0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Mishel

искам да попитам?
« -: Юни 22, 2006, 12:48:09 pm »
Здравийте момичета!Имам следния въпрос:Започнах да пия фолиева кисилина,мултивитамини и матрика от 10.06.Но в книжката на Хербамедика пише,че матриката се комбинира с други билкови продукти.Трябва ли да пия комбинацията или това е достатъчно?Ще правя изследванията този месец а самоинициативно започнах да пия гореизброените препарати.Колко време може да ги пия? :ask:
искам да попитам?
« Отговор #1 -: Юни 22, 2006, 13:02:40 pm »
В мултивитамините витамин А трябва да е под формата на бетакаротин, а не ретинол (който е токсичен за плода) - прочети внимателно съдържанието и ако трябва - смени марката витамини.
*

Mishel

искам да попитам?
« Отговор #2 -: Юни 22, 2006, 13:35:14 pm »
Аз не съм бременна но благодаря за предупреждението.Лошото е че не пише на опаковкатапод каква форма е вит.А.Витамините са производство наЕуросток ЕООД-multivitamins(Megavit)Въпроса ми е колко дълго мога да ги приемам заедно с фолиевата кисилина и матриката?Боря се за второ дете и както вече писах 10 години не се получава.Сега ще правя всички изследвания за които ме посъветваха момичетата от форума.Благодаря ти за бързия отговор и успех!
искам да попитам?
« Отговор #3 -: Юни 22, 2006, 13:47:47 pm »
Цитат на: Mishel
Аз не съм бременна

Но очакваш да забременееш - все пак пишеш в опити за забременяване ;)
Смени витамините. В добрите продукти винаги е описано съдържанието, при това максимално подробно.

Непременно започни с изследванията, 10 години е доста дълъг срок. На първо време е наложителна една спермограма, но направена в специализирана клиника за лечение на стерилитет.

За Мегавит ми се струва, че имам спомени за скандал - че съдържанието на витамините не отговаря на описаното като количество. Това да не са едни разтворими, 20 броя, за много малко пари?
*
искам да попитам?
« Отговор #4 -: Юни 22, 2006, 13:53:27 pm »
Мисля, че не трябва да пиеш тези мултивитамини!!!
Кути си мултивитамини за бременни - в повечето случай те имат всичко необходимо + фолиева киселина и са специално направени за случая!
А цената им е същата, като на останалите мултивитамини!  :roll: Няма ограничение в продължителността на приема, но някои мои приятелки се оплакват, че пълнеят от тях ... аз не съм убедена в това!
Успех!  :lol:
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: искам да попитам?
« Отговор #5 -: Юни 22, 2006, 15:07:28 pm »
Цитат на: Mishel
Здравийте момичета!Имам следния въпрос:Започнах да пия фолиева кисилина,мултивитамини и матрика от 10.06.Но в книжката на Хербамедика пише,че матриката се комбинира с други билкови продукти.

А някой гледа ли репортажа в "Господари на ефира" за Хербамедика?
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
искам да попитам?
« Отговор #6 -: Юни 22, 2006, 15:09:47 pm »
Старлет, мисля че бъркаш, не Хербамедика, а Херба Лайф. За вчера става въпрос, нали???

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

Starlet

• 1937
искам да попитам?
« Отговор #7 -: Юни 22, 2006, 15:16:30 pm »
Цитат на: minikky
Старлет, мисля че бъркаш, не Хербамедика, а Херба Лайф. За вчера става въпрос, нали???

Ми не помня дали за вчера или за онзи ден, защото гледах само анонса на предаването, но до колкото си спомням казаха Хербамедика, та затова питам.
*

piera

• 896
  • Keen on boots
искам да попитам?
« Отговор #8 -: Юни 22, 2006, 15:20:39 pm »
От няколко дни насам в ''Господари на ефира" говорят за Херба Лайф
*

Starlet

• 1937
искам да попитам?
« Отговор #9 -: Юни 22, 2006, 15:27:39 pm »
Цитат на: piera

Може не споря, а питам! Защото все така се случва че изпускам предаването, а ми беше интересно какво ще кажат.
искам да попитам?
« Отговор #10 -: Юни 22, 2006, 15:33:05 pm »
И аз не съм гледала Господарите, но за Мегавит не греша - те са:
ЛИНК

И още една интересна статия
*

piera

• 896
  • Keen on boots
искам да попитам?
« Отговор #11 -: Юни 22, 2006, 19:53:34 pm »
Цитат на: Starlet
Цитат на: piera

Може не споря, а питам! Защото все така се случва че изпускам предаването, а ми беше интересно какво ще кажат.

И аз просто исках да уточня за коя фирма става въпрос,защото една приятелка се занимава с тези мошеници от Херба Лайф.
Старлет,извинявай ако ти е прозвучало като спор  :oops: