lili2011 - миналата година бях стимулирана 5 дена с Гонал, и направих само 3 яйцеклетки. И трите се оплодиха и развиха до 5 ти ден, като ми върнаха 2 бластоциста, третата не е успяла да стигне до последна фаза. Но и да беше стигнала нямаше да ми я върнат.
Първия и втория път бях в друга клиника (за добро или лошо след миседа се преместих в Надежда), като първия път 2013 г. пак имах стимулация, но малко по дълга, но и тогава направих 3 яйцеклетки, като 3 тата спря развитието си. Върнаха ми 2 на 2 ри ден, от страх да не спрат да се развиват, защото не бяха хубави. Естествено тогава резултата беше нулев.
Не знам този път как успях без стимулация да имам 2 бр., по думите на ембриолога и двете са били хубави и сами се оплодиха. Не знам късмет ли е било или добавките който пия са си оказали влиянието, но много се надявам и следващия път да имам този късмет да са хубави или ако едничка да е хубава, защото преди да ми извадят тези 2 бр. яйцеклетки от десния яйчник, имам една пункция на левия, но нямаше яйцеклетка. FSH то ми е от 16 на горе
6 месеца се разхождахме до София и накрая нищо, много ме е яд. Имам всички изследвания, биопсия и т н.
Не искам да съдя, но още от трансфера си знаех, че няма да го бъде. За мен той не мина добре, това е едно от най важните неща, да не кажа, че е най важен.
Знам, че ти си в Щереви. Би ли ми казала как практикуват там на трансфер - пълен или празен мехур ?
Малко дълго стана, дано всичко ми се разбере
Успех на всички който се борят