0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
"Всъщност Работническо-мениджърската приватизация бе въведена по време на правителството на БСПН с премиер Жан Виденов. Тогава Нефтохим бе доведен до фалит, тогава бяха разпродадени най-интересните предприятия.
Иван Костов не е светец. Той е български политик. В средата на бай Ганьовските интриги и мърсотии не можеш да останеш неопетнен. Той трябваше да купува депутати и да сплаши мутрите от СИК и ВИС. Трябваше да създаде някакъв друг бизнес-елит, защото този, излъчен от БСП, разсипа държавата. Няма как да останеш чист, но и резултатите бяха налице: при Иван Костов България беше много по-уредена и стабилизирана."
Гане,това е само един от коментарите.Ти чете ли ги....? Написаното в този вестник е тенденциозно насочено към Прокопиев,не толкова към Костов.Прилича ми на "наброски" на първокурсник по време на лекция.Знам,че много от сделките "миришат".Но само по негово време ли? А за най-голямото ограбване-масова приватизация някой чу ли нещо?? А за разбиването на селскостопанските съдружия,благодарение на малоумното творение-Орсовки.. Не го превръщам ва бащица на нацита,не го и издигам в култ.Когато си извършил разпродажба на държавни ресурси в размерна около 70-80% от всички,но концентрирани в твоите 4 години управление,разбирам хората като казват-тоя разпродаде държавата,за без пари.Нормално,нали като погледнат в джоба си ,нямат пари... А,някой въобще направи ли анализ ако не беше се случило това разпродаване,дори и съмнително,дори и на свръх ниски цени,а се беше изчаквало,какво щеше да ни е положението сега?? Това е най-главният въпрос! Ние обаче все гледаме кой колко откраднал,само дето не виждам,че те крадците нямат цветове,ама ние се делим на такива.Жалко е,че нито едно следващо правителство не потърси отговорност в след приватизационния контрол.Това е жалкото и може би ,тогава щеше да лъсне малко по-обективно истината.
Маги,немога да съм компетентен относно Плама,но там нали имаше дългогодишни дела ,през които предприятието не работеше.Освен това,защо Приста сега са на световно ниво,а Плама я няма.Това просто се нарича -конкуренция.Освен това,защо си мислиш,че след като доставяте около 15% от необходимата суровина във ваши район,ще е изгодно да ви я карат от морето???
Ами какво да кажем за Неохим Димитровград? За Девня-завода за соди?както и други ,добре работещи предприятия.Е,вярно,не с 4000 човека, а с 400,но това  съвремието.
/www.mamaibebe.com][/url]
*
Ооооо, улисани в спор ,вечен и безсмислен,от типа "Кое е първичното-яйцето или кокошката",забравихме за този,най-светъл днешен празник.Честит празник на българската писменост и култура.честит ви 24 май!!!! :D
/www.mamaibebe.com][/url]
*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Боби, не, не смятам, че щяхме да сме Албания. Има далеч по-малки държави от нашата и са доста по-добре - въпрос на правилна политика и ориентиране. И може ли да ми кажеш защо ни е НАТО? Освен да плащаме излишни пари и да съкратим армията? НАТО е малко като ония Варшавски Сивски договори дето подписвахме по време на комунизма.
За тенденциозното в статията - хич даже не е - и тока заради него е на тая цена, и половината приватизирани предприятия са под масата приватизирани, унищожени, с нарочно занишени цени, за да се продадат по-евтино... Костов е за затвор, за съжаление, проблема на следващите правителства е точно този - не опандизиха тия, дето трябваше. Затова сега българина си пати. За мен Костов е най-големия престъпник, който някога съм виждала, чувала, срещала и т.н.  Затова и не смятам, че е прекрасния политик, който ти виждаш.

Честит празник на българската писменост! Дано има повече българчета, които да носят словото в себе си!
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
Рачо, преживяла съм го лично от първо лице.Няма да споря и обяснявам какво преживяхме и защо го преживяхме.Факт е че когато Плама се унищожаваше се създаваше Приста.Може да проследиш историята им.Не ми се спори, аз за мен имам моя истина ти за теб твоя.


*
Честит да ни е този толкова български и духовен празник.
Bоbbie, мисля, че си в дълбока заблуда в основната част на заслугите на Костов, и НАТО и ЕС ,  нито заслугите, нито това, че бил създателв на СДС. Знаеш ли защо плащаме такъв ток? Чия заслуга е ммм?
ra4о, заговори за раЗБойническата мен. приватизация - така му казват много хора на това ограбване. Познавам едни такива хора, ама много от близо ги познавам. Много време би ми отнело да им разкажа метаморфозите и целия просес. С две думи обаче : няма случайни хора, няма и случайни събития.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*

    Bobbie

  • *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
За мен Костов е най-големия престъпник, който някога съм виждала, чувала, срещала и т.н.  Затова и не смятам, че е прекрасния политик, който ти виждаш.
Ами тогава ни остава само да се съгласим, че няма да се съгласим :-). Моето мнение е, че затова сме на това дередже, защото в тая дръжава винаги мислим от позицията, че  „всичките са маскари‟ :-). А кои са тези всичките, от къде идват - от нас, от народа.  Ама както се качат горе и каквото и да правят, ще има недоволни. Това е просто натурата на работата, с който са се захванали.
За това дали сме щяли да сме Албания - аз смятам, че това беше правилната политика и заради нея не сме. Ако бяхме продърлжили политиката на спасяване на губещи предприятия, не мисля, че щеше да е по-добре.

Авалон, благодаря за обобщението, ама то всеки който е на противоположеното мнение мисли, че съм в заблуда. И обратното е вярно - аз пък мисля, че ти си в заблуда. Всеки провърженик на конспирационни теории вярва, че той вижда нещо, за което другите са сляпи или не им стига мозъка да схванат, това не е някакъв нов феномен.
« Последна редакция: Май 24, 2013, 19:36:22 pm от Bobbie »


  
*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Боби, аз не вярвам в конспирационни теории, аз просто изживях някои неща в първо лице, единствено число. Представи  си, съвсем на живо знам за какво става дума и ми е все тая ти какво мислиш или си преставяш, аз знам какво съм видяла от момента на скачане пред парламента, до правителството, в което просветен министър беше Веселин Методиев. След това вече нямах сили да гледам... Така че и на 100 години да стана, Костов за мен ще си остане крадец и престъпник, както Станишев. И не може да ме убедиш, че нещо, което съм изживяла или видяла, не е така, пък ти си говори за Албания и за бащицата на нацията...
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

    Bobbie

  • *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
Амииии ... добре :-)


  
*
Гане, аз също съм свидетел и участник,също! Ама през цялото време ,до момента,"Костов ви е виновен ,бе!! Айде ,да ме оборите,че е същия като Станишев или царя!? Айде,да го видя и да го прочета това.Костов има много трески за дялане,много.Сигурно в много действия е за осъждане,но така става винаги,когато се променят на 180 градуса принципите и действията в икономиката.За това и много хора,го помнят този момент в живота си и "точат саби".Никой не предполага и не си представя какво е можело да се случи,ако не е бил предприет този обратен завой.Никой.Защото,не е работа на обикновените хора да са анализатори на икономическия процес,нито да правят планове и прогнози в тази сфера.За това  разбирам хората,когато твърде много мразят Костов,а същевременно ,"престъпници" със същите престъпления,дори и с по-тежки,които са участвали в управлението,минават незабелязани. Нима си мислите ,че с 4 години в управлението,можеш да предопределиш съдбата на една държава..? Ако следващите не"побутнат" или да си затворят очите,това няма как да се случи.Колко правителства имахме с пълни мандати от 1989 г??? Нима едно единствено е виновно за 23 години бягане на място?? Защо не потърсите  "гредите" в окото и на другите.Тези,които често викат-"дръжте крадеца"???
за това се ядосвам,когато го чуя това дежурното"Костов е виновен"! Да,за много неща е виновен,чене са станали както е в "белите страни" при това умишлено,но да поема цялата вина... Ще ме извинявате. Януари,на улицата,хората ,преди да им отнемат инициативата ,искаха да се маха цялата политическа класа.Защо ли?? Ами,как мислите- да останат по-добрите,добричките,а да си ходят лошите.Е,има ли такова разделение? Извинете ме,но и в този парламенти има "професионални депутати" със стаж от 20 и повече години.Те,не са ли виновни???
Меги,в Плевен затворили Плама,въпреки че аз ти дадох няколко довода за това,но при теб това е семейна трагедия.Е,в Бургас затвориха 15 завода....Народа го мрази за това.Все пак в монета работят 10 от тях.С нови собственици и на печалба.Само дето работниците не са 20 000 а 3 000.За това също ли трябва да обвиняваме една персона???
« Последна редакция: Май 25, 2013, 09:27:30 am от ra40 »
/www.mamaibebe.com][/url]
*
Рачо не затвориха само Плама.При Плама се водеше систематично до фалит, там се работи на непрекъснат цикъл, ако се спрат системите едно бъдещо пускане крие прекалено много рискове за работниците.Препродаваха я на офшорки и т.н. и т.н. Не е само Плама, о не!Не ми се спори наистина, изказах лично мнение не убеждавам никой в него.Но Слънцето на България ми дойде в повече.До сега слънце не сме имали.

*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Рачо, ще ти кажа само, че съвсем пряко, в процеса на приватизация съм присъствала на сцена кои заводи и как да се приватизират, за да се вземе на най-изгодната цена от наши другари, така че моля те, хич не ми говори за гредите и сламките, тая греда съм я виждала на живо. Изобщо не казвам, че другите не са виновни, тройната коалиция осра не по-малко нещата, обаче Костов има най-много вина за по-голямата част от негативните процеси.
Боби, верно си далеч от много неща...
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
Bobbie, аз не знам защо мина на теория за конспирации? До колкото забелязвам има споделено от първо лице. Къде ги видя конспирациите?
Еми маскари са, повечето.
Просто стана дума за Костов - ra40.  И да , и сега горим от това слънце.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*

    Bobbie

  • *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
Bobbie, аз не знам защо мина на теория за конспирации?
За мен всяка инсинуация, която не почива на доказателства, е конспирация. Може да сте прави,а може и да не сте т,.е нито едното, нито другото знам дали е истина.  Аз не съм видяла доказателства в нито еда посокаа и в момента всяко такова твърдение, за мен, е в сферата на предположенията и съответно конспирациите.


  
*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Bobbie, аз не знам защо мина на теория за конспирации?
За мен всяка инсинуация, която не почива на доказателства, е конспирация. Може да сте прави,а може и да не сте т,.е нито едното, нито другото знам дали е истина.  Аз не съм видяла доказателства в нито еда посокаа и в момента всяко такова твърдение, за мен, е в сферата на предположенията и съответно конспирациите.

По тази логика в пълна сила изявлението ти важи за бащицата, слънцето на нацията Костов...
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

    Bobbie

  • *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
Bobbie, аз не знам защо мина на теория за конспирации?
За мен всяка инсинуация, която не почива на доказателства, е конспирация. Може да сте прави,а може и да не сте т,.е нито едното, нито другото знам дали е истина.  Аз не съм видяла доказателства в нито еда посокаа и в момента всяко такова твърдение, за мен, е в сферата на предположенията и съответно конспирациите.

По тази логика в пълна сила изявлението ти важи за бащицата, слънцето на нацията Костов...
Не,  защото аз подобно изявление не съм правила ;-). Май не си чела въобще какво съм писала, а спориш на впечатления си от това какво съм писала.
1. Тази дума „бащица“ си я измисли ти, аз не съм я употребявала.
2. Също така не съм казвала, че Костов е слънцето на нацията. Написаното беше по повод коментара, че съм мислела, че слънцето изгрява и залязва с ББ и Костов. Аз казах, че сравнение между двамата не може да има, но  че Бъглгария слънцето започна да изграва с Костов и после уточних, по повод развихрилите се коментари, че е с него заради приемането ни сред „големите“ в НАТО и ЕС. Та кое точно е изнсинуация? Може да имаме разлика в мненията си относно дали е важно това приемане или не, ама  дали сме в ЕС или НАТО не е спорно.


  
*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Боби, как не се научи да се изразяваш ясно, не знам. Аз половината от поста ти не го разбрах и отказвам да го коментирам в този вид. В интерес на истината чета те, задълбочено при това, но не винаги успявам да ти разбера мисълта. Особено като спориш без да знаеш и ти самата що спориш. Не съм си измисляла нищо, но ме мързи честно да се върна, за да ти цитирам откъси от постовете. Костов не го заслужава :wink:
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

    Bobbie

  • *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
Не съм си измисляла нищо, но ме мързи честно да се върна, за да ти цитирам откъси от постовете. Костов не го заслужава :wink:
Уважението към събеседника обаче изисква да знаеш какво съм казала, преди да ми оспорваш несъществуващи неща.
Не знам как по-ясно да ти кажа, затова ето мен не ме мързи, ето целият разговор, да не кажеш пак, че  не е така.

Обаче и Боби трябва да разбере, че слънцето не изгрява и залязва с бат Бойко и Костов  :lol:
Аз бат Бойко въобше никога не съм го харесвала, не знам за какво ми го казваш.  Още преди да си го изберете смятах, че е лудост да се избере такава арогантна личност. Това че сега (на точно тези избори )бих гласувала за него не променя факта, че не го храсвам. Костов обаче е съвсем друга работа.  Сравенение между двамата въобше не може и да има. С него изгря слънцето за България, ако че сега доста неглгодарни хора са позабравили този факт.

Бобиии, Бобии, ако Костов е слънцето за България, тежко ни и горко ни... Бял ден няма да видим :? Това беше голяма глупост... Заради Костовите подписи сега българите теглят с тока...

Офф, Божеее, ей затова ще е е така, защото всеки, който свърши някаква работа в тази държава му се отплащат като намаляват значението на това, което е свършил и после започват да го оплюват.
Някой е питал от колко години ме няма - точно тогава се бях върнала за цели 2 години и си живеех там.
 Ако на никой от вас не му я сно, че слънцето за България започна да изгравя с приемането и сред „големите“, като първо влезна в НАТО и после в ЕС, то честно казано си не знам как да го обясня. Това е такъв неоспорим факт, че не мога да  повярвам, че има какво да си обянясваме. Много е късопаментен и неблагодарен народа, а реално без Костов сега щяхме да сме Албания. 

Боби, стига ве, ти направо бащицата на нацията го изкара, а той е за затвор...

Сега припомни ли си от кого излезна този израз?


Боби


  
Костов изобщо не ми е на дневен ред.По-интересно ми е какво ще направят новите-стари управници.Щтото Орешарски го помня от правителството на Костов,после нещо в тройната беше...някакви бегли спомени ,и този Петър ЧОБАНОВ,КОЙТО СПРЯГАТ ЗА МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ. 8O .И Таня Андреева,и другите нови какви са и за какво се борят...?


http://marica.bg/%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%BD%D0%B5-%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BB-%D0%B4%D0%B0-%D0%B5-%D0%B4%D0%B5%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B0%D1%82-news108857.html
« Последна редакция: Май 27, 2013, 07:42:45 am от kisela_2000 »


Desunt inopiae multa, avaritiae omnia
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
какви доказателства имаш за това, че
Цитат
С него изгря слънцето за България
:lol:

голо твърдение, инсинуация и конспирация.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

    Bobbie

  • *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
какви доказателства имаш за това, че
Цитат
С него изгря слънцето за България
:lol:

голо твърдение, инсинуация и конспирация.
Ъ? ( има ли картинка с чесане на глава?) Много остроумно...
Ти си извадила мое мнение,засягащо интепретация на събитие и го приравняваш с „конспирация“  понеже нямало доказатества? Серизно ли искаш да го водим този безсмислен спор? Кого аз обвиних в прикрита престъпна дейност ( каквото е връщност значението на думата конспирация) ?


Честно казано на мен ми е все тая  дали  някой оценява или не значимостта на влизането ни в ЕС както и дали признават заслугите на Костов и компания за това влизане. На мен от това няма да ми се промени мнението, само защото са се събрали повече хора да ме убеждават в противното. Моето мнение си остава, че от 89та насам няма по-значимо събитие в историята на България от влизането и в ЕС.
« Последна редакция: Май 27, 2013, 09:06:44 am от Bobbie »