0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните № 85
« Отговор #420 -: Март 12, 2013, 16:43:12 pm »
Ами на мен с кремчетата кожата поне не ми се бели, иначе ми се белеше на коремчето, изобщо навсякъде кожата ми изсъхна,а бях с мазна...а аз дупето хич не го и мажа-то е нацепено още от гимназията,а и ся като го гледам не расте много,та съм го пренебрегнала за сметка на корема :D
Иначе да-съгласна съм,че е до ген, затова съм учудена,че дотук не са ми се появили...
Re: Тема на бременните № 85
« Отговор #421 -: Март 12, 2013, 18:11:46 pm »
Е, то аз с това се успокоявам :wink: Само се надявам, да поизбледнеят малко, че сега направо ми избождат очите :)

Нали са на дупето? Как ти избождат очите?  :lol:

Аз първия път се мазах, втория - почти не. Резултатът е един и същ.


Лека бременност на всички и здрави бебета около термин!

Още са ми пресни, а пък и за първи път имам от тези гадинки, за това постоянно в огледалото се гледам osi_13 След месец, два като забравя да ги гледам и няма да ме дразнят :)
  
*
Re: Тема на бременните № 85
« Отговор #422 -: Март 12, 2013, 18:55:13 pm »
Аз с нищо не се мажа и да чукна на дърво нямам никакви стрии още. Но пък и аз не раста много на корем и дупе де :-) Де що имаше вкъщи обикновени си лосиони ги изразходих и бях до там -  ъкъл да си купя нямам :-D


*
Re: Тема на бременните № 85
« Отговор #423 -: Март 12, 2013, 22:52:43 pm »
Zuzeto, след месец няма да имаш време да се погледнеш в огледалото или дори и да имаш, стриите ще са ти последна грижа. Леко раждане!

*

    Бубулина

  • *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
Re: Тема на бременните № 85
« Отговор #424 -: Март 12, 2013, 23:01:11 pm »
Zuzeto, след месец няма да имаш време да се погледнеш в огледалото или дори и да имаш, стриите ще са ти последна грижа. Леко раждане!
  :good_post:
а за капак и циците и рЕзко ще потеглят към коленете, та само до стрии ще и е....:jump12:
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

*
Re: Тема на бременните № 85
« Отговор #425 -: Март 13, 2013, 00:48:37 am »
Бубу, първия път нямах спомен да е чак толкова рязко, но сега земното привличане е безмилостно. За капак съм и в периода, в който много пада и косата, та съвсем съм цъфнала.  :balk_95:

*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: Тема на бременните № 85
« Отговор #426 -: Март 13, 2013, 00:56:15 am »
Блу, иди в аптеката и си вземи шампоан на Фито за падаща коса - аз така се оправих :)
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

    Бубулина

  • *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
Re: Тема на бременните № 85
« Отговор #427 -: Март 13, 2013, 01:05:22 am »
Бубу, първия път нямах спомен да е чак толкова рязко, но сега земното привличане е безмилостно. За капак съм и в периода, в който много пада и косата, та съвсем съм цъфнала.  :balk_95:

Така, така...а сигурно вече ти и помагат с ръце  :D Аз още не съм се оправила от падането на косата...Не знам дали и при останалите е така, но цикълът ми също се промени, първите дни не е течение, а прилив!  8O
Аз успях, за съжаление, да кърмя само месец, но гравитацията си каза думата. Явно по натам, ще се мисли за някоя козметична процедура  :lol:
Най-странното е, че съм абсолютно съгласна с мненията за генетично предразположение към стрии и, че е до тип кожа. Аз съм ужасно предразположена, от промените в теглото през годините, имам много по гърдите и задника...Обаче сега, от бременността, най-странното е, че на корема нямам НИТО една. Дали, защото той не ми порасна много /и най-важното- рязко/, дали, защото в болницата много ми се чудеха какъв "еластичен" ми бил корема /така и не схванах, какво имат предвид, явно, че бързо се прибра, не напълно, разбира се.../ Мажех се от дъжд на вятър с олиото на Джонсън, че ми беше останало едно...
Разбира се, това в известен смисъл са бели кахъри. Нали целта е постигната. А всяка цел, коства известни средства... :)
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

*
Re: Тема на бременните № 85
« Отговор #428 -: Март 13, 2013, 03:30:18 am »
Ген е мацки.;) И  аз се мазах като бременна, после забравях да мажа, после пак мажех, ама...кожа си е и толкова.
Единствените стрии /силно казано/, които имам и се виждат на определена светлина, под определен ъгъл и предимно от хора с болен мозък са ми по гърдите, баш от пубертета, когато внезапно и неочаквано се сдобих с чашка Б за 3-4 месеца.  :lol:

