0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце :)
« Отговор #820 -: Март 16, 2013, 13:34:59 pm »
parsi, и аз съм с радикулит и точно се обостри преди седмица. На кое място ти е радикулитът?

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*
« Отговор #821 -: Март 16, 2013, 14:42:35 pm »
а да видите колко е хубаво да се живее на север  :wink:

мишле, ходихме да слушаме отворена репетиция на младежки филхармоничен оркестър. дойде един много известен диригент - Дудамел, който води репетицията. беше изключително интересно, а на мен ми беше много мило да я гледам малката как се чуди какво е това и да сочи и да казва "ижж, ижжж". тя много обича музика и мисля, че много й хареса. накрая по време на аплодисментите се покланяше, но това е друга тема :wink:

кажете какво да подаря на човек, който не иска подаръци?

пеше, всичко се лекува с винце, така че дерзай.
да ви минават радикулитите
« Отговор #822 -: Март 16, 2013, 15:04:18 pm »
Дай малко повече инфо за човека :)
Аз на тези дето не искат подаръци, не им вярвам :) По себе си съдя  :lol:

Пеше, моя мъж е изключително горд от факта, че откакто сме се събрали с него и пием всяка вечер по ракия и вино (с изкл.на последните две години), аз не съм боледувала зимите  :lol:

*
« Отговор #823 -: Март 16, 2013, 15:18:48 pm »
мишле, и аз така като теб не вярвам. а това ми е консултантката по кърмене и ми се ще да й занеса нещо хубаво, имам още малко време да го измисля, преди да затворят магазините
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #824 -: Март 16, 2013, 15:19:09 pm »
Абе хубаво викаше един колега, когото наричахме бай бригадир - всичко е от нередовно пиене. Ей ма на от 2009 спрях пиенето и тая зима кой какво аз болна. Че и тренинг съм загубила. Ама той мъжО виновен - не близва вино. :lol:
*
« Отговор #825 -: Март 16, 2013, 15:19:46 pm »
И аз да запитам същото?(за свеки се отнася) osi_10

Аз вече 3-ти филм свалям от Замундата, и все боза се оказва.Гледам 20 мин. и трия ...
голяма скука.
« Последна редакция: Март 16, 2013, 15:21:28 pm от ТЕД »

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #826 -: Март 16, 2013, 15:49:40 pm »
Смарайди отляво на гръбнака се пада.На мен вече ми помина,защото пих някакви прахчета ми изписаха .
« Последна редакция: Март 16, 2013, 16:06:06 pm от parsi »

*
« Отговор #827 -: Март 16, 2013, 16:05:55 pm »
За подаръци - на дамите едни красив шал никога не им е излишен примерно  :) На по-близка жена може и дреха или чанта, парфюм  :) Аз умирам за подаръци, ако ще и копче или шоколадче да е  :D И аз имам навик да казвам, че не искам или нямам нужда, ама кво, тенджери ли да си поръчам, че те са ми кът!?

Изобщо не съм си подала носа навън, но довечера сме на РД и мога да ви почерпя с една торта любима на рожденика  :D

Забелязала съм, че пролет и есен е момента на болестите, на мен и носа ми потече днес, ще изчакам още малко да видим какво ще излезе. За сега лекувам с алкохол и Адел  :D последното лекува и детски рев  :wink:
« Отговор #828 -: Март 16, 2013, 16:06:16 pm »
мишле, и аз така като теб не вярвам. а това ми е консултантката по кърмене и ми се ще да й занеса нещо хубаво, имам още малко време да го измисля, преди да затворят магазините
Ами може да й вземеш някакъв хубав шал, или пък бижу някакво.
Не знам имате ли едни цветя от плат, които тук много атраквитно се кичат по реверите и вършат чудесна работа за подарък. Може би с бутилка хубаво вино....или бонбонки :)
Ако обича книгите и знаеш кои точно, може и книга да й купиш.
Това се сещам за неща, които не са твърде лични.

Теди, какъв жанр търсиш?

*
« Отговор #829 -: Март 16, 2013, 16:17:28 pm »
ей сега оставям мъжът и детето да гледат ръгби и излизам по пазар  :wink:
много благодаря за идеите

тед, мога да ти препоръчам арго и последният бонд, скоро ги гледах, освен ако нямаш парадигмални критики към жанра, филмите са хубави, мисля аз, кажи после, ако ги гледаш

пешек, да ти кажа и аз заради кърменето съм загубила тренинг, на втората чаша (което само по себе си ми се случва много рядко) и вече съм лекичко забързала се към въпросът "те мен уважаваш ли ме". но и моят мъж не пие, аз му казвам, че ме излъга, щото докато се ухажвахме си говорихме колко е хубаво през зимата да си пред камината с хубава книга и чаша вино. е оказа се, че книги бол, в предишната къща и камина имаше, ама не пиел човека. та сега пия или самичка или като се съберем по женски, тъжна работа.  :wink:
а да кажа, освен виното и лИбовта помага много, за да не боледувате, та кажете на мъжете си, ако  не искат да ви готвят пилешка супичка, да се стягат :)
*
« Отговор #830 -: Март 16, 2013, 17:43:46 pm »
Хайде на баничките че не останах, още ми е криво но опитайте
моя е рецептата , специална ,познайте какво има вътре ![/font]
[/color]
« Отговор #831 -: Март 16, 2013, 18:14:12 pm »
Ммммм  :hungry:
Нещо зелено виждам и нещо оранжево. Тиква с праз? 8O :lol:

*
« Отговор #832 -: Март 16, 2013, 18:25:05 pm »
« Отговор #833 -: Март 16, 2013, 18:51:15 pm »
Кое точно от това?

*
« Отговор #834 -: Март 16, 2013, 19:26:52 pm »
праз, моркови, лук , подправки а да не издавам тайни  :lol:
« Отговор #835 -: Март 16, 2013, 19:51:50 pm »
Аааа значи морковче е оранжевичкото :))))
Почти те разконспирирах  :P

*
« Отговор #836 -: Март 16, 2013, 20:19:32 pm »
отивам да се гримирам, не успях с маникюра, поне малко боