0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Смях, раздумка и кафенце :)
« Отговор #860 -: Март 20, 2013, 23:37:36 pm »
Момичета, наздраве :)
Рядко моля за помощ за гласуване, но сега се надявам на вашият вот.

Моя приятелка участва в световен конкурс за блогър-пътешественик и е направила прекрасно видео. За да стигне до финал й трябва малко помощ :)

http://www.mydestination.com/users/natalia/bbb#.UUorrBdQZBU

Само да спомена, какво ме ядоса. Нейна конкурентка от Банско, с кратко видео, призовава да се гласува за нея, като обещава, че ако някой гласува за нея, участва в томбола за тридневна почивка в петзвезден хотел в Банско. Родата, родатаааа...
[/url][/url]
*
« Отговор #861 -: Март 21, 2013, 00:17:20 am »
жасмин-вени - готова си, бием корупцията по всякакви начини ;)
девойката звучи много приятно, пък местенцето е супер.

стоека, много неприятно, ама ти пожелавам да си търсиш съвсем различен тип гардероб, съвсем скоро yahoo_17
*
« Отговор #862 -: Март 21, 2013, 07:18:02 am »
И от мен един глас.

Стоека ама ще сме пищни мацки поне бе  :D
« Отговор #863 -: Март 21, 2013, 08:04:04 am »
Вени, един глас и от мен, успех на Наталия! :P

Момичета, къде са тия чашки бе, дайте малко насам! Пфууу, от буква "В" не можах да мръдна ни от процедура, ни от бременност, ни от нищо  :lol:

*
« Отговор #864 -: Март 21, 2013, 08:06:09 am »
Момичета, къде са тия чашки бе, дайте малко насам! Пфууу, от буква "В" не можах да мръдна ни от процедура, ни от бременност, ни от нищо  :lol:
Оххх, и аз съм така, че може и към "А" да мина скоро.Всичко се топи там, а където не трябва се лепи. 8)

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #865 -: Март 21, 2013, 08:17:27 am »
Стоека, и аз съм с твоя проблем и като добавиш и най-малка подгръдна става страшно  :lol: Досега само 2  марки съм улучвала да ми станат като хората, като едната (шият я тук) ми правят и корекция на обиколката с 1 номер, ако ми стане чашка, а е широк.
Тази година и аз май ще купувам бански, че на стария взе да му заминава ластика. Обаче пак половинки ще си търся, че целите хич не ми харесват.
« Отговор #866 -: Март 21, 2013, 08:41:36 am »
Ей я...и другата "чашка" се появи! :lol:

*
« Отговор #867 -: Март 21, 2013, 08:55:53 am »
обърка се, не съм чашка, а купа  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #868 -: Март 21, 2013, 09:04:26 am »
Аз само да питам след спиране на кърменето нали не ти порасна още купата? Смело се надявам поне на Д да си остана, а много се притеснявам, че ще са възвърне мастна тъкан и .....
*
« Отговор #869 -: Март 21, 2013, 10:14:40 am »
Не, М-и, дори понамаляха съвсем малко, но са си в прекрасна форма - мога да се пусна по монокини, ако не намеря бански  :lol:
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #870 -: Март 21, 2013, 10:17:56 am »
Аз само да питам след спиране на кърменето нали не ти порасна още купата? Смело се надявам поне на Д да си остана, а много се притеснявам, че ще са възвърне мастна тъкан и .....
Аз мисля, че това, че се скапвла бюста от кърмене е някакъв мит.  Аз лично не съм имала никакъв проблем, гърдите ми са си като преди. И от други жени съм чувала подобно мнение.

*
« Отговор #871 -: Март 21, 2013, 12:33:05 pm »

Аз мисля, че това, че се скапвла бюста от кърмене е някакъв мит.  Аз лично не съм имала никакъв проблем, гърдите ми са си като преди. И от други жени съм чувала подобно мнение.
[/quote]

Виж сега, ти си кърмила кратко, не искам да те обидя разбира се. Просто аз до 5м не знаех какво имат предвид да ти омекнат гърдите и нямаше и да си помисля, че кърменето нещо променя ако бях спряла тогава. Сега ми е неизвестно какво ще се случи, иначе да и моите не са се отпуснали де, но по монокини няма да се пусна, че ще имам закачен дребосък  :lol: :lol:
*
« Отговор #872 -: Март 21, 2013, 18:00:00 pm »
Стоека, и аз съм с твоя проблем и като добавиш и най-малка подгръдна става страшно  :lol: Досега само 2  марки съм улучвала да ми станат като хората, като едната (шият я тук) ми правят и корекция на обиколката с 1 номер, ако ми стане чашка, а е широк.

