http://www.dokumentalni.com/?p=2177 гледали ли сте този филм?
Много хубав филм. Не успях да го изгледам целият. Тези дни ако намеря време ще го догледам. Взех си миналата седмица фурничка за готвене без мазнини. Аз така или иначе отдавна не ползвам фритюрник, не запържвам и се съобразявам какво купувам. Сега ще пробвам и това. Имаме ли си тема за здравословно хранене и списък на вредни нещица? В момента съм на тази вълна.
Тези дни не съм в кондиция. Обзел ме е един панически ужас. Дъщерята на мой колега почина от свръх доза. На 32 години. Място не мога да си намеря. Едно дете, много обичано и много обгрижвано. Много години се бориха и най-накрая я загубиха. Идея нямам как се случи. Тук моята теория, че ако едно дете е много обичано и израстне в здраво семейство няма да се подаде на подобни провокации се разби на пух и прах, както и илюзията ми, че мога да си защитя детето. Хубав шамар получих, ще си го помня цял живот. Остава въпросът как за бога да си съхраним децата в свят на консерванти, наркотици, злоба, надменност и простотия.
Пеше, Моника още трудно приема, че не е перфектна. Все трябва да е красива, да пише красиво. Да чете и знае английски добре. Все не и стига. Все някой трябва да и прави комплименти и все не и е достатъчно. Вярно, много се старае, но прекалява определено. Но пък си мисля да е по-добрият вариант. Другият е да няма желание за нищо и цял ден да цъка пред компютъра, но си признавам, че с това няма да се примиря. Преди две седмици беше отпаднала и треньора и каза, че два дни е много зле и днес тренировката е била трагедия. Рева до 12 часа през нощта. После два дни не спря да си прави упражненията и като го видя на третия му обясни, че ще видел той кой е трагедия. Изобщо не знам и какво да си мисля. В един момент ми е смешно, в другия се чудя ако от сега го караме така, какво ли ще е нататък
Вчера се прибра с домашно за след ваканцията. Написа го и го занесе днес. Госпожата и каза, че ще и даде друго за след ваканцията, щом го е написала. Тя заподскача като заек от щастие. Госпожата прихна да се смее и каза да наваксва сега за пубертетния период, в който може и да не отвори тетрадка... Та така.
Усмивки и добро настроение желая