Не, Мецани, но няма смисъл да стресираме бременлинката след като си има доктори, които я наблюдават и ще кажат своето компетентно мнение в случая. В линка, който съм посочила си пише, че: "При възпалителен процес се повишава над 100 mg/l." и че: "CRP се повишава и през втората половина на бременността." в която е и тя, така че всеки може да си направи изводите. Но, лично аз, не се наемам да я стресирам с каквито и да е мнения, съвети и постове. Лично за мен - една стерилна урина с антибиограма би била по-необходима и полезна в случая, щом като вагиналният секрет е чист. И най-вече - има си лекари за това - нашето са просто някакви съвети, които в никакъв случай, пак повтарям, не бива да стресират една бременлинка. А, тя, ако види, че црп и е завишен над референтните стойности показани от лабораторията, неминуемо ще се стресира. Затова съм писала, че ако види, че са завишени стойностите, да не се шашка, защото е нормално да са завишени. А, вече лекуващият лекар ще прецени дали те са патологично завишени или не. Тя, няма нужда от това да се стресира. Поне аз мисля така.