0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Смях, раздумка и кафенце :)
« Отговор #880 -: Март 21, 2013, 23:07:35 pm »
Мерси за гласовете Елен, м-и, всички, които са дали своя глас :drunk:

За бански говорите и все да ви питам - защо не носите половинки? По-хубаво се изпичаш, по-приятно е за цялата кожа. Или монокини дирекшън :lol:
Цял бански не съм носила от 4 клас, дори в басейните за плуване с половинки.

А моя бански след раждането се разтегна и почна да пада. Чашките съвсем ги опразних, след като спрях да кърмя, трагедия :(
За тази година ще видя какъв ще взема, но искам да е без много стягане и с връзки, за да регулирам стягането, Ако са прекалено стегнати се получават грозни линии после, ако не е ти лъсва Д-то като се гмурнеш :lol:
[/url][/url]
*
« Отговор #881 -: Март 21, 2013, 23:21:44 pm »
Щото ще се уплашиш, като ме видиш с половинки.  8)

Е, и моите са във вида, посочен от Дани, хем дребната я кърмих само две седмици. Мими, с какво трябваше да ги мажем, че да се поосвестят? Не бях качила много - първия път - 13 кг, втория - 10. Явно, че и там не е ключът от палатката.
По монокини няма да тръгна, въпреки че ей го къде е морето и нудистите!  :lol:

Жаси, много готина твоята приятелка! ;-)
« Последна редакция: Март 21, 2013, 23:47:10 pm от blue_sky »

*
« Отговор #882 -: Март 21, 2013, 23:28:04 pm »
Жасмин, много кожа има по моя корем, повече от нужното, даже 10-те кила от тая зима не я изпълват  :lol: съответно имам и стрий чак до да не казвам къде.
Блу със стягащ гел за бюст и деколте  :D Тук рекламират и хапчета. Ама верно Мими да каже щото е минала от там  :D

Елена май бриджитки бяха ама и аз не знам, от поне 10г чак сега пак си ги намерих и ги чакам по промоции  :D
*
« Отговор #883 -: Март 22, 2013, 00:35:36 am »
м-и, да в бг така им викахме, верно, бях забравила, тук обаче е друго.
жасмин, аз преди да остарея и да забременея и аз ходех по монокини само -беше ми по-удобно, пък и след като мъжете могат, що аз не, ама и аз сега имам шкембе, а пък като погледнеш пъпа ми изглежда точно така  :( . та затова исках да е нещо, дето да го поприкрива отпред. ще видя къде сме и как ще се чувствам, може и аз да се съблека, ще видим.

аз да ви кажа, това със стягащите кремове не им вярвам вече, толкоз измазах по време на бременността и преди това заради един белег, нищо работа не свършиха, та така.
*
« Отговор #884 -: Март 22, 2013, 00:39:59 am »
Елена, само без "остарели", молим! Може "помъдряли", "разхубавили се".  :lol:
Пък и някои тук са скандално млади.

*
« Отговор #885 -: Март 22, 2013, 07:22:05 am »
Щото ще се уплашиш, като ме видиш с половинки.  8)

И аз ще те уплаша  :lol:. И преди не съм имала хубави гърди, но бяха по-малки. Надявам се като поотслабна да не стане съвсем смешна гледката. Вчера си купих сутиен. Триста пъти съжалих, че влязох в този магазин. Видях, че има същия като този, с който бях в момента и тъй като ми е удобен и добре оформя, реших да го купя. Е да, ама продавачката упорито ме убеждаваше първо, че ми трябва друг номер, после, че този модел не е за мен. Стисках зъби, угодих и да пробвам друг, който ми предложи и накрая и казах - искам да си купя точно този, дето ми е "малък и изобщо не е за мен". Ако Ви е за продаване, може да ми го маркирате на касата  :lol:.

*
« Отговор #886 -: Март 22, 2013, 08:30:08 am »

Стисках зъби, угодих и да пробвам друг, който ми предложи и накрая и казах - искам да си купя точно този, дето ми е "малък и изобщо не е за мен". Ако Ви е за продаване, може да ми го маркирате на касата  :lol:.

