкова по-трудно се сваля, а колкото повече мастни образувания, толкова повече токисни - абе омагьосан кръг. Та сега пия едни спирулини сутрин вместо кафе...

ПП. Обещаха и хубава кожа  :lol:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #42 -: Април 07, 2013, 08:20:17 am »

Я тоя път да съм сигурна  :lol: :lol: :lol:
Добро утро!

Кисела те и разходките си вършат работата бе  :D Зумбата съм я минала на кратък курс от 15 мин. в дните, които цял ден ни няма. Явно е ефективен щото се потя като прасе  :oops: (извинете) А иначе и разходките ни сигурно помагат. Другото хубаво нещо е, че пропих вода, но сага ме болят бъбреци и не знам дали не е от огромното количество?!
За мускули и друг път съм писала, имам си ги, но искам да помогнат и при стягане на кожата и двата пръста сланина трябва да паднат от шкембето  :D Дали няма да висне повече кожа? Вии кво ши кажете?
Оливия какви са тия спирулини? За първи път чувам. Аз от като съм забременяла(сега пък с кърменето) не пия и не мажа нищо, което може да премине при бебето. Чак сега започнах мазане, но имаме едно кърмене.
*
« Отговор #43 -: Април 07, 2013, 08:54:31 am »
Страхотно кафе! Направо ми се допи :)

Чак сега се усетих, че надали ще е кафе това  :lol: :lol: :lol: ама хубаво му е цветенцето!
Ххахахах, вярно, сега като се загледах :)) Смятай колко сме го харесали сутринта или колко ни се е спяло, че не сме разбрали какво си ни пробутала  :lol:
Кафе, чай или мляко - няма значение щом компанията е чудесна. :D
Не мога да не споделя с вас това:
http://bnt.bg/bg/news/view/98226/zelena_svetlina_13_000_km_lubov
Много любов има тука, да знаете! :heartbeat:

Ехх, днес рано-рано вали един дъжд, а мислех да ходя на пазар.Тюююю, развали ми плановете!А ми се щеше да си взема ново яке, за новата работа. 8)
Лек и спокоен ден, от мен!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #44 -: Април 07, 2013, 12:57:03 pm »
Ха-ха, този път кафето е барабар с дежезвето за по-сигурно!  :lol:
Вчера вънка, днеска вътре, ко да се прави.
Замислила съм се за упражнения за стягане на бедрата, ала само съм се замислила.

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
« Отговор #45 -: Април 07, 2013, 13:20:58 pm »
Нещата трябва да се обмислят внимателно и колкото време е нужно  :lol:

« Отговор #46 -: Април 07, 2013, 14:58:51 pm »
ДА...ама ние преди малко се прибрахме...Вирвода сме тримата...особено аз,щото пазарувах по пазарите.
Купих и дръвчета,ама баш сега няма да садя))))))))))).
Кажете нещо за тази спиролина.Не съм чувала....билка ли е,хапове ли...какво?
И дали има ефект.Отскоро се заговори за модерният кленов сироп...ама дали има ефект нне знам.
Мишле,мисля,че вече ще се получи...от миналата се каним. :oops:

Desunt inopiae multa, avaritiae omnia
*
« Отговор #47 -: Април 07, 2013, 22:59:07 pm »
Тед, прекрасно и невероятно е това за щъркелите. Ние гостувахме, че беше гадно днес, после пазарувахме и ни гостуваха  :D Беше хубав, макар и неслънчев ден  :D Заваля само малко след обяд, но стана стууууд. Чудя се утре да си седим ли на топло или пък да престрашим и да видим на де ще я скъсаме  :D
*
« Отговор #48 -: Април 07, 2013, 23:43:05 pm »
Кленовия сироп действа, но е като всяка диета - спреш ли, килограмите се връщат с отмъщение :lol:
Спирулината е хранителна добавка от бактериален произход. Използва се като имуностимулатор и я считат за суперхрана - 60% протеин и много високо съдържание на нутриенти. Пия е в комбинация с 11 други зеленини с високо съдържание на нутриенти и най-вече хлорофил - готова добавка за прочистване.
Ефект незнам дали има - не съм се теглила още, но идеята е да намаля токсините в организма, за да ми позволи по-лесно да сваля като започна да ходя на фитнес. Обаче това последното незнам кога ще стане :?

