0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Много се зарадвах, че на някой му е допаднала идеята Вече мислех че само на мен ми харесва да сменям аватари и подписи jasmin_veni, кажи какво ти се носи.. да потърся .. мога да оразмеря, режа и пр... аз търся картинки в гугъл най-вече .Само аватар или и подпис искаш .. чакам желанието ти
Леле и сега как да избера из толкова красоти.Утре ще го сменям аватара, ама са страхотни, много ти благодаря.Жбрул, помисли да ти отстъпвам ли бялата прелест?
Аз си падам по червенкото, златистото и жълтото Не знам, какво точно искам сега, но това моме на аватара ми ми легна на сърце заради изящната хармония между водата, тялото и ... червената рокля. И е мнооого секси аватар Подпис никога не съм имала и ще се зарадвам да ме изненадаш с предложения
Първото девойче ми е сегашния аватар, но в комбинация с другото е разкош Можеш ли да намериш друго водно, да станат три в подписа? Може да не е с червена рокля, дори да не е под вода, но например да скача Ще стане хубава поредица с другите две - скок-под вода-изплуване Страхотна си, благодаря ти за труда!
Опитах, но нещо не се получи. Излезе само първата картинка, останалите излязоха като буквички между ИМГ. Нали всяка картинка стои между отделни скоби? Тоест слагам първата, интервал, втората, интервал, третата, всяка между отделни ИМГ?
И аз не мога да го направя това с подписа, май сме много зле Вени а и подписа за годишнината на форума си затрих от толкоз ръчкане.