И при нас е така
Един ден ми се обясняваха как госпожата не им давала да си събуват слиповете като си лягат
Че в къщи спят с цели гащиризони (като бебешките) и им махам слипчетата да не им стягат ластиците (като знам на мен колко ми е кофти да си лягам с гащи, как да ги оставя да спят с тях
) Вече обаче взеха да им умаляват тези гащиризони (имат само по 3 които още са по-свободни) и им се разкопчават на кръста точно. С чувала съм сигурна, че не са им голи кръстовете. Отгоре мятам по едно поларено одеалце само. У нас е топло и този вариант си ми е супер. Лятото спят само по потник и тънък чувал от памучно трико (дебел е колкото тънка тениска).
Чувалите започнахме да ги ползваме на година и половина, преди това беше мисия невъзможна - бяха пълни с тръни
Ако решат през нощта да го играят пришълци, събличат чувалите, взимат си нанитата и шишетата с вода и се наместват между мен и баща им. В крайна сметка аз се държа за чаршафа като котка за перваз - а съм мръднала, а съм паднала от леглото
Всеки от тримата мъже си възприема индивидуална посока за спане и става един голям мармалад на спалнята. Добре, че тези случаи са редки, обикновено ранна утрин в почивните дни се случва това.