От бременността стрии - нула. Където и да било. Преди раждане и 2-3 месеца след - сутиени с чашка Д и гръб 75 - трудни за издирване бяха. Спрях кърмата набързо, че дребното беше с рефлукс и тази разкошна пълна гръд изведнъж придоби вид на...изпразнени мъжки тестиси.  :lol: Сори за соленото описание, но нищо по-точно няма. Една кожа огромна, в която се напипва нещо с размер на орех...напарво бях в потрес. Разлистих всички оферти на пластични клиники, даже ходих на консултация. Пластичния се оказа читав и ми "би шута" с репликата: "като стане детето на две, ако още е такова положението - тогава ще си говорим". Е, "положението" когато принцът е на две е съвсем различно наистина. А не вярвах, че наистина ще стане, честно. Още 5 кила да кача и пластиките се отлагат с 20 години одма. ;)

Човешкото тяло е изумително наистина. Може да дари живот, да понесе целият товар от това, да понесе товарът на първите година-две стерс, косопад, безсъние и пак да си бъде почти същото като преди това. Да не ви е дерт изобщо. Ако все пак нещо не ви е по вкуса после - решения има бол. Като има кого да гушкаш вече - толкова е по-лесно всичко. :)

Успешна бременност и леко раждане на всички ви! :)
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*

    Bobbie

  • *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
Re: Тема на бременните № 85
« Отговор #429 -: Март 13, 2013, 05:02:16 am »
И моите гърди се оправиха. То аз съм вече на 38 ,та не са като на 20, но определено си станаха като преди раждането.А Ивана я кърмих 5 месеца и Андреа 2.  Но ми остана увиснало на корема след втората бременност и не иска и не иска да с прибере. Аз съм си дебеличка по принцип, но това си е в повече, не е опънато от дебелина, а си е в почеве кожа ( е и аз как го описах :-) ).А след първата бременност го нямаше.
Та така, да се оплача и аз де ;-).


  
*

    bebe_13+15

  • *****
  • 2324
  • мама на две слънца
Re: Тема на бременните № 85
« Отговор #430 -: Март 13, 2013, 08:15:40 am »
Еее направо ми разбихте надеждите да се радвам на Убави цици. Аз такова нещо при 47-8 кила преди забременяването нямах. Сега тъкмо станаха едни големи и стегнати и все се надявах тъй да си останат. Уф дано само не станат после печени чушки.
Ама карай - бебчо да е здрав и мляко дано да има, че нали уж малките цици имали повече мляко.
Афродита, сигурно преминаването в трети триместър е някакъв критичен момент. Дано сме го преминали и спокойно да си изкараме до 9тия месец поне. Не помня твоите бандитчета с розови или сини гащи бяха?
Зузето, хич не ги мисли стриите. Сега чакаме от теб радостни новини - как се радвам на всяко Зачатско бебче :)


Re: Тема на бременните № 85
« Отговор #431 -: Март 13, 2013, 08:58:19 am »
Ох дано не се съсипят гърдите.Може да се смалят, но не и да увисват . Те всъщност до кога ще растат? И кърмата в деня на раждане ли тръгва или по - рано ? Защото майка ми не е имала и с двете , но все се моля аз да имам
*

    bebe_13+15

  • *****
  • 2324
  • мама на две слънца
Re: Тема на бременните № 85
« Отговор #432 -: Март 13, 2013, 09:23:52 am »
С предната ми бременост при преждевременно раждане в 6-ти месец кърмата ми тръгна на другия ден. Имах чувството, че ще гръмнат и беше едно стягане и хапчета... Надявам се сега да се родим в 9тия и кърмата пак веднага да дойде.
Чувала съм, че при планово секцио може да закъснее - явно докато "разбере" организмът, че се е родило бебето.


Re: Тема на бременните № 85
« Отговор #433 -: Март 13, 2013, 09:38:38 am »
Момичета, абсолютно сте прави :)
Аз от сега си усещам, че след раждането на бебчо няма хич да ми е нито до стрии, нито до други такива, поне в началото. Ама какво да се прави. Както казва бебе_2013, важното е бебчетата да са живи и здрави, а пък ние все ще се оправим.
То моите гърди от самото начало като наедряха, направо думи нямам 8O А са ми казвали, че след раждането, като започна да кърмя и още ще пораснат. То вече си викам на къде още, ама... Винаги съм била със среден размер гърди и сега този огромен размер направо ме убива - хич не мога да свикна с него :lol:

Това за стриите, наистина май е до ген, само дето аз съм взела грешния :lol: Майка ми и при двете бременностти не се е мазала с нищо и няма една цепнатинка. Дори докато е била бременна с мен е качила 35 кг и пак нищо, които килограми много бързо е свалила.
  
*
Re: Тема на бременните № 85
« Отговор #434 -: Март 13, 2013, 09:39:49 am »
Добро утро, мацки! Виждам, че сте се събудили вече.
Аз да се отчета: вчера се видях с Дяволов.  Първоначално се стресна, като му дадох направлението от Белчева и изреди цяла тирада за "безотговорността" с която подходили към мен, като съм имала вече аборт в 24г.с. трябвало още в 12г.с да ми се направи серклаж и мирна ни глава, ама те чакали да се усложнят нещата, че да се сетят и т.н. След това прегледа беше доста подробен /гинекпологичен, вагинален и абдоминален УЗ/ и малко се поуспокои. Аз така или иначе нищо не разбрах, той през цялото време мълчеше,, единственото което промълви е , че положението не е точно такова. Останах с впечатлението, че  по-го притеснява ниско прикрепената плацента.
А аз така си бях глътнала граматиката, че не посмях да питам нищо. Накрая като си тръгвах каза "Ще го зашием, пък каквото дойде". И така в понеделник/18.03/ постъпвам в МД и серклажа ще е на 19.03. Надявам се това да е последното ми влизане в болница преди раждането.
*
Re: Тема на бременните № 85
« Отговор #435 -: Март 13, 2013, 11:03:15 am »
Та гледам сте засегнали мойта най-болна тема - стриите ... Мойта кожа е доста не еластична явно , от 5 месец някъде като са ме нападнали тези гадове , няма отърване. Мажех се 2 пъти дневно със крем , но не ми помогне , и от месец и малко някъде започнах със свинска мас , и резултата е нулев ;( дупето, гърдите , краката ... и от седмица някъде започнаха и по паласките на изплуват а вчера за мое нещастие забелязах че и на коремчето ми са излезли  osi_12 osi_12 osi_12 osi_12 точно там не трябваше ... Аз съм спортна натура и се надявам след раждането като започна отново да тренирам някак си да се скрият и да избледнеят
Re: Тема на бременните № 85
« Отговор #436 -: Март 13, 2013, 13:52:50 pm »
bebe _2013 значи аз като съм планово секцио да се заредя с сух. мляко за всеки случай.
zuzeto  и аз съм като теб със средни а сега са огромни и не мога да свикна с тях :) хората искат огромни , а ние мрънкаме :)
OPTI - стискаме палци да мине добре
Re: Тема на бременните № 85
« Отговор #437 -: Март 13, 2013, 13:55:28 pm »
Та гледам сте засегнали мойта най-болна тема - стриите ... Мойта кожа е доста не еластична явно , от 5 месец някъде като са ме нападнали тези гадове , няма отърване. Мажех се 2 пъти дневно със крем , но не ми помогне , и от месец и малко някъде започнах със свинска мас , и резултата е нулев ;( дупето, гърдите , краката ... и от седмица някъде започнаха и по паласките на изплуват а вчера за мое нещастие забелязах че и на коремчето ми са излезли  osi_12 osi_12 osi_12 osi_12 точно там не трябваше ... Аз съм спортна натура и се надявам след раждането като започна отново да тренирам някак си да се скрият и да избледнеят

Една приятелка си е взела някакви ампули , сега ги пробва , но каза че от тях изчезвали . Но има и други процшдури доколкото знам, които имат ефект. Така, че няма страшно
Re: Тема на бременните № 85
« Отговор #438 -: Март 13, 2013, 13:59:58 pm »
ей, момичета, много ме разсмяхте...като се появи малкото човече, последната грижа ще е с колко стрии сме се сдобили и как изглеждат гърдите ни, но пък като се замисля, косата ми се изправя  osi_12.
Аз нямам стрии нито по корема, нито по гърдите, нямах и при първото раждане. Но виж по бедрата...  8O даже усещам болка преди да се нацепя. Мажа се, но не много редовно, проблема ми е, че кожата на краката и ръцете ми стана много суха, лющи се, а крема попива моментално  :?
Вили, дръж се, за успешен край трябва да направиш всичко, което е необходимо, пък било то и серклаж  :crossfingers:
Да попитам мамите със секцио - колко обилно беше течението след операцията, че съм забравила. Чудя се какви превръзки да си приготвя - по-дебели, нормални или ежедневни ще свършат работа  :ask:
И накрая да се похваля: днес започнаха да монтират мебелите на детската ни стая - много се вълнувам и само ходя да досаждам на момчетата, да сравнявам как си пасват цветовете...


Re: Тема на бременните № 85
« Отговор #439 -: Март 13, 2013, 14:19:34 pm »
Ооо, desita колко хубаво . Голяма наслада . Тъкмо си имаш занимавка до раждането. Още малко