0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце :)
« Отговор #920 -: Март 25, 2013, 08:53:17 am »
Добро утро, днес е хубав празник Благовещение.Дано всички чуем блага вест :)

Понеделнишки съм затрупана със задачи.Много обичам както нямаме никаква работа и да се появи некой и спешно за вчера да му трябва проектче.Ставаме луди :)

Лек и усмихнат ден.

*
« Отговор #921 -: Март 25, 2013, 09:09:52 am »
От все сърце ви желая всички скоро да чуете благата вест (пък може и по няколко пъти ;) ).

Честит празник!
*
« Отговор #922 -: Март 25, 2013, 12:59:41 pm »
ех, ако не сте вие, няма и да разбера, че е благовещение днес. честит празник на всички. все благи вести да ви стигат.

маги, вчера беше не-работен ден  :wink:. дано се организирате с по-малко жертви този път.
пп - нали знаете, че понеделник бил най-стресовия ден от седмицата, щото хората таман разпуснали малко през уикенда и айде пак, така че, карайте го по-полека днес. пък и не само.
*
« Отговор #923 -: Март 25, 2013, 13:25:17 pm »
И аз едвам разбрах какъв празник е днес и все пак Честит да ни е!

*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #924 -: Март 25, 2013, 14:27:30 pm »
Честито Благовещение  ! На  на желаещите и чакащи да чуят Благата вест -да е по-скоро и в двоен , троен размер  :lol:! На всички останали -много здраве и усмивки !

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #925 -: Март 25, 2013, 15:57:20 pm »
Честито Благовещение и честито на всички именници!
И макар че денят почти свърши, нали знаете - гладни и без пари да не излизате от къщи.

п.п. Да му мислят тукашните змии и производните им, защото:
„Бягайте змии и гущери, днеска е Благовец“ :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #926 -: Март 25, 2013, 16:05:52 pm »
И аз едвам разбрах какъв празник е днес
В днешния ден християните възпоменават радостното за всички събитие: Ангел Божий донесъл на Дева Мария вест за скорошното явяване на отдавна очаквания Спасител.

Празнуват Благовест, Благо, Благой, Блаже, Блага, Благовеста, Блага, Вангел, Ванго, Евангелина, Ванга.

Каквото правиш на Благовещение, това ще правиш през цялата година. Затова на Благовец се яде, празнува, броят се пари.

На Благовец трябва да си облечете новите дрехи и в джобовете да имате пари.

На Благовещение не се работи нищо.

Ако някъде има заровено съкровище, на Благовещение вечерта над него се издига син пламък.

На Благовец на трапезата трябва да има задължително и риба.

На този ден змиите не хапят и отровите губят силата си. Ако на Благовец убиете змия, то отрежете главата й. След това тази глава става магическа. С нея се правят магии за любов и се лекуват много болести.

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #927 -: Март 25, 2013, 16:14:34 pm »

маги, вчера беше не-работен ден  :wink:. дано се организирате с по-малко жертви този път.

За някои, аз си работих усилено при това.Като няма работа си отвисявам, но като има, няма събота, няма неделя, на линия сме докато не предадем.

*
« Отговор #928 -: Март 25, 2013, 23:27:02 pm »

Ако някъде има заровено съкровище, на Благовещение вечерта над него се издига син пламък.

То пустото заровено злато и на други празници се показва ама няма кой да го вземе  :lol

Честит празник! Дано наистина дойдат всички добри неща, които се предполага и както му е реда!
*
« Отговор #929 -: Март 26, 2013, 00:26:43 am »
Маги, много обичах да ми цъфне някой и да ме информира, че нещо му трябвало за вчера. В такъв случай отговарях, че явно вече не му е нужно.  :wink:

*
« Отговор #930 -: Март 26, 2013, 09:26:58 am »
е бива ли така, аз съм с два часа назад от вас, а вас ви няма никакви. днес ми дойде и ме боли ужасно и то гърба, та се събудих по никое време. дано нурофена проработи и поспя още малко, а за вас - добро утро! да ви е хубав денят и да не ви полазват навлеци.

теди, мерси за инфото, трябваше да го прочета по-рано, че да им сготвя риба. но пък малкото си игра с едни монети, докато не успях да ги скрия от нея, та дано това се брои :wink:
*
« Отговор #931 -: Март 26, 2013, 09:38:40 am »
Деси, ние нямаме избор от това живеем.

Иначе аз се събудих с ужасната си мигрена, пих хапче, поспах още малко, закъснях за работа, сега съм една идея по-добре.Поне гледам, говоря и мога да си седя на краката.Ако не беше този проект щях да остана в къщи, но друг път.

Лек и усмихнат ден от мен.Тук сутринта ме изненада със сняг, а дърветата са цъфнали.

*
« Отговор #932 -: Март 26, 2013, 10:39:52 am »
Здравейте.
Честит имен ден на Габитата!Да са живи и здрави! :flower:
А тук от рано сутринта вали дъжд, а сега е едно мрачно и подтиснато ....
Ели, и монетите се броят. :wink: А риба и ние не ядохме, че нямахме под ръка.
Обаче важното е, че бях с новите дрехи и пълните джобове.

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #933 -: Март 26, 2013, 11:54:16 am »
Хахаха, то и аз може да се каже бях с пълен джоб, само дето се бях запътила към Кауфланд, та не беше толкова пълен като излязох. Дано ми се брои до момента на влизането  :lol: Замезихме с мъжа ми с малко сьомга и сирена, с по чаша вино вечерта, значи сме спазили традицията.
В момента се размазвам от кеф- тишинка, спокойствие, кафенце, едно тирамису и два филма за гледане. Пращам ви от доброто си настроение и ви пожелавам усмихнат ден!  8)

*
« Отговор #934 -: Март 26, 2013, 17:54:14 pm »
ей, мишле, какво повече да иска човек от тоя живот, все така да ти е  :wink:

мен ме боли всичко, дойде ми и едва гледам.
« Отговор #935 -: Март 26, 2013, 19:45:21 pm »
Направо няма какво повече да иска :D
Дано и на теб ти мине, много неприятен момент.

*
« Отговор #936 -: Март 27, 2013, 16:23:25 pm »
мишле, мина ми, обаче девойката реши, че няма да ме остави да спя, та днес съм  8O. чакам да мине и утре и да започне тук великденската ваканция, та малко да си почина от "страничните" занимания.

другите, как се днес. тук за малко се показа слънчице, точно рано сутринта колкото да ни събуди и сега пак е сиво и мрачно
*
« Отговор #937 -: Март 27, 2013, 23:37:58 pm »
*
« Отговор #938 -: Март 28, 2013, 01:53:46 am »
мими, аз винаги съм харесвала варианта с метлата повече от ангелския - много ми е едно захаросано, вечно усмихнато, не ги разбирам аз така нещата. далеч по-ми харесват вещиците на тери пратчет или по-сериозните вещици дето са ги горили, щото са лекували или помагали на хората, или просто са мисилели с главите си, вместо да следват послушно глупостите на разни мъже.  :) та викам да яхаме возила и да фъркаме  :witch:
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #939 -: Март 28, 2013, 08:19:05 am »
Аааааа, ша са сетите вий. :lol: Там е истината.