0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце - 2 :)
« Отговор #740 -: Януари 22, 2014, 08:29:36 am »
Бубе, забрави мъглата и мъгла.

Ха добро ви утро.Аз нали щях да почивам, да спя, трънки и глогинки в 8 часа като по часовник се будя пууу.
Тук, отново мъгла за добро утро, какво ще е през деня времето ще го видим, н аз днес освен до магазина мисля другаде да не мърдам.

Хубав ден.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #741 -: Януари 22, 2014, 10:44:22 am »
Бубоооо, пепел ти на езика , ъъъ клавиатурата. Ни щъ да ги стигам американците с техния студ. Те може и да се оправят в кризисни ситуации, ама я си ни представи нас на тяхното дереже, а. А! Ай молим, нема нужда. Да си завали там сняг, та да мирясате, ама -40 градуса ....
Тук иначе е „сланчево“и 11 градуса към момента. :P
*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #742 -: Януари 22, 2014, 11:07:57 am »
Бубоооо, пепел ти на езика , ъъъ клавиатурата. Ни щъ да ги стигам американците с техния студ. Те може и да се оправят в кризисни ситуации, ама я си ни представи нас на тяхното дереже, а. А! Ай молим, нема нужда. Да си завали там сняг, та да мирясате, ама -40 градуса ....
Тук иначе е „сланчево“и 11 градуса към момента. :P
Не ща -40, това си е аномалия....както нашата в случая. Природата си отмъщава, нема само ние да я гърчим, я! 8)
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

*
« Отговор #743 -: Януари 22, 2014, 16:08:51 pm »
Eй това е! Кога ше ги стигнем, американците! 8) И зимата им като зима, и снегът им- сняг! :D А наЩо само кал, мръсотия и вируси!
"Ще има сняг и зима", каза Божидар Караджов - ясновидец №1(за който днес научих), в предаването "На кафе", при Гала днес. :P

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #744 -: Януари 22, 2014, 16:18:18 pm »
"Ще има сняг и зима", каза Божидар Караджов - ясновидец №1(за който днес научих), в предаването "На кафе", при Гала днес. :P
ма без да уточнява годината, нали :lol: :lol: :lol:
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

*
« Отговор #745 -: Януари 22, 2014, 16:29:47 pm »
А тази, тази ще е. :lol:
Студена и късна пролет през април и май и т.н. ...

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #746 -: Януари 22, 2014, 17:40:58 pm »
И къде  :lol:

Как съм се разработила тия дни, не е истина! А уж зимата при нас е спокойно...
Относно пагодата - дано не посрещаме туристите със сняг през април  :lol:
*
« Отговор #747 -: Януари 23, 2014, 00:58:50 am »
За Великден, ако обича, да е топло в София!  :lol:

*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #748 -: Януари 23, 2014, 04:28:27 am »
Eй това е! Кога ше ги стигнем, американците! 8) И зимата им като зима, и снегът им- сняг! :D А наЩо само кал, мръсотия и вируси!

Амиии, бъркаш са  :lol:. Вирусите ни са калени добре и - 20-30 С не ги плаши.

При миналия снеговалеж 2/3 от терасата ни бяха затрупани. Аха се размразихме и си рекох, че ще мога скоро да отворя вратата, дойде следващата буря. И така, всеки ден вали сняг. На който му е домилял, веднага изпращам адреса.На свой ред пък съм планувала бягство към по - топлите ширини  :lol:.

« Отговор #749 -: Януари 24, 2014, 10:53:09 am »
Аууууууууу, ни кафето сервирано, ни сводка за времето!!!!!!!!
Как не ви е срам, а?!?!?!  :lol:

Аз съм на чайче от десетина дни, та кафе не искам, ама си ви ползвам тук като синоптик.бг  :lol:  :lol:  :lol: 

Тук по бургаско ще вземе да замирише на зима накрая! Ако и прехвърчат 2-3 снежинки - още по-добре, ама надали  8)
Чакаме със Злато с нетърпение маааааалко снежец! Всеки ден ме пита: мамо, тая баба Зима що не носи сняг? Та се чудя кво да му отговарям на детето!
« Отговор #750 -: Януари 24, 2014, 11:13:21 am »
В Плевен времето е мъгливо и студено. Ако може човек да не излиза по-добре да си остане вкъщи.

Предлагам и нова сводка - къде колко грип има. Днес в 11ч.  при нас заседава областна комисия към РИОКОЗ да решават в кои общини ще има грипна ваканция. Мен ме устройва за Плевен да се обяви от понеделник за 1 седмица  :wink:

Има във морето на детските игри бисерче, което ни прави по–добри!
« Отговор #751 -: Януари 24, 2014, 11:26:58 am »
А, в Бургас си минахме по реда! За три дни и вече не сме в грипна епидемия  :lol: Де да минаваше за 3 дни  8)

И по този повод, предлагам: грипа да си взима кашлиците и температурите и да се омита от българско, че........ ейййййй много мори, бре!

« Отговор #752 -: Януари 24, 2014, 11:31:20 am »
В София е облачно и чакаме дъжда.
Относно грипа - аз съм една от статистиката за съжаление. Температурата я преборих сега ще мъча гърлото, кашлицата и хремата.
Поне съм си вкъщи на топличко ...
*
« Отговор #753 -: Януари 24, 2014, 13:17:01 pm »
Добър ден!

При нас - вятър много, сняг - хич. Температура  6 гр.
Грипът не е долазил дотук и слава богу. Ама това май щото не се срещам с много хора и малко лапе нямаме.
*
« Отговор #754 -: Януари 24, 2014, 14:29:03 pm »
Ако покрай падането на забраните за работа, сте решили да ходите до столицата на Германия, недейте! - 7 градуса е (словом минус седем). Багажникът и водата за чистачките са ми замръзнали. Мъжът ми уж бил сложил антифриз. И като му казах, че е замръзнала водата, отговорът беше да съм закарала колата на някой паркинг и да съм чакала да се размрази и да долея антифриз. Аз понеже цял ден седя и щракам с пръсти. Казах, че ще чакам уикенда и да се оправя той. Неам ни нерви, ни време. Забравих да питам къде да дяна скъпоценната щерка, докато чакам возилото да се размрази.  :lol:

Ел, при вас винаги ли става толкова студено? Сигурно е и влажно. Бррррр!

Хубав ви ден от Севера!

*
« Отговор #755 -: Януари 24, 2014, 14:50:27 pm »
Блу, в оная книга, дет ти я подари, сигурно пише  :lol:
*
« Отговор #756 -: Януари 24, 2014, 14:58:58 pm »
 :lol:

Авторката на книгата за добрата домакиня няма деца. Иначе едва ли би й дошло на акъла да пише такива неща. Без деца и баба знае да поддържа чисто и подредено.

*
« Отговор #757 -: Януари 24, 2014, 20:47:35 pm »
хахаха ма к`ви книги четете вие без да споделяте с нас  :lol:
Блу, аз ли не схванах нещо замръзнали чистачките пък антифриз да наливаш?! Да не би течност за чистачки да имаш предвид, че антифриза най-малкото прекрасно ще ти омаже прозореца и пак няма да ползваш колата скоро  :lol:
Тук една мъгла, вятър и дъжд цял ден, надявах се на сняг, но тц, може би сега ако замръзне  :?
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #758 -: Януари 24, 2014, 20:50:42 pm »
Блу, виждала съм и друг път такъв студ, но като че ли беше за по - кратко време. На мен не ми е проблем по принцип, вкъщи е топло и си направихме прекрасно червено вино  :wink:, но децата полудяха вече затворени. 2 месеца до пролетта!

Блу, в оная книга, дет ти я подари, сигурно пише  :lol:

Ко речи? Каква книга?
*
« Отговор #759 -: Януари 24, 2014, 22:14:42 pm »
М-и, да, да, течност за чистачките. Не директно на предното стъкло да я сипвам. Правилно си разбрала.

Ел, моля ти се, ей това ми донесе дядо Коледа Не знам дали го има преведено на английски. Авторката е японка.

http://www.booksfromjapan.jp/authors/item/1150-marie-kondo