Оооо, ако някой успява да ме изкара извън кожа това е мъжът ми! Виж на неговият рев не се научих да издържам.
А, а, да си дойдем на думата
За момента, само мъжа ми и
майка му могат да ме вкарат в лудницата.
Ганка дори незнам какво да ти кажа, направо като чета вие какво си имате на главата, направо ме е срам, че аз започнах темата
То, незнам, за твоето направо трябва чудо за да се издържи, аз сигурно щях да съм на вихъра на вълната, в пълна истерия, говореща със себе си и почти в лудницата
Поне като чета такива постове, се нагласям, че ще има драскане по стената, ровене в тоалетната чиния и какво ли още не, което дори не ми е хрумвало, и сугурно ще го приемам по-леко
Моята госпожица в момента е супер сладка, направо както се оплаквах със сън и какво ли не още и след съветите на Джам, вече заспиваме сами
Вярно бяха много писъци и истерии, ама не съжалявам въобще, защото дъщеря ми е толкова спокойна в момента, спи по 3-4 часа през деня и най-вече всеки ден се случва чудото да заспи самичка, без да я люляме, клатушкаме и т.н. Просто не мога да ви опиша радостта си, че самата тя се чувства добре и е смела да заспива самичка вече
Много съм горда с нея, след ужасите които преживяхме преди всеки път като стане време за сън.
Ама вече е малка хутруша, сега я гледам, давам и бисквита и първото нещо което се прави е да се даде на кучето :Х Кучето облизва за секунди, опитва се да я открадне, ама нашата стиска до край, удари го по главата, и за секунди се вкарва в устата, на мен направо зле ми става.
Сега много и харесва да ми яде цветята....е колко се карах, крещях, на 6 пъти се давихме с листа, защото в къщи саксиите ги прибрах, ама в градината как да прибера растенията и само да се обърна и вече откъснала листо от градината и го е глътнала..та така вече 6 пъти вадихме листа от гърлото....Тя просто е дете което живее за храна...незнам как го е придобила този навик и приемам всякакви съвети, но наистина имам твърд режим за хранене по часов, 12кг сме на 11м....меко казано закръгленки
То само да види, че ям, пищи като на умряло, всеедно не е яло с години, всичко се яде...давам и лимони, тя ги яде...буквално всичко яде и по цял ден само храна се търси...давам спанаци, броколита, комбинации ужасни, всичко се яде...щом е храна... Малко се отплеснах, сори
Знам, че има жени които ще кажат "Ех моето поне малко да хапваше", ама то нито една крайност не е нормална...Нито моята, нито тази в която пък нищо не ядът
Блу Мерси, ние я минахме вече, даже се къпахме днес