pleyada , милата ми тя. Явно има нещо, което пречи на мъжа ти да се отпусне и то вероятно е на психическа основа, която му пречи сериозно на физиологията
. Прегледай въпросникът от Д-р. Мели, може да ти е от голяма полза.
Има два типа мъже първият тип, когато има даден проблем влиза във фазата на отричането, т.е. "нищо ми няма, добре съм си", а другият тип както е при моят мъж "боли ме левият палец на десният крак, дай да правим ПКК", обаче стигне ли се до еректална функция и спермограми, моят специално бие отбой, даже става за момент сексуално активен, за да ми хвърли малко прах в очите. Даже измисля други "болежки", само и само да отклони вниманието ми от по-сериозните проблеми, които може да имаме в бъдеще.
За момента не го тормозя на тема секс. Оставила съм го да диша.
Не го обвинявам в нищо, защото всеки има кофти моменти, но не мога да го разбера. И като теб се чувствам на моменти обидена и ме е срам, че аз съм все активната страна.
С един приятел веднъж седнахме и говорихме на тази тема и той от чисто мъжка гледна точка каза така: момиче, смени си бельото, ако и това не му подейства или е твърде изморен от работа, или си има любовница, и там си изразходва "енергията". Това ме развесели, но се замислих не толкова за любовницата, колкото за физическата сила - моят случай, имам чувството, че моят Котарак само хаби храната, толкова физически слаб е, че няма сили да кихне. А, яде и то добре.