Боби, това беше подъл удар под кръста Тук е -5 и вали сняг, писна ми
Мда, защото периода си е дълъг Ние минахме вече първото сътресение - една вечер се появи, стиснал си топките в ръка след баня и ме пита защо са му За мой късмет баща му го нямаше, та се наложи аз да се обяснявам. След това мъжа ми идва и ми вика - абе жена, знаеш ли, че нашия син вече е наясно с птичките и пчеличките - викам знам, обяснявахме се днес
Използваме думичката пчелички, когато обясняваме за половете и секс например, може би Гането е имала друго предвид. И аз се учудих, не им ли е рано на децата. Но пак казвам, за мен и на 16 ще им е рано
Лиде, Боби, съжалявам, че късно отговарям, но просто не ми е пратил известие форума и не съм поглеждала, че тия дни празници много тук, побърках се. Не е лесно да имаш ученик
За птичките и пчеличките - имаше навремето един хубав английски виц, от който обаче не помня много, простете
Та в него имаше нещо от сорта - лорда обяснява на сина си за природата, как правят секс птиците и пчелите, а той му казва - давай нататък, това отдавна сме го минали. Та у нас си е нарицателно за тези истории. Ние отдавна сме обяснили кой какво има, понеже до един период от време се къпеха във ваната заедно, но като започнаха да се интересуват активно един от друг и да си бъркат тук таме, спряхме. Та случката мисля съм я разказвала преди - пристига Алекс след баня, съблича хавлията, пристъпва гордо към мен, стиснал топчета в ръце и казва - абе мамо, за какво са ми тия топченца и тати има ли такива?
За нещастие бях сама та се наложи да обяснявам. И аз като Джам, съкратих цялата репродуктивна система и бременността до разговор от една минута
Обясних, че момчетата имат топченца, в които има семенца, а момиченцата имат малки яйчица, които стоят на скрито в коремчето. Та като пораснат момчетата и момичетата, обичат се, в един момент момчетата посяват семенцата в коремчето на момичето, от там те поникват и порастват бебенца. А като станат достатъчно големи, след 9 месеца излизат от коремчето - къде нормално, къде като на мама от корема - и двата пъти с операция
И обясних, че трябва да се пазят, да не се натискат, да се внимава да не се удрят, защото ако пострадат, може да няма деца после. И толкова. Ся какво е предал на баща си, докато се е къпал, вече е мистерия за мен
И добре, че не ме пита как точно става посяването, че щях да се озоря да обясня
Иначе
Лиде, права си, на 7 е, но вече му е интересно, но не е постоянно. Появиха се първите въпроси, след като няколко пъти сутрин чурата му е на кокалче
И човека съвсем естествено се заинтригува защо става така и какво става. Слава богу, до тук бяхме с тия разговори, надявам се на следващите баща му да отговаря
Сега темата, която ги вълнува е до колко могат да ме изнудват, за да получат - по степен на искане - бебе, куче, коте, последното беше шимпанзе
Като все повече оказват натиск да получат бебе, а Алекс ми заяви, че трябвало да са две.
Честит празник на всички, дано се напълни с Благи вести форума!