Aз пък съм луда,знам си.Да стана в 3 часа нощес да гледам наште момчета(волейбола),а те,глезльовците-да решат да паднат!Щот ако сме първи в групата ще играем с вторите от другата група)))Направо си им подарихме на талянците и втория и третия гейм.Не може да водиш 20;15 и накрая да паднеш с 21;25
Яд ме е,че се гласеха да избягат от Бразилия,а май стана :хитрата сврака с двата крака((((.
Правеха сметки за Русия-тя се очертаваше да е първа в другата група,та наште ако са втори....
А кой да предположи,че Русия ще падне от Канада
?Те аборигените какво ли разбират от волейбол,ама-на-били Русия!
И сега си мисля:само Италианците да не решат да правят и те сметки да са втори,защото като нищо ще паднат от Аржентина и наште си заминават!
И какво като сме били Аржентина?Ще си тръгнат и ще чакат другото Световно....от много сметки!
Аме тез бразилци са направо извънземни!не знам кой може да ин се опре!Е-пуснаха на Франция...ама там не им беше важно,забавляваха се.
И аз лудата не съм спала,бясна съм им ...и сега чакам пак да гледам повторението на мача в 16.00
А в неделя ще имаме футболен уикенд в къщи))).Скъпото е от Ботев Пловдив,защото е майна и ще играят срещу Левски.ХОХОХОХОХОХОХ КЕФ!