Вени, ако не ви пречи - нека си спи известно време Ники на лампа. Ако е достатъчно слаба - какво пък! Ще го израсте
Аз имам две братовчедки, мой кадър, които до големи /може би до преди да се оженят/ си спяха на нощна лампа! Спали сме като малки заедно и на тях им беше невъзможно да спят на тъмно. Ами - хора разни
А за доверяването на непознат - мисля, че с времето като им се говори - ще разберат! Децата ни са все още малки, за да им забраняваме съвсем да говорят с непознати. Струва ми се, че може да стане обратния ефект - да не желаят да ходят дори и при наши приятели / но все още непознати за децата/. Аз още съм на фаза - "кажи здравей на леля /чичо/ "Х"
Та това сякаш ми е много далечно! Все е залепен за мама.
Аз да се оплача - вчера Злато е ухапало едно момченце в яслата, защото не искало да слезе от люлката, за да се качи нашичкия! И Злато го сгризало по бузата /малко под окото/. Беше спрял да хапе и дращи и ми беше спокойно, но днес малко ми е криво, че може да повтори. И обяснявах снощи, че така не се прави, ама да видим колко е имало ефект! Добре, че майката не предяви претенции
В смисъл - наясно е, че утре може и нейното дете да постъпи по подобен начин!
Хубав и слънчев ден ви пожелавам!
Днес ще ходя да купувам мартенички, че все в последния момент, но то пък - избилиеееееее