Мразя такива продавачки, лошото е, че не всичко смея да купя от нета.
*
« Отговор #887 -: Март 22, 2013, 08:32:40 am »
Ех, вие пък сега си помислихте, че съм с перфектни гърди  :lol:
Попромениха се, ама чак пък чушки патладжани  и друг зарзават не са станали  :lol:
Мазах се с един крем на "Билка" за стягане и според мен имаше ефект, но все пак си мисля, че всичко е до структура, кожа и т.н.
Сигурно като отслабна още 5 кила, по-точно ако отслабна, ще се посмалят, ама пука ми  :lol: като легна са идеални  :lol:
*
« Отговор #888 -: Март 22, 2013, 08:33:48 am »
След 2г3м кърмене имам две месети печени чушки отпред  :lol:.
:D
Аз съм кърмила само 2 мес.(просто кърмата ми спря от изживян стрес), обаче пак нямам почти нищо вече в сутиена. :? Доста кг свалих и първо там спатъхнах ... тюххх.
Хайде по кафе дами, че раздумката тръгна. :)

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #889 -: Март 22, 2013, 08:55:16 am »
Абе кърмили, некърмили. Па колко време кърмили ..... Гравитацията мили дами не прощава на никого. Питайте „старото куче“. Носех си аз скромно В, покрай разни стимулации качих и минах на С. После за процедурата отслабнах, но пък тя беше успешна и ай пак С. Кърмене въобще йок, ама отслабнах, и пак и накрая .... бе става ми В ама хич не е като едно време.
Та ЕГН-то и гравитацията си казват думата. :lol:
« Отговор #890 -: Март 22, 2013, 09:09:34 am »
м-и, нещо не мога да се ориентирам как се поръчва от този сайт  :ask:

*
« Отговор #891 -: Март 22, 2013, 09:15:52 am »
Ааа не ги поръчвам от него.  http://fashionsupreme.co.uk/ от тук, но като не са в кампания ги няма, а последната изтече в понеделник мисля.
*
« Отговор #892 -: Март 22, 2013, 12:37:35 pm »

Та ЕГН-то и гравитацията си казват думата. :lol:

Аз май съм го казвала и друг път, но ще повторя... Какво има между гърдите на една възрастна жена, което при младата го няма? Отговорът е пъп  :lol:

*
« Отговор #893 -: Март 22, 2013, 13:17:16 pm »
м-и таман и аз да те питам откъде да видя цените и така нататък, то не било от този сайт ;)

преди много време една възрастна приятелка ми каза, че едно от нещата, за които съжалява в този живот е времето, което е отделила да се чувства не-красива като по-млада. аз понеже винаги съм се оплаквала за това как изглеждам и един ден нещо се позагледах в стари снимки и си викам, ей бе, то аз не е имало тогава за какво да се оплаквам, виж ме сега... та, реших да спра да го правя, но ще видим, кога ще въведа това решение в действие :wink:

мерси за кафенцето
*
« Отговор #894 -: Март 22, 2013, 13:26:42 pm »
Еее, dani_ j !  :lol:

Да разкажа моя случай.  :P Доста хубави гърди размер B, обаче целите мастопатични. По време на събитието станах C. После не съм кърмила, останаха си C, но гравитацията не им прости, но са прилични.  :wink: Според мен не се промениха особено не защото не съм кърмила, а защото са предимно жлезиста тъкан и малко мастна.

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*
« Отговор #895 -: Март 22, 2013, 13:55:35 pm »
http://www.lilu.lt/en/search/?query=nikol+djumon
Едно търсене направих и ми ги изкарва само в този сайт с цени, цените са като тези, на които са и тук общо взето.

А тук една снимка от блог, който много харесвам и сигурно и той ми се отразява на талията  :wink: но пък женско парти все пак  :D
« Последна редакция: Март 22, 2013, 13:58:07 pm от м-и »
*
« Отговор #896 -: Март 22, 2013, 15:09:36 pm »
Аз си купувам напоследък една и съща марка и нямам проблеми да си нацеля размера. Дори последните ми дънки са ми успешна покупка от нета.

Дани, добре си я подредила продавачката. Тя да продава ли е там или да философства?

*
« Отговор #897 -: Март 22, 2013, 18:43:19 pm »
Момичета ще се радавам да ми препоръчате добра оптика в София за изработка на очила с повече от 5 диоптъра.Наложи ми се да мина перз една сложна схема за нова  рецепта за очила и незнам къде да си дам рецептата щото всички като видях 17-18 и се хващат за главата  :lol:
*
« Отговор #898 -: Март 22, 2013, 21:32:13 pm »
Момичета ще се радавам да ми препоръчате добра оптика в София за изработка на очила с повече от 5 диоптъра.Наложи ми се да мина перз една сложна схема за нова  рецепта за очила и незнам къде да си дам рецептата щото всички като видях 17-18 и се хващат за главата  :lol:

Това последното не го схванах, цени за стъкло ли са? Аз последно преди 3г платих по 55 за брой и нямам идея обикновените колко са.
« Отговор #899 -: Март 22, 2013, 22:08:26 pm »
И аз не разбрах това 17-18 какво е.
Те не са обикновени, м-и, за 5 диоптъра става въпрос. И моите стъкла са по 60лв...