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #49 -: Април 08, 2013, 08:09:23 am »
Добро утро, момичета!
Днес отново вали от тъмно още, и затова предлагам и на вас едно дъждовно кафенце.

Но, с пожелание по вода да ви върви тази седмица!
Успехи и добри новини за всички! :bighug:

Ромен Гари
*
« Отговор #50 -: Април 08, 2013, 08:19:08 am »
Добро утро!
Ужасно време е днес - подходящо само за четене на книжка в хоризонтално положение ;)
Времето се побърка вече - в събота ми изгоря муцуната на плажа, днес ботуши и палта пак трябваше да вадя....
*
« Отговор #51 -: Април 08, 2013, 08:38:04 am »
Успешна седмица на всички! За дъжда - аз не съм от захар, та ще видим  :D
Тед, благодаря за кафето!
*
« Отговор #52 -: Април 08, 2013, 08:43:04 am »
Да се включа и аз за спирулината - водорасло е и казват, че има и отслабващ апетита ефект, но пък при злояди деца може да стимулира апетита, така че... явно го регулира  :D
Аз я пия от две години на таблетки в комбинация с АФА(друго микроводорасло) и люцерна. Много жизнена и енергична се чувствам и не боледувам   :wink: Подходяща е за бременни и кърмачки.
За пречистване на организма пък съм правила една програма пак с водорасли, пробиотици и храносмилателни ензими, от която се свалят 2-3 кг като страничен ефект от детоксикацията.
*
« Отговор #53 -: Април 08, 2013, 12:59:54 pm »
Като заговорихте за добавки да кажа, че започнах масло от вечерна иглика - като му чета листовката е едва ли не панацея за всичко. Аз я взимам заради ПМС и най - вече заради ужасни болки в гърдите преди цикъл. Ще видим този цикъл как ще бъде и ще ви светна.  :wink:

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*
« Отговор #54 -: Април 08, 2013, 16:56:05 pm »
Smaraidi ще чакам инфо. Аз се нахойках рано днес  :D и егати готвенето дето падна.
*
« Отговор #55 -: Април 09, 2013, 09:07:06 am »

Кленовия сироп го "познавам" само като сосче за палачинки.Невероятно вкусно. :D
А за вечерната иглика чета, че доста момичета я приемат, когато правят опити за бебе.Аз не съм я пробвала, обаче.
Хубав и успешен ден ви пожелавам!

Скоро във Facebook може и да има статус:
"Бременна съм"
Харесай - да го родя
Коментирай - да направя аборт
Сподели - Ако мислиш, че си бащата ...  :lol:
« Последна редакция: Април 09, 2013, 09:11:41 am от ТЕД »

Ромен Гари
*
« Отговор #56 -: Април 09, 2013, 09:30:08 am »
Хахаха да Тед  :D може и такива да има. Моите приятели вчера са се активирали да споделят подобни страници.
*
« Отговор #57 -: Април 09, 2013, 13:56:34 pm »
Здравейте!
Вече като се сервира кафето и се заглеждам в него, да видя е или не.  :wink:

« Отговор #58 -: Април 09, 2013, 21:14:10 pm »
Еее, Смарайди, не бъди толкова мнителна!
Независимо какво има в чашата, важното е да е топличко и да е поднесено с нещо сладичко в приятна компания!  :lol:

« Отговор #59 -: Април 10, 2013, 08:28:09 am »
Хайде, момичета, ставайтеее!
Кафето е сложено  :D

Някой да метне една кърпа, ако има под ръка на младежа, че от половин час се оглежда  :lol:

Вардя рано рано билетната каса на ТБА. Дано успея да бодна два билета за "Вражалец" този месец. Някой гледал ли го е?