Коте, можеш да взимаш чист парацетамол, както перличка ти е написала. Коризалията е за болки в гърлото, но и за тях не помага изобщо, т.к. е хомеопатична. Осцилококциума е вариант,но той е за начален стадий,тъй че тая хомеопатия я зарежи направо. Аз изкарах 2 тежки грипа във 2 мес. и 4 мес. Нищо от тая природна бълвоч не помага,ако те налази вирус.Ако имаш проблеми с носа- можеш да ползваш виброцил.Стеримар и подобни води са вятър работа-не си давай парите. Аз се удавих от сополи и секрети като си ги пръсках (имам предвид ако залагаш само на тях). Помогнаха ми инхалации с физиологичен разтвор,за да изчистя храчките,ама с апаратче, иначе да дишаш над гореща купа не става. Дано не те хваща и носа-като гледам май засега само температурата те тормози, затова най-добре попитай лекаря ти,ако продължава така. Стискам палци да отмине скоро!
Ако Линаполи се появи, тя също ще те насочи за лекарства, които стават за бременни,защото изкара тежък грип, който я влачи дълго време,ако ти се рови назад или в предната тема, ще прочетеш какво е писала.