0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте момичета  :)

Преди няколко дни правих задължителни прегледи и включваха гинекологичен.
Резултата от изследване на хламидия IgG е (-).
Резултата от цитонамазката е: "I-ва гр. и Голяма кис.инфилтрация."

Това за групата е добре, но какво означава "Голяма кис.инфилтрация"? :oops:

Питах лекаря, той каза че това не ме интересувало, важното било че съм 1-ва група, най-добрата. Е да, но мен ме притеснява ...
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Според мен означава наличие на лактобацили - киселинна инфлитрация го разбирам като висока киселинност, което се предизвика от лактобацилите.

Това е мое "разшифроване" все пак, не съм доктор.
*
Благодаря lady_11,

в предишните ми резултати от изследвания имаше малко количество лактобацили и аз си взех един интимен гел "Лактацид фемина" който ползвам рядко, може би от него са се увеличили.

Но знамм, че нито много малко, нито много голямо количество са добри показатели. А сегашните резултати като какви да ги считам, добри, поносими или лоши :?:  :!:  :oops:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
titkata, с лактобацилите трябва да се внимава
*
Dideto, знам, д-р Цветански ми е казвал. Трябва пак да го посетя, защото сега не ходих при него...

А някой знае ли в какви граници трябва да е нормалното количество на лактобацилите?
*
Момичета,
сега леко ме притеснихте, какво значи, ако си във II група?
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Лан, всяка водеща полов живот дама е принципно пап ІІ. Страшното става, като си в пап ІІІ а, б в  или ІV.
*
Мерси,lady_11. :oops:
 Все пак - какво означават тези групи?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
За групи І и ІІ няма проблеми. За ІІІ и ІV - вероятност от наличие на ракови клетки.
*
Цитат на: Lan
Мерси,lady_11. :oops:
 Все пак - какво означават тези групи?

Лан, ето погледни тази статия:
Що е това цитонамазка?
*
Благодаря ,cygnus,
той док обясни, че леко повишените левкоцити са от кистата, но за групата нищо не каза, само каза "ДОбре си" и това беше...
Re: Моля Ви за "разчитане" на резултат от цитонамазка
« Отговор #11 -: Декември 07, 2008, 12:10:13 pm »
Какви са теци лактобацили и какъв проблем може да ти докарат? Аз използвам непрекъснато този интимен гел за измиване, от година и повече може би.
*
« Отговор #12 -: Декември 09, 2008, 08:12:04 am »
Темата е от преди 2 години  :wink:
« Отговор #13 -: Декември 09, 2008, 22:44:46 pm »
Темата е от преди 2 години  :wink:

Е какво от това? Според мен е по-добре да пиша тук от колкото да пускам нова тема  :D
*
« Отговор #14 -: Декември 10, 2008, 16:13:12 pm »
Добре, само казах, много момичета не виждат :))) Даже и аз понякога  :wink:
Щом нямаш проблем значи ти действа добре интимния гел.