Докторе, извинете че продължавам да Ви мъча с моите въпроси и проблеми. Но вече ми е съвсем притеснено. Март месец беше престанала или по-скоро бяха съвсем еденични напишкванията през ноща, като дневните са си все така. Но ето, от седмица се напишкава всяка вечер, дори по два пъти на вечер. И понеже изникват нови неща около ходенето и на градината, започвам да се питам възможно ли е всичко да се дължи на преживян стрес. На тази теза обърнах най-малко, дори почти никакво внимание, и сега дори я оставям като последна възможност, но напоследък се появиха доста нови неща. Макар никой в прав текст да не ми каза нищо, по обиколен начин ми казаха, че едно детенце от групата е затваряно само в мокрото помещение на групата. Детето е пищяло и ревало, това е било един вид наказание. Имам съмнения, че това дете е било точно моето. Вчера дори ей така, без никаква връзка, както си стоеше ми каза, че са я удряли по ръчичките и я заболяла. Повече нищо не каза, а и аз не посмях да настоявам. Днес отново се опитах да я поразпитам, само каза "Госпожата ми се кара, че съм напикана" и нищо повече.