0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
странно как във време когато има значими събития в държавата ние тук в темата си мълчим. сигурно това значи, че сме заети с "реалните" неща, вместо само да си говорим за тях?
Не, не значи това. За съжаление.

Значи само това, че за пореден /не знам кой вече път/ - клекнахме и се разделихеме. Кое от двете настъпи първо ми е трудно да определя, само констатирам каквото виждам.

Хората с пари и власт - вкараха набързо "в правия път" медиите и те от своя страна - взеха да въртят "редовна програма", студиа с "правилните хора" и "правилните изказвания"... В новинарските емисии изрично се обявява вече, че сега ще си починем от протести и ще гледаме кой взел "Оскар" и къде колко дъжд валяло. Ако ще се отразява нещо за "протестиращи хора" - то са двама пияни, ама мнооого пияни пред президентството, като единият бива зрелищно задържан от "органите" понеже носел газов пистолет и нож и казал, че ще трепе г-н Президента... Други кадри от блокада на "Орлов мост", в които протестиращи чупят кола на гражданин, който се опитва да мине през тях...т.е. сещайте се сами, че на нормалните хора им писна от тези "глупави протести на една шепа глупаци". Кадри на пияна тийн компания, която вандалства из София и е причислена към протестиращите. Междувременно - всички си платихме двойните и тройни сметки за ток разбира се.
По всички предавания, се изказват едни лица, които аз помня от своята най-ранна младост. Те основно обясняват как това дето се искало сега от "малоумните граждани" е: 1.невъзможно, 2.ненужно, 3.тъпо, 4.вредно за държавата и тях самите, 5.опасно и заплаха за националната сигурност...6,7,8...123 - все в този ред. Надменно, назидателно, тонът е добре подбран.

Понеже колкото и всички да сме бесни от ситуацията - няма как да се протестира съвсем неорганизирано, та все пак основните деятели в някои ФБ-групи се оказаха говорители на всички нас. И тези момчета - от студио на студио, от площад на площад...изпаднаха в амок. Ако изобщо ги дават някъде последните 2-3 дни, то е за да се "насладим" как родните журналисти и репортери ги въртят на шиш с разни "изключително важни въпроси", като: Вие г-н Х, след като сте на еди каква си работна позиция и явно имате високи доходи и можете да си плащате сметките, вие защо сега така м? Г-н Х започва да се обяснява съответно как той е еколог, как преди 2 години, случайно решил, па протестирал за нещо чисто екологично, но после като станало така и ... Аха...значи г-н Х изобщо всъщност няма проблем със сметката за ток, той даже не се вълнува от темите на протестите, а той може би е подставено лице, или просто някакъв жаден за слава тип там, пък ако може и до политическа кариера да добута. Това се внушава на драгия зрител, читател, слушател. Офанзивата е по всички средства за информация все пак.
Драмата става сАвсем сапунена, след като два дни водеща новина е как г-н Бойко Борисов бил с хипертонична криза в болница "Лозенец". Баси и трагедията това!!! Докъде докарахме добрият г-н Премиер /в оставка/ с тази наша черна неблагодарност. Изобщо не ми се коментира що за "трагедия" може да е един човек с хипертонична криза в държавата на хипертониците, според н'ам колко европейски статистики. Все едно до сърдечна трансплантация беше опрял поне, то такова отразяване и истерия по въпроса. Ми ще пие хапове, ще балансира менюто, ще намали пурите и чалготеките и ще се пооправи. Поне за добри лекари, добър живот и добри медикаменти - пари има. Не е като раковоболната майка на 3-месечно бебе, за която всички плащачи на нереални двойни сметки в тази държава, все пак успяхме да съберем 150 000 евро... Щото сме кофти хора нали. Не като добрия г-н ББ. Гротеската беше , че двете новини се излъчваха в една и съща емисия апропо, ама тая за "разбитото сърце" на ББ беше водещата.

Народецът във ФБ конкретно - е зает да се занимава с това, кой е по-тъп от другия, кой колко нелепи искания има точно, защо ги има, защо не са други тези искания, защо "лидерите на протестите" са еди кои си и какви си, а не едни живи божества разбиращи от всичко...