Точно това е и моят проблем, голяма чашка малка подгръдна обиколка.
Коя марка препоръчваш? Аз за Коледа сама си направих подарък и си купих един Триумф, ама много скъпо....Не мога да си позволя още един такъв.  :lol:
*
« Отговор #873 -: Март 21, 2013, 18:07:37 pm »
Сега ми е неизвестно какво ще се случи, иначе да и моите не са се отпуснали де, но по монокини няма да се пусна, че ще имам закачен дребосък  :lol: :lol:

След 2г3м кърмене имам две месети печени чушки отпред  :lol:.

*
« Отговор #874 -: Март 21, 2013, 20:53:26 pm »
Стоека, преди си взимах на "Христи", а последните години на "Перфекта". Тях ги шият във Варна, затова е възможна и корекция на обиколката. Удобни са ми и на достъпна цена, което не е маловажно.
*
« Отговор #875 -: Март 21, 2013, 21:20:20 pm »
Благодаря, Варна ми е съвсем на близо..обаче аз продължавам с въпросите къде и в кои магазини има от тази марка?
*
« Отговор #876 -: Март 21, 2013, 21:30:13 pm »
Последно купувах от магазинче на "Бенковска" (тръгваш от бул."Владослав" посока Колхозен пазар - в ляво е магазина. Корекцията е готова за ден-2.
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #877 -: Март 21, 2013, 21:38:35 pm »
Виж сега, ти си кърмила кратко, не искам да те обидя разбира се. Просто аз до 5м не знаех какво имат предвид да ти омекнат гърдите и нямаше и да си помисля, че кърменето нещо променя ако бях спряла тогава. Сега ми е неизвестно какво ще се случи, иначе да и моите не са се отпуснали де, но по монокини няма да се пусна, че ще имам закачен дребосък  :lol: :lol:
Общо 7.5 месеца -5 месеца я кърмих Ивана и 2и половина Андреа. Не знам дали става по-зле като кърмиш по-дълго, но съм чувала от жени, че въобще няма да кърмят, за да не си разваляли бюста.
То аз и кърма нямах много много, може и затова да е.

*
« Отговор #878 -: Март 21, 2013, 22:21:50 pm »
Аз пък много харесвам ей такава   кройка сутиени. И успях да си купя от интернет, цената им не е много ниска, но качеството е супер.
Боби аз не съм се чак толкова притеснявала, то ако ми е голям проблем ще намеря решение, ама да съм информирана. И аз не знам дали точно в продължителността, размера, индивидуално или всичко взето заедно е проблема.

http://www.nikoldjumon.lv/?x=model&id=260&col=9
нещо не ми е станала снимката

остана да си купя и такива гащи :))))
« Последна редакция: Март 21, 2013, 22:24:12 pm от м-и »
*
« Отговор #879 -: Март 21, 2013, 22:46:41 pm »
м-и, много са хубави, мисля, че им казват балконет (тук за всяко използват оригиналното му  име и оттам ги знам, да не решиш нещо)

бях постнала в темата за кърменето едно изследване на жени, близначки - едната кърмила, другата - не, няколко години след приключване на кърменето им сравнявали гърдите. тези на кърмещата били с по-добри показатели по тонус, форма и кожа.
ако нещо разваля гърдите е повишаването на теглото по време на бременност, не кърменето. просто докато кърмим мастната тъкан, която дава формата, намалява, за да може да се събира млякото. като спрем да кърмим си възвръщат формата (минус нормалните ефекти на възрастта и гравитацията).

да ви кажа нещо да (ми се) посмеете - пиша в този форум от поне три години. до днес можех да го правя само от два компютъра, които ми помнеха паролата. е днес си я уцелих - стандартната ми парала за мейла  :wink: