0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце - 2 :)
« Отговор #720 -: Януари 20, 2014, 08:32:55 am »
Добро утро!! Не мога да пропусна този прекрасен повод и да честитя на Маги много здраве, много обич да получава и да раздава и много щастливи моменти с любимите хора!!!! :D :D :happy_birthday_1:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #721 -: Януари 20, 2014, 08:38:20 am »
Честито и от мен! Много здраве и щастие Маги!
« Отговор #722 -: Януари 20, 2014, 08:55:22 am »
 :happy_birthday_1: :happy_birthday_1: :happy_birthday_1:  Маги
Желая ти ...
Толкова късмет,
колкото не можеш да понесеш,
толкова щастие,
колкото не си предполагала, че може да имаш,
толкова здраве, колкото не си очаквала
и толкова поводи за усмивки,
че да хванеш мускулна треска на лицето!

*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #723 -: Януари 20, 2014, 10:50:11 am »
Честито и на Маги, и на К(р)оки и на Малката бухтичка :lol: Плеяда от рожденици днес! :lol: Да са живи, здрави и много, много щастливи!
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

*
« Отговор #724 -: Януари 20, 2014, 10:57:36 am »
Благодаря момичета от сърце.Да честитя и аз на Кроки и на малка бухтичка.Днес е хубав ден :)

Елфи, оставих ги на мира котките, отварям им вратата и да ходят да обикалят.Бавно и постепенно свикват с новата обстановка, знам че ще се адаптират просто са по-деликатни и им трябва време.

Иначе тук днес е жега май пак.

Колкото до правописа, аз съм трагедия.Мога директно да си обвиня учителките по Български и литература от основното та докато завърших техникума.Всичките бяха на работа да отбият номера.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #725 -: Януари 20, 2014, 11:47:02 am »
Честито на родените и празнуващите днес. Много здраве и щастие им пожелавам.

Маги, лошото е, че аз няма кого да обвинявам за неграмотността си - при майка начална учителка, някак сам изскача факта, че сама съм си виновна. И основният ми проблем не е, че не знам правилата, а че бързам и не проверявам.
Лека седмица на всички!
*
« Отговор #726 -: Януари 20, 2014, 12:00:53 pm »
Ох Пеше, то това е болна тема.Истината е че колкото те са виновни толкова и аз.Не осъзнавах, колко ще ми трябва този правопис и колко е грозно да правиш някакви грешки и то елементарни.Тук във форума, а и в нет пространството често греша от бързина.Но иначе като пиша документи нищо не ме извинява, нищо.

« Отговор #727 -: Януари 20, 2014, 16:56:59 pm »
Маги, честит рожден ден! Да си здрава, все така положителна и добричка, много късмет, спокойствие и сбъднати мечти!

Rush наистина не е лош филм. В началото ми беше скучен, но после вече не. Впечатлена съм от физическата прилика между актьорите и истинските съзтезатели!
*
« Отговор #728 -: Януари 20, 2014, 18:39:10 pm »
Маги, да си жива и здрава! Честит рожден ден и весело празнуване!  :D
*
« Отговор #729 -: Януари 21, 2014, 08:20:06 am »

Честит празник на всички, които помагат да се роди нов живот! :D

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #730 -: Януари 21, 2014, 08:29:46 am »
Добро утро и от мен и аз пия кафе.

Днес е Бабин ден, да са ни живи и здрави всички доктори, акушерки и персонал, който се грижи за нас.Да са все така всеотдайни и човечни!

И сводката за времето ;) мъгла и студ.А дано дойде тоз сняг.

*
« Отговор #731 -: Януари 21, 2014, 08:44:09 am »
Честит празник!
Маги, аз след вчерашния ден се моля хич да не идва сняг  :lol: иначе и тук е мъгливо и явно аз съм каръка, всяка вечер след като се прибера през адската завеса и тя се вдига  :?
« Отговор #732 -: Януари 21, 2014, 08:51:31 am »
Добро утро!Тед благодаря за кафето,аз вече съм на второто.
Честит Бабин ден!
При нас времето е мрачно и топло-10градуса.Но се надявам да изгрее слънчице ,за днес тук го дават 18градуса .

*

Бубулина

• *
  • 1352
« Отговор #733 -: Януари 21, 2014, 09:35:36 am »
Честит празник!
Маги, аз след вчерашния ден се моля хич да не идва сняг  :lol: иначе и тук е мъгливо и явно аз съм каръка, всяка вечер след като се прибера през адската завеса и тя се вдига  :?
М-и, зарад такива кат теб и Пешка не идва osi_6 :D Та сега, понеже няма сняг, нема и вода да има....а грипа щрака с пръсти и се обявяват епидемии... :x

*
« Отговор #734 -: Януари 21, 2014, 09:41:08 am »
За съжаление Бубето е права.Ние сме земеделски регион и е някакъв ужас.Житото е тръгнало и е пожълтяло, дърветата са почнали да пускат издънки, а ако не завали сняг лятото ще сме на режим на водата и то не само нощно време като предните години.Та не обичате сняг ОК, ама хляб и плодове всички ядем, а вода всички пием.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #735 -: Януари 21, 2014, 10:33:36 am »
Добре де, нали предложих моята идея - да си вали сняг, колкото си ще, че и дъжд даже. Ама на къра. Кандисвам и на дъжд в града, за няколко часа - нощем.

Ама то и аз искам сняг вече, че малкия шеф не дава да прибираме елхата, докато не завали свяг. :lol:
*
« Отговор #736 -: Януари 21, 2014, 20:41:50 pm »
Ами Бубе, склонна съм сняг да вали пред тази калотия(предвид какъв офроуд преживях), епидемията се надявам да я пропуснем, но.... тази вечер дъжд ни заваля  :lol: Маги, ще има вода за житото, ама да не жълтее и храна ще му е нужна  :wink:
*
« Отговор #737 -: Януари 21, 2014, 23:53:29 pm »
Елате ми на гости, ако искате сняг!   :wink:
Днес вали усилено и е взело да понатрупва. Младежът ще е най-доволен.  :D

*
« Отговор #738 -: Януари 22, 2014, 01:06:39 am »
Очакваме да паднат общо 30 сантиметра от 10 сутринта днес до 22 довечера. Шейната "не работеше", защото снегът беше прекалено дълбок. Зима е все пак.
*

Бубулина

• *
  • 1352
« Отговор #739 -: Януари 22, 2014, 08:24:37 am »
Eй това е! Кога ше ги стигнем, американците! 8) И зимата им като зима, и снегът им- сняг! :D А наЩо само кал, мръсотия и вируси!