Здравейте,
за първи път се осмелявам да питам, но ми е много притеснено и ми се иска да споделя с някой.
Със съпруга от 1 година правим опити за забременяване. Още на 6-тия месец отидохме на лекар, въпреки съветите, че щом сме на 27 години може да се чака година. Оказа се, че спермограмата на съпруга ми е по-скоро средно добре, но не е фатална. 3 месеца той пи стимуланти и тя доста се подобри.
Междувременно направихме снимка и установихме проходими тръби, но малко по-дълги. Миналия месец решихме да направим първи опит за инсеминация. на 15.02 ми беше първия ден на последния цикъл. Стимулирахме с клостилбегит и на 02.03 направихме инсеменция. Имах 2 яйцеклетки, пукнаха се сами, без Прегнил. След инсеминацията ми биха 3 прегнил 5000 през 5 дни и всеки ден слагах утрогестан вагинално - 2х2. Трябваше да ми дойде на 15.03, но още го няма. Аз реших, че може и от утрогестана да е. По принцип на 22.03 трябваше да отида на кръв и ултразвук, но не издържах и отидох днес. Последният прегнил ми е бит на 15.03 сутринта. Кръвният тест показа hCG от 1500. На ултравук обаче лекарят се усъмни за извънматочна. Има сакче, но не е сигурен дали има ембрион в него. Петък трябва пак да ходя на кръв (разредена 1:1, каквото и да означава това) и ултразвук. Но петък ми се вижда толкова далече.
ДНа дълго и на широко това е всичко. Дайте мнение какви са шансовете да не е извънматочна бременност при положение, че имам сакче все пак?