Преди Ники да се роди, в нас беше като в хан - всяка вечер гости.
Сега са един-два пъти седмично, но с всички се чуваме много редовно по телефона, излизаме в хубаво време на разходки, те идват в нас често.
Но повечето ни приятели обожават Ники, той е първото дете в компанията ни и душа дават за него. Сега например наш приятел му купи колело.
по повод колелото да ви разкажа. Тва било втора наука бееее, за количките не четох толкова! Модела, който избрахме, прерових София да го намерим, но го намерихме. В магазина се обадих на обяд и вечерта беше сглобено и балансирано - нашето и едно същият модел, но червено. Притеснявах се, дали ще го подкара, защото е тежко, но нашият се качи и подкара, даже тръгна да си ходи без да платим
Момчетата в магазина много му се радваха.
А ние, възрастните, още повече. Заспа в 12, само обиколки в нас с колелото. Заспа с обещанието, че на другия дея ще караме, ако има слънце.
И познайте - ставаме, навън слънце, обаче стуууд, вяртъърр, ужас. Обаче обещанието си е обещание, нямаше на къде да мърдам, излязохме да караме. Ужасни са софийските тротоари! Накрая се изтърси заради бабуна и за РД-то си ще получи сертифицирана каска и предпазители за ръце и крака. Много съм разочарована, оказа се, че за да кара детето с кеф някъде на гладко, изминаваме егааати пътя и препятствията!
После иди че насърчавай спорта!
Ние бяхме болни тази седмица, след РД на племенника, който 5 пъти питах здрав ли е, да знаете, здраво дете значи с кашлица на дърт пушач и секрети до брадичката
Побеснях! РД, РД, ама беше редно да ни кажат, ние да изберем и решим дали ще уважим семейните традиции и ще излагаме детето си на риск или не, нали така?
От 4 дни Ники болен, сега Кало, аз мисля да удържа фронта. Обаче Ники като получи колелото и все едно на инат оздравя.
По този повод да похваля едно сиропче за такива състояния, поръчах от ихерб точно за простудни заболявания. След 4 приема секретите поспряха и спи спокойно, не се дави:
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Umcka-ColdCare-Children-s-Natural-Medicine-Cherry-Flavor-Syrup-4-fl-oz-120-ml/22536