0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните № 85
« Отговор #940 -: Май 07, 2013, 20:10:13 pm »
Хаха-и аз си го мислех това за раждането... Затуй все чакам пустите води,но не разчитам на тях особено,както се разбра.
Сега виждам,че май раждането ще ми съвпадне с пускането на новата темичка...ама аз и в нея ще се набутам,да аледя какво се случва с последователките :wink:
« Отговор #941 -: Май 07, 2013, 20:16:52 pm »
E-e-e, Афродитка, ама много си се разбързала. Тя новата темичка ще се заформи след има-няма 2 странички. Я си кротувай още малко и си танцувай с ръчички от диванчето  :P
*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #942 -: Май 07, 2013, 20:23:18 pm »
E-e-e, Афродитка, ама много си се разбързала. Тя новата темичка ще се заформи след има-няма 2 странички. Я си кротувай още малко и си танцувай с ръчички от диванчето  :P
Тя така си бърза от има няма 1-2 месеца, аз много се забавлявам...щото близначките очевидно си имат собствено мнение....ВЕЧЕ  :lol: :lol:
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

« Отговор #943 -: Май 07, 2013, 20:49:04 pm »
Смейте ми се вие :wink: то на чужд гръб... :lol: е все си мисля,че 2 странички ще ги изпишем за 2 седмици,дето ми остават,та и ще се вмъкна още пълна с бебета в новата темичка ;)
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #944 -: Май 07, 2013, 21:06:02 pm »
Смейте ми се вие :wink: то на чужд гръб... :lol: е все си мисля,че 2 странички ще ги изпишем за 2 седмици,дето ми остават,та и ще се вмъкна още пълна с бебета в новата темичка ;)
От твойте уста в Божиите уши, както казват старите хора ;)
И друго съм чувала, такива като нас дето все за задържане са се борили, често влязат ли в 9тия и преносват  :P

*
« Отговор #945 -: Май 07, 2013, 21:41:49 pm »
Пак започнаха контракциите  mf_bounce8 mf_bounce8 mf_bounce8

Скоро ще имаме още едно бебче! Стискам палци всичко да е наред, доки какво казва?
Ами док каза да устискам до неделя , а тя мина :Д вчера ми нямаше нищо но през нощта започнаха и днес цял ден ,  и при това доста силни , но на големи интервали .
Бебе спокойно , не си сама  :lol: аз съм със контракции от 15 седмица , но  не бяха толкова силни, е не са като родилните де , но се доближават до тях  :lol: :lol: :lol: живи и здрави , както е тръгнало така до няколко дни може и да се похваля със бебок  :oops:

П.П. утре съм на лекар и да види той какво ще каже :Д 

//  Да ви попитам друго , тъкмо се сетих .... бебчетата ви ритат ли много ? Защото моя бебок не ме оставя на мира , постоянно рита и бута
« Последна редакция: Май 07, 2013, 21:44:23 pm от _RESPECT_ »
*
« Отговор #946 -: Май 07, 2013, 22:29:45 pm »

Скоро ще имаме още едно бебче! Стискам палци всичко да е наред, доки какво казва?
Ами док каза да устискам до неделя , а тя мина :Д вчера ми нямаше нищо но през нощта започнаха и днес цял ден ,  и при това доста силни , но на големи интервали .
Бебе спокойно , не си сама  :lol: аз съм със контракции от 15 седмица , но  не бяха толкова силни, е не са като родилните де , но се доближават до тях  :lol: :lol: :lol: живи и здрави , както е тръгнало така до няколко дни може и да се похваля със бебок  :oops:

//  Да ви попитам друго , тъкмо се сетих .... бебчетата ви ритат ли много ? Защото моя бебок не ме оставя на мира , постоянно рита и бута

Ритат, ами. Нали това им е работата?!  :lol:

Да отбележа, че мен в момента никой не ме рита. Да не вземете да си помислите нещо?!
« Последна редакция: Май 07, 2013, 22:33:18 pm от blue_sky »

*
« Отговор #947 -: Май 08, 2013, 10:04:14 am »

Ритат, ами. Нали това им е работата?!  :lol:

Да отбележа, че мен в момента никой не ме рита. Да не вземете да си помислите нещо?!

Е нали уж им намаля активността , ставало им било тясно  ?
« Отговор #948 -: Май 08, 2013, 10:23:59 am »
Дааа бе да...не стига че продължават да мятат ръце и крака,ами почват и да се въртят...и като няма място е още по-тегаво
*

Crystal

« Отговор #949 -: Май 08, 2013, 10:37:59 am »
Бебе, я си стой в болницата, че аз като лежах за задържане и на мен ми разправяха, че ще пренося, а като ме изписаха и на другия ден ми изтекоха водите :? То вече не е проблем и да родиш, но мъничко бебе по-трудно се гледа, по-мъничко е стомахчето и яде по-често. Ние в началото на час-час и половина се хранехме, включително и през нощта :D. Така че лежи сега и събирай сили, наспи се, че после работа те чака.
*
« Отговор #950 -: Май 08, 2013, 11:38:37 am »
Респект, зависи от бебето. При мен второто хич не се и спря, та до днес. Явно е въпрос на темперамент. А на твоето е рано да му е тясно. Предполагам, че е около 2 кг.

« Отговор #951 -: Май 08, 2013, 12:05:30 pm »
здравейте момичета отдавна не съм писала,но всеки ден ви чета :wink: afrodita279 теб те следя много защото като влезнах във форума на бременните ти беше в моите седмици,а сега си на финалната права тогава си мислех леле кога ще стигна до 25,26 г.с. еме на вече съм :lol: желая ти много успех и решили къде ще раждаш в крайна сметка???
Аз вчера бях на преглед моите момченца вече са доста големички по 750-770 гр и се записах за ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ в НАДЕЖДА за понеделник да разгледам родилното и да си задам въпросите...стискам палци на всички момичета за леко разждане  на термин :bighug:
*
« Отговор #952 -: Май 08, 2013, 12:45:15 pm »
Респект, зависи от бебето. При мен второто хич не се и спря, та до днес. Явно е въпрос на темперамент. А на твоето е рано да му е тясно. Предполагам, че е около 2 кг.
Ние вървим малко големички , избързваме със 2 седмици ... не знам дали му е тясно или не , но като вземе да мърда , корема ми започва да прилича на смачкана найлонова торбичка  :help: а има и моменти в които му се очертават крачетата , като малки гевречета  :lol: :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #953 -: Май 08, 2013, 13:57:17 pm »
Ехе, каква майска вълна бебета се задала :) .
Леко раждане момичета и здрави и спокойни бебета!
хаха, Респект, с тази найлонова торбичка ме разсмя, аз бях с октопод в корема  :lol: носих накрая една рокля на пеперудки и те аха-аха да хвъркнат  :lol:
*
« Отговор #954 -: Май 08, 2013, 15:02:16 pm »
Е сега се върнах от болницата всичко за сега е добре , прасчо е приблизително 2500  :a_pig_01:

//Милите пеперудки , не ми се мисли какво се прежилели  osi_13
« Отговор #955 -: Май 08, 2013, 15:03:50 pm »
Охх, Респект, много Ви мислех с бебчо! Важното е да сте ми добре и двамата!  :bighug:
« Отговор #956 -: Май 08, 2013, 15:53:25 pm »
Днес по чудо не повърнах, защото тайната била да ближа лимон и действа! :lol:
« Последна редакция: Май 08, 2013, 16:10:40 pm от chattenoire84 »
« Отговор #957 -: Май 08, 2013, 16:27:30 pm »
Четох много за положителните причини за секса по време на бременността, но моля Ви кажете ми причините, поради които се забранява?
« Отговор #958 -: Май 08, 2013, 16:34:34 pm »
Щом лимона помага :D аз през ден сменях-по едно време ми помагаше фъстъцено масло,после правех чай от джинджифил,после ядях ябълки...абе кво ли не пробвах,ама май накрая само от самосебе си изчезна ужасното гадене.
Мариетка,мерси :) аз така бях с Боги,която забременя,когато аз се вмъкнах в темата и я четях с такава радост и надежда :))
В крайна сметка ще раждам в Надежда,защото съм мн доволна от лекаря,който ми е по жк и който изражда там.а и вече не дъм в толкоВа рискова седмица и се надявам бебенцата да нямат нужда от дълга и сложна грижа.
Аз утре съм на преглед-този път със сигурност последен.да видим дали са наддали.
« Отговор #959 -: Май 08, 2013, 16:37:39 pm »
Щом лимона помага :D аз през ден сменях-по едно време ми помагаше фъстъцено масло,после правех чай от джинджифил,после ядях ябълки...абе кво ли не пробвах,ама май накрая само от самосебе си изчезна ужасното гадене.
Мариетка,мерси :) аз така бях с Боги,която забременя,когато аз се вмъкнах в темата и я четях с такава радост и надежда :))
В крайна сметка ще раждам в Надежда,защото съм мн доволна от лекаря,който ми е по жк и който изражда там.а и вече не дъм в толкоВа рискова седмица и се надявам бебенцата да нямат нужда от дълга и сложна грижа.
Аз утре съм на преглед-този път със сигурност последен.да видим дали са наддали.

Леля ми като била бременна с братовчед ми ближела лимон по стара бабина рецепта :) :lol Явно кръвта вода не става, и на мен това ми помага.