Какво да ви кажа аз - майка ми дойде да ми донесе багаж сутринта, отидох да я изпратя и какво да видя на връщане - Афродитка се разхожда в коридора - дошла ми е на гости в "хотела"
Та лежим си ние на СПА процедури (системи)
Засега мен утре ще ме изпишат, но всеки ден ми казват нещо различно затова не вярвам в нищо докато не ми връчат епикризата в ръцете. Изследванията вече са ми добре, но имам проблем с двата бъбрека - задържат урина. Десният бъбрек е по-зле и затова ми тежи, но тук вече нищо не могат да направят, пращат ме на консултация с нефролог, който ще ме следи до края на бременността.
Пантерка, аз бих се консултирала с още един лекар. При мен сърчицето го видяхме в 7ма седмица. При предишна неуспешна бременност плода също беше тръгнал обратно развитие, но не чакаха да се изчистя сама и ми направиха абразио.
Иванита, не мога да повярвам, че ти е отказала хормоните. Имам впредвид, че това са важни хормони за задържането на бременността. На мен също ми ги отказа гинеколожката,, но под предтекст, че здравната каса не ги поемала и си ги пуснах сама. Преди да забременея по здравна каса ми ги пускаше веднъж годишно личната.
Керита, време е вече, хайде с теб сме