Не, не, не се е разправяла майката. Просто по едно и също време влязохме да взимаме децата. И заедно на пейката тя го попита какво е това и той и каза, че Злато го е ухапал. Просто така се случи. Иначе явно си е понесъл наказанието нашичкия!
А Злато и той се е връщал одран, но даже не знаех от кой. Само попитах тогава и ми обясниха, че се е закачал с едно дете /т.е. го е щипал/ и детенце му е отвърнало по подобаващ начин
Така Злато спря да щипе
Наясно съм, че тепърва започват тези неща и съм далеч от мисълта да се разправям по какъвто и да е начин. Аз лично съм на мнение, че за такива дреболии, родителите не трябва да се намесват.
Макар, че имам спомен преди доста години, племенника ми /сега на 19г/ - играят си нещо навън пред блока, поскарали се децата и една майка отиде при сестра ми да се жалва. Вярно - по-големи бяха, но сестра ми остана учудена, защото си бяха типично детски дразги, и децата си се справиха страхотно след това, но майките...... Та, когато няма видима опасност сериозна - не мисля, че родители трябва да се намесват.
Сега да не ме погнете - моля ви