Мен ме "зарадваха" , че като ми изтече майчинството съм безработна.
И аз съм в същото положение. Фирмата ни фалира през първата година на майчинството ми, все още не са обявили фалита, но са спрели дейност. Освен всичко друго изгарям и с две години отпуска, защото в годината, в която забременях не бях ползвала нито един ден плюс отпуската за следващата година... ама здраве да е.
В момента ние сме в етап на болезнена привързаност към мама, Жорко върви постоянно след мен, вчера се опитах да се изкъпя и татко му да го гледа, но и това не успях да направя - той изпаднал в истерия от рев, таткото се изплашил и айде при мама в банята. От известно време като види баба си и започва да реве и се вкопчва в мен, явно я свързва с моето изчезване. Не че съм го оставяла много при нея, последното беше около Коледа за два часа. Довечера съм решила да отида на танци, пък да видим дали ще се получи, мъжете вкъщи трябва да се справят сами за час/два. Преди около две седмици пак бях решила да танцувам и таткото дойде с Жорко, за да няма рев и тръшкане. Резултата беше, че Жорко се залепи за краката ми и всеки опит на баща му да го откъсне от мен беше съпроводен с рев, крещене и истерия. Така и не можах да танцувам
Дано това да е период и да отмине, макар че струва ми се, че ще е много трудно, защото ние сме по цял ден и нощ заедно.