ТЕД, аз програма мога да ти кажа и он-лайн ако имаш желание и време да се занимаваш..иначе на мен не ми пречи даже е удоволствие да се занимавам с картинки..така че ако някой си е намерил и си е харесал нещо, не е никакъв проблем да му направя размера и ако има нужда малко цветове нещо да се коригират..но не винаги съм на линия и може да се забавя..
сега ставам за малко като се върна ще свърша каквото съм обещала.
Деси, важното е че си се справила . Та и другите картинки на бебебтата с цветя са 160/200 така че както казах, може някоя от другите да се ползва за аватар и пак д аим адве картинки в подписа..иначе имам още две от тази серия които ще направя после като за аватар и ще ги пусна, защото може да се търсят повече аватари.
До после
п.п.
не е лошо някой ако знае да каже колко са високи лентичките в подписите, защото с тях се получават проблеми като искате да се запазят .
Или трябва картинките да с апо-ниски от 200 пик , но незнам точно колко без да знам височината на лентичките.. или да се махат лентичките и да се напишат ръчно само надписите от тях над картинките в подписа /така е при мен/.