Та това е Елена положението. Заели сме се пак с "реалните" неща, ама не с тези които ти си мислиш и аз се надявах /поне малко/. Никой не пише тук според мен, защото едните се чувстваме глупаво, че се надявахме за пореден път, а другите дето са го гледали този филм повече пъти - се въздържат да ни кажат "аз нали ти казаааах?". Защото вероятно помнят колко са мразели да чуват същото от други по-препатили от тях навремето. Та си мълчим май, че да не се караме за поредния несъстоял се етап на "българския преход". Сетих се тези дни за една песничка от 90-те, в която се пееше : "все сме във криза и всичко е следствие" и ми е тъжно актуална и днес.

Не знам другите защо не пишат, аз поне досега не писах, защото ми е много неприятно да си призная, че въпреки себе си си позволих оптимизъм и накрая пак стана каквото очаквах. И не, не се чувствам лично и персонално отговорна за неслучването. Не и този път.
« Последна редакция: Февруари 28, 2013, 03:18:54 am от Jbrul »
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*

    mishanta

  • *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Не знам другите защо не пишат, аз поне досега не писах, защото ми е много неприятно да си призная, че въпреки себе си си позволих оптимизъм и накрая пак стана каквото очаквах. И не, не се чувствам лично и персонално отговорна за неслучването. Не и този път.

Балзак, анализ един път!
А последното ми е заседнало в гърлото като "гнойна" ангина!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *


:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
Още една причина да не се регистрирам във ФБ. В случая,въобще не съм чул или чел за дебати относно искания,легитимност на представителите на протеста,кой какъв е и защо,и др.В неделя пак ще отида на протеста.Все още съм оптимист и не мисля,че нищо няма да се случи.Снежната топка вече се търкаля по склона и няма как да бъде спряна.Следващата важна битка е в изборния ден.Ако всички ентусиасти излязат и постигнем 70-75% активност ,даже и повече,то резултата от целия процес ще е на лице и то в наша полза.за жалост,просто се разбра ,че премахването на партийната система или нейното видоизменение в нещо по-добро за сега е невъзможно.но и това ще стане.честно казано,мене системата не ми пречи,но контрола ни се губи и тук именно трябва да се решават проблемите. :wink:

п.п. понеже темата е много "международно представена" много търся някоя "момя -англичанка" да попитам нещо ин инглиш !? :lol:
« Последна редакция: Февруари 28, 2013, 08:31:03 am от ra40 »
/www.mamaibebe.com][/url]
*

    Бубулина

  • *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
Жбрулче, всичко е така, както го казваш. Но не мисля, че трябва да увесваш/ме/ нос толкова бързо. Макар, да се изтъпаниха 500 икономиста в една телевизия /набедена за подставена  и манипулативна :smiley_abxb:/, убеждавайки ни как пари нЕма и доходите не ТРЯБВА да растат /гачи, ние сме се надявали на друго/. Макар, нашите ултраси тука, да превърнаха протеста в агитка на мач....Макар, така да сме се овълчили, че се обърнахме един срещу друг, вместо един ЗА друг...
Все пак, мисля си,показахме, че не сме рая покорна...И, че в един момент ни писва и вдигаме глава...Може пък да започнат да мислят?....
П.П. Въпреки, че след като половин България скочи за сметките си за тока, УНСС и Софийския си вдигнаха таксите....честно, не знам с кой акъл вече.... :sinking:
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
странно как във време когато има значими събития в държавата ние тук в темата си мълчим. сигурно това значи, че сме заети с "реалните" неща, вместо само да си говорим за тях?

точно така.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Чакам да видя какво ще предложи Президента.Е сега го гледах по ТВ-то.медийна звезда стана,Ели.А фейсбук и аз нямам...дали не съм загубила нещо?


