Здравейте,
Много съм отчаяна и затова реших да се обърна за помощ в този форум. Може би някой щв може да сподели за своя опит.
Няма да се впускам в подробности, но след 6 месечна аменорея, реших да отида на гинеколог, който установи, че имам поликистоза и ми назначи Дуфастон и Клостилбегит, а също и хормонални изследвания, които направих. Резултатите са, че LH , Testosteron I DEHAS(мисля, че така се пише) за завишени. На ултразвуковия преглед реакцията беше "Трябва да направим операция". Аз не се страхувам от операцията, но той ми беше казал, че след операция трябва до 8-9 месец след нея да забременея, защото има опсаност от сраствания и след време когато искам да забременея ще се налага това да става ин витро. Все пак решихме и този месец да опитам отново с Дуфастон и Клостилбегит, този път по високи дози , за да видим дали ще има някакъв пробив.
Аз се интересувам и от алтернативни методи, затова моля, ако някой знае нещо за билки и какво би подобрило състоянитео да го сподели с мен. Благодаря предварително.