anjela77, аз преди постоянно бях с възпаления- всички видове свещички са ми до болка познати. Флажила ще те изчисти. Изненадващо, че откак съм бременна, нямам нищо!Това никога не е било
И като стана въпрос за контракции и нелечение, аз се завърнах от болницата и оттук натам съм в непредвиден отпуск до края (както вече бях споменала). Нали по празниците ми се появиха безболезнени контракции и след голямо чудене в болница ли да вляза, ми назначиха терапия с магнезий и но шпа. Имаше 3 седмици до прегледа ми при Сигридов и аз си ги пиех, бях добре (магнезия нали действа с натрупване). При посещението ми при него той ме направи за смях пред майка ми, защото заяви,че съм си измисляла и понятие като контракции преди 9 мес. не съществува, че това са ми червата, и че магнезия и но шпа-то са вредни, както за мен, така и за плода- спря ми всичко. И не ми отговори на повече въпроси, защото били "форумски"...че какви други може да са- бременните имат едни и същи неща, които им се въртят в главите и искат на тях да им се отговори. На въпроса какво да правя,ако пак ги получа, или ме боли, той мълча.
И така, чувствах се добре и с радост не си купувах лекарства(че ми беше втръснало), докато мин. събота не зпаочнах да получавам отново "контракции". Една цяла нощ търпях, вотра търпях, на третата бяха на 15 мин., през деня разреждаха и вечерта започнаха болезнени контракции със силни болки в кръста...Лекарят не ми вдигна съответно, а на позвъняването ми на спешния, ме посъветваха да изпия 2 но шпа и на другия ден, ако реша да ида на преглед...
И така седях още 2 часа да се гърча, докато мъжа ми не ме изрита към Шейново...и така, слава Богу навреме, макар и със скъсяване на шийката, овладяха положението и вчера ме изписаха. Не знам какво е щяло да му е мнението сега на Сигридов, може би, че съм била със запек???
Стана малко дълго, за което се извинявам, но просто исках да се знае до къде стигнах аз при спиране на лекарствата, които всички други лекари изписват, особено при двуплодна бременност, и слава Богу, при мен завършили не фатално(Макар че сега ще тр. да се следя на 1 седмица и да лежа)!