Кали, аз също две години бях на 50 един ден и 75 на другия (т.е. 62,5). Ако знаеш колко доктори опулваха очи, като чуят за такава половинчата доза. Д-р Начев ми е лекуващ. След като стигнахме до тази доза (малко повече от половин година сменяхме), разбрахме, че е моята, защото за тези две години (даже вече повече) ТСХ винаги ми е било между 1 и 2 (никога не е стигало 2). Много скоро се видях с Док и толкова радостен от тези ми резултати не го бях виждала от много време. Сега съм всеки ден на 75, но защото ми предстои стимулация, а при нея ТСХ се вдига и трябва да сме подготвени. Аз, обаче, не нямам Хашимото, нямам отклонения в анти-телата и жлезата ми е като по учебник. Водят го неизяснен хипотериоидизъм. Някаква "инфекция" на жлезата, която просто се случва. Има вероятност да е последствие от неправилно медикаментозно лечение за Диабет, който лекувах 6 години, но който се оказа, че нямам
. Пак д-р Начев откри тази велика грешка на нашите медици (при 4-ма съм била за тези 6 години). От това погрешно лечение си лепнах и една Б-12 дефицитна анемия, която Слава Богу, след година активно лечение, вече 3 години е овладяна. При нея е доказано, че донякъде ми е наследство от прословутите хапчета за измисления диабет, но пък има връзка и с заболяването на щитовидната жлеза. Както и да е, минало незаменимо... Сега с Доктора открихме и дефицит на вит.Д, който имам и сме започнали лечение по схема. Казва ми, че не е страшно, да не го мисля, че всичко ще се оправи, ама да не ти казвам не го ли мисля... Напълно възможно е, след като повлияем витамина, да даде отражение и на жлезата и на ЯР, който при мен е силно редуцуран, ама ще видим. Желая ти много успех и дано попаднеш на твоя лекар. Ендокринологията е голяма плетеница, а малко хора разбират наистина от нея.
Каквото и да се случва, НЕ си самоназначавай терапии и лечения! Силно ти стискам палци скоро да има с какво да се похвалиш.
ПП: Съжалявам, че такъв спам се получи
.