Desunt inopiae multa, avaritiae omnia
*
странно как във време когато има значими събития в държавата ние тук в темата си мълчим. сигурно това значи, че сме заети с "реалните" неща, вместо само да си говорим за тях?
Прочетох веднъж, викам си айде ще си мълча. Прочетох повторно пак. На третия път и след коментарите, ще си кажа пък какво мисля.
Elena B, като имам предвид как можеш да бъдеш активна и като имам предвди и това колко си била активна точно по този проблем, моето убеждение че по скоро поста ти  е "дай сега да пусна една такава реплика и да гледам сеир".
Та по отношение дали аз лично съм заета с "реалните" неща. Мисля че понякога трябва да се замълчи и изчака, така както се случва в момента да си мине процедурата да се изговорят от вече бившите (надявам се) държавници дежурните приказки , както и словесните безмислици на Президента изказани покрай връчване и връщане на мандати, както и съставяне на служебно правителство, да се насрочи дата за избори. В това време чудеса не очаквам. Между другото току що би трябвало да е минало изявлението му - на президента ..... съзнателно не ща да го чувам/виждам, че сигурно ще получа спазми в стомаха.  Дали ще падне цената на тока не е от съществено значение, за мен не това е проблема - 10%(примерно) не ни решава соц. статус на нацията като цяло.
Аз лично съм вторачена в това какво ще се появи като "материал" за избори. Най, най-важно ми е това. До тогава имам някаква надежда. Видя ли старите мутри - край , нищичко не можем да очакваме, мизерията ще си остане начин на живот за масата. Не искам да стигам отново до терзания за това че искам да гласувам , обаче да не виждам за кого, че ми писна да се чувствам виновна, видиш ли щ'от не съм си дала гласа за поредния наглец, които ще пие и от моята кръв.
Иначе на фона на всенародните сметки за ток, не смея да се зарадвам , чак не ми се вярва ..... след 3-4 месечни разправии, тоя път обаче като един териер ги захапах -скъсах им нервите, скъсах си и моите нерви и тока ни от сметка през лятото 240 лв и зимни между 350 и 400лв. Следващата (вчера или завчера е излязла фактурата)  ще е 150 лв. Можело значи. И понеже е изцяло по вина на ЕВН, пак се чудя да завеждам ли дело и каква ли би ми била файдата, ако имам шанс да си върна надвнесените пари (7-8 години) си е бая цифра. Споделено лично - влизам в донорска, та това май е нещото, което ще ме спре.
По отношение на таксите на УНСС и Софийския, наистина нямам мнение дали са високи или ниски, но имам мнение определение по отношение на достъпността на Бг висшето образование и то е че явно си е прекалено достъпно щом сме страната с най-много ВУЗ-ове (50 на брой - така чух 8O)и най-много вишисти на глава население. Живея на гърба на Пловдивсия университет, и между двете му сгради .... е не мога да ви опиша какви "неща" бродят под прозорците ми, да не говоря, как завчера една "вишистка" се изходи пред входната ни врата - на светло под лампата и излизайки от вратата в момента в който момичето се огащваше ме поглежда и казва "еми на, пикаеше ми се какво да направя", а "кавалерите" я чакат на ъгъла.
« Последна редакция: Февруари 28, 2013, 11:20:04 am от avallon »
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*
не, авалон, не ми беше това идеята, а наистина се зачудих как най-активната тема във форума изведнъж замлъкна. а защо мен ме нямаше е друг въпрос, първо, че аз имам и други неща в тоз живот и второ, че целенасочено бях по-пасивна, щото ми е писнало да ми обясняват как аз не съм в бг (а точно там бях) и не ги разбирам тези работи.
лично, на теб, успех, стискам ти палци.

рачо, дай го това с "инглиша", барем с нещо да помогна :wink:
*
странно как във време когато има значими събития в държавата ние тук в темата си мълчим. сигурно това значи, че сме заети с "реалните" неща, вместо само да си говорим за тях?

именно!!!
В очакване ....
*
Спокойно дами,корабът потъва-има вода за всички. :lol: :lol:Е,не бе,честно казано,то от тук нататък се завъртя колелото.Президента насрочи дата за избори,гледам утре ще има консултативен съвет и са поканени 35 човека,както от протестиращите,така и синдикати и различни експерти.Каквото и да е,това вече е резултат в полза на хората.Този тип съвет или някакъв подобен орган щял да става ежеседмичен.Откровено казано,тъй като протестите в последните си изяви малко се опростачиха и умпенизиpаха,то по-добре да спрат в тази форма.Можем всяка неделя да се събираме и да си правим по един профилактичен митинг,но това само.Както и за имиджа ни навън,така и за спокойствието вътре е важно да няма ексцесии.да се види ,че сме мирна държава,спокойна и различните органи и учреждения си вършат работата нормално.
Другото е по-лошо,че с тези неочаквани избори,законово няма време за регистрации на нови партии и сдружения и ще трябва да се осланяме на старите,а точно това не искат хората.как ще се получи,наистина нямам идея.Аз поне,но се надявам утре да има някакво виждане,след този Съвет.
/www.mamaibebe.com][/url]
*

    mishanta

  • *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
странно как във време когато има значими събития в държавата ние тук в темата си мълчим. сигурно това значи, че сме заети с "реалните" неща, вместо само да си говорим за тях?

Елена, ако ти се спори давай, теза/антитеза!

"Реалните" неща в живота ни тук са трудни!
Или ти искаш винаги да стигаме до там да се спори- Тема "ние тук-вие там".
Аз започвам да си мисля, че това е точно така и е търсено.
Да, приемам да сравняваме, винаги се радвам на успелите зад граница,
имам много приятели в Англия, Америка, Швейцария, Канада!
Успяват, но те си знаят най-добре какво са преживели.

Никога и по никакъв повод не съм се оплаквала и сега няма,
но е факт, че не сме живели така стресово, както последните две години.
Фирмата ни се събра до минимум, приходите покриват разходите и малко отгоре...
Ще се справим, ще работим много и заедно и ще излезем от това положение,
аз вярвам!
И аз като Авалон /успех  :sunshine:/ искам да видя кой ще се яви на изборите,
но като гледам колко мишоци изпълзяха от нафталина, започна леко да ми се гади.

Не, не искам да се конфронтирам, нито да споря,
просто когато живееш България дишаш въздуха така,
както пееш родопска народна песен!С отворени гърди ...реално.

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *


:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
Re: "Оценка на моториката" на днешната бълга
« Отговор #151 -: Февруари 28, 2013, 21:34:46 pm »
Цитат на: mishanta link=topic=49340.msg993709#msg993709
И аз като [b
Авалон[/b] /успех  :sunshine:/ искам да видя кой ще се яви на изборите,
но като гледам колко мишоци изпълзяха от нафталина, започна леко да ми се гади.

Не, не искам да се конфронтирам, нито да споря,
просто когато живееш България дишаш въздуха така,
както пееш родопска народна песен!С отворени гърди ...реално.[/color]


Ох и аз искам да видя какво ще стане след всичките приказки, които сега вървят по всички телевизии. Честно предпочитам турски сериал да гледам  osi_12

И абсолютно подкрепям последното. Имам чувството, че Българите навън гледат различно на нещата тук.
Авалон мои приятели спечелиха дело срещу Еон, мисля, че ги бяха накарали два пъти да платят една сметка и не искаха да им признаят, то беше писма между тях поне 2-3м., накрая отидоха на съд. Мисля, че след тръгване на делото нервите спират или поне при мен така се случи.
Нещо за разведряване на натежалата несигурност:
http://www.vbox7.com/play:f90979e929

Поздравът е за всички Емигранти и Имигранти(има и такива в собствената си държава),които пишат тук.
"И да знаете,ако ББ спечели изборите и народът му гласува доверие...." Цв.Цв. :D

Авалон,видях,че си тук :D.Пожелавам ти късмет,и всичкото щастие на света,мила! :hug2:

« Последна редакция: Февруари 28, 2013, 22:05:33 pm от kisela_2000 »


Desunt inopiae multa, avaritiae omnia
*
Благодаря ви за пожеланията момичета. А дано, дано, че много го изстрадах до сега, искам си го.
По въпроса с ЕВН знам, че имам шанс , щом един път са "клекнали". Обаче само като си спомня как нервите ми бяха стигнали до върха на пръстите, имайки и в предвид моментното си състояние (много моментно - 5 мес.) в стимулации, макар и леки, в търчане до София, пункции, прегледи и пр., балансиране с работата и тем подобни ... Та последния път бях на милимунда от това да прескоча бюрото и да прегризя гръкляна на накипрената , но все пак вещица, която като Матросов на амбразурата бранеше интересите на ЕВН да продължава да ме прецаква щото видиш ли на занесения от мен нот. акт (и до там я докарахме) за да се види че е жилище, а не фабрика р'ийш ли, та не съм била вписана във въпросния и за туй съм нямала право на претенции, пък на личната ми карта нямало значение какво пише. Та заради ей такива безумия на монополиста си представям какви "ризи от гардероба" ще искат да ми вадят при едно дело маститите им ХаЙдУкати. Изобщо на такива ни правят тия инстиуции, че сами не можем да се познаем.А и като се има на предвид че нямам подкрепа, щото мъжа ми мрази панаири и току се "приклещвахме" в къщи за какво си причинявам това , резултат на което по някое време уж решавам да се кротна, ама не ще, от вътре нещо - скачах нощем и вампирясвах от бяс и да спра... И така.
Седя и си мисля (по темата)... абе к'ви са тия хора бееее, то не е наглост, то не е не знам как да го нарека и на Цв.Цв-то последната изцепка. Като се сетя за тях само нецензурни ме напъват. Прибраха се малко и пак налазиха микрофоните. Колко народ им съобщи/крещи от улици енти ден подред , а те пак се дуят.
 Има два варианта като причина за това им поведение на нещастниците: или са болни и заразно се разболяват като помиришат министерства и кулоари и губят всякаква връзка с централния и с действителността или вариант две - така им дишат във вратовете и толкова да им е вътре от тия дето са им спонсорирали кампаниите, и за които с такава страст лобират, че а са кривнали от пътя и не са защитили съответните интереси - то ги чака съдбата на ... Луканов (примерно). Не знам вече. Не искам и да си помислям боко тиквата да вземе да спечели .... магистрала до магистрала майно льо..... и лунен пейзж между магистралите. Тогава и аз сигурно ще си спретна бухчата и на първия полет от летище София , където ме отведе - там, 'ко ще и в Букурещ да е.
« Последна редакция: Февруари 28, 2013, 22:49:49 pm от avallon »
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
Седя и си мисля (по темата)... абе к'ви са тия хора бееее, то не е наглост, то не е не знам как да го нарека и на Цв.Цв-то последната изцепка. Като се сетя за тях само нецензурни ме напъват. Прибраха се малко и пак налазиха микрофоните. Колко народ им съобщи/крещи от улици енти ден подред , а те пак се дуят.
Вече няколко дни се питам същото нещо....
Как не им омръзна да си мерят дефицита, да си мерят резерва, дълговете, европарите, кой на кого какво завещал. До сега слушахме Б.Б. сега С.С.
К`во животно са това нещо политиците, че не разбират, че народа му омръзна тази песен вече.
Един друг се обвиняват в популизъм, а той целия ни политически "елит" е такъв.
Президента и него го оплюха, що да има някой, който да се "опита" да бъде обединяваща фигура. Един друг се правят от черен по черен, дори и в криза не могат да наведат глава или поне да сменят "репертоара".
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
авалон, нали и на мен ми е много тревожно, че ще вземат да ги изберат пак и ти го казах, ама ти рече, че съм се била объркала. силно се надявам да е така. но никак не случайно си подаде набързо оставката бойко, щото знае, че това е най-лесният начин да го изберат наново. дано да бъркам.

а за борбите с институции, само мога да кажа - браво. докато им се разминава без никой да дава отпор няма да заработят.
и понеже много се говори за тук и там - тук когато се оплачеш от нещо (от ресторант, до болница, да не говорим за полиция или друга държавна институция) ти казват Благодаря! защото по този начин ти им казваш, че някъде има проблем и те имат възможност да си го оправят. колкото и да мислим, че е лицемерно това, не винаги е така, то дава истински възможности на гражданите да казват когато нещо не е наред. ние в къщи често имаме обратните разправии - мъж ми ми обяснява, че понеже аз съм живяла в тоталитарно общество не разбирам колко е важно да се оплакваш и да изискваш промяна.

аз друго не разбирам - има искане за по-голямо представителство на гражданското общество във властта. това според мен е оксиморон
от една страна всички депутати и членове на правителството, по силата на факта, че са избрани представляват (или би трябвало) гражданите (т.е. гражданското общество)
от друга страна пак по дефиниция, след като си във властта вече не си част (само от) гражданското общество, щото си във властта, пък гражданското общество има корективна на властта функция. мисълта ми е, звучи добре, но не виждам как ще се случи на практика. и това е проблем, защото идеята, че "те всички са маскари" и трябва нови хора и да ги "вземем" от гражданското общество не виждам как ще проработи.

мисля, че това, което се забравя, е че гражданско общество значи това, което авалон прави, значи това, което всички ние правим когато правим бизнес или ходим на работа и си я вършим свястно, а не се подхлъзваме по културата на държавното учреждение, където често е по-добре да се скатаеш, отколкото да свършиш нещо, просто защото институцията е такава. и да, като си хвърляме боклука на определените за това места.

сега ще кажете, ама аз го правя това, а те .... така е, но аз не виждам друг вариант, освен ние да продължаваме да правим каквото трябва, а не да ползваме корупцията и безхаберието на част от политиците за извинение (щом те са такива, то и на нас ни е простено). ще видим кой ще се появи на изборите (пак същите хора) и по-интересният въпрос дотогава колко от хората все още ще са мотивирани да гласуват.
*

    ema2

  • ****
  • 888
  • You kill the beauty of today
Аз като цяло загубих надежда изобщо.Не само за България, за Канада, за САЩ и пр.
Всичко е една измама
 Навсякъде са политици, целящи само лично облагодетелстване, и слава.
 На никого не му пука за хората
 Човешкият живот стана едно нищо.
Всеки на власт е подкупен, от хора, имащи специални интереси.
Медиите са купени, лекарите са купени, политиците са купени...

На какво се надявате за България?
Нищо, абсолютно нищо няма да се промени.

Определено днес не ми ден за политически оптимизъм


We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last
*
днес попаднах на това
http://kultura.bg/web/какво-искат-българите/

особено ми харесва вторият текст от коментарите (на атанас ждребев)
*

    julia_m

  • ****
  • 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
Re: "Оценка на моториката" на днешната бълга
« Отговор #158 -: Март 01, 2013, 10:05:27 am »
Аз пък не писах, защото преживях нещо като нервна криза  :? или паник-атака предизвикана от адско главоболие... щом опрях да викам спешната помощ. Та няколко дни се държа на страна от всички заобикалящи ни идиотщини.
Нови лица щели да водят листите, дрън дрън, нали всички следват политиката на партията, ако ще и аз да застана на чело на парията, която и да е тя, като новобранец, веднага ще се намери някой старши, който да ме спеши и да ми обясни сукратце кой какъв е и защо такъв е, а после с тих глас ще ми каже, ако не ти изнася - стягай багажа и следващия да заповяда. Да не би като се сменят муцуните, нещо да се промени, нали уж ги сменяме на всеки 4 г. и пак тая.
Съгласна съм с Ема2 - баш така си е- политиците си гонят интересите и тези на онея дето са им дали пари да си направят кампаниите :( за голямо съжаление.
И аз го раздавах оптимист, ама колкото повече мисля тия дни, толкова по-зле ми става и по-добре да не мисля май май толкова.
Хайде сега да ви честитя и баба Марта! Пожелавам по-свето бъдеще, ако не за нас, то поне за децата, за които с толкова надежда, страх и желание се борим!
P.s: Аз отивам да изчистя едно хубаво къщата от лошата енергия и злите сили, така казаха по тв. - днес да сме изчистели хубаво, да си закичим мартеничка на вратата, та от зло да н и пази!
« Последна редакция: Март 01, 2013, 10:07:01 am от julia_m »
*
Аз като цяло загубих надежда изобщо.Не само за България, за Канада, за САЩ и пр.
Всичко е една измама
 Навсякъде са политици, целящи само лично облагодетелстване, и слава.
 На никого не му пука за хората
 Човешкият живот стана едно нищо.
Всеки на власт е подкупен, от хора, имащи специални интереси.
Медиите са купени, лекарите са купени, политиците са купени...

На какво се надявате за България?
Нищо, абсолютно нищо няма да се промени.

Определено днес не ми ден за политически оптимизъм




Винаги е било така.Защо си мислете, че преди по-ги е интересувало какво ще става с хората.Все пак още в древен Рим е измислена максинмата "Целта оправдава средствата!"