Момичета,благодаря на всички за отговорите.Само да ви кажа,че тестовете за бременност/УТ/ не са толкова надеждни.В петък последно ми сложиха прегнил 5000Е,в събота сутринта си направих УТ от любопитство и познайте-ПОКАЗА САМО ЕДНА ЧЕРТИЧКА!!!!
При положение,че ЧХГ ми е инжектиран 24 часа по-рано,теста показа такъв резултат.Просто съм възмутена.Само взимат парите на хората.Утре съм на преглед.Аз се успокоявам с това,че според моите изчисления съм в много начална бременност,а именно ето моите изчисления хаха
на 24.03 инсе 1/спукан фоликул/
на 26,03 инсе 2 /спукан фоликул/
Оплождане -около 27,03
Имплантация след 8-10 дни-т.е. около 06,04
Първи тест -15,04-38,8 резултат,на узи се вижда "страхотна лигавица"/но по трапчинките на доктора има и нещо друго,което не искаше да каже,докато не е сигурно,понеже знае,че ще забия тъпаните/
Втори тест-18,04-59,2 резултат.Знам,че имам поставени прегнили,но те са на всеки 5 ден *5000Е/а както споменах вече явно при мен се чисти за секунди-вчерашният резултат го показа/
Другото,което ми показва,че нещо се е случило е ,че TSH ми се е покачило за няколко седмици от 1,27 на 2,16.А при мен първата стойност е задържана така вече 8 месеца,дозата еутирокс е закована от толкова време.,сега ендо ми я покачи.
До последно вярвам,че в мен има живот,макар да нямам никакви признаци,освен ТТ-37С*, моята е винаги 36,2.
Това е от мен за сега!! Стискайте палци утре да вечер да се похваля и чудото да се получи....Целувки на всички