Здравейте, момичета и д-р Бърди:)
Не съм писала отдавна, но ви чета като имам време. Искам да ви споделя моя опит относно повръщането и чревните вируси, които ни нападнаха миналото лято. Три месеца лято - Боян всеки месец с повръщане и разстройство. Покрай мен масово болни деца със същите симптоми и почти всички, поради "адекватното" лечение на педиатрите им, стигнаха до болница с обезводняване. Там пък (инфекциозно отделение) що да не лепнат още някой бацил, и стана страшно!
Та, аз съм ЗА даването на лекарства спиращи повръщането и разстройството. Дори съм се запасила с едно лекарство от Гърция - Примперан, за всеки случай, че много се наплаших миналото лято. Овладях положението без лекар, само като четох тук из "Мненията на Бърди". Давах лечебна Хумана, Хидрасек и Хидратин Алфа, оводнявах на 5мин. по лъжичка. И трите пъти мина за ок. 2-3 дни, без усложнения, лекарства и болници.
Другото, което открих, че действа при моето дете е сребърната вода. При леки настинки или само да го чуя, че почва да ми киха често през деня я почвам веднага, капя и в носа, по няколко пъти, разредена според указанията. Опитайте, пресича много бързо, и аз, и мъжът ми, и Боби я пихме всеки ден тази зима, двамата се поразболяхме малко, но Боян го опазихме здрав, без сопол и каквото и да е от миналата година. Надявам се да ви бъда полезна с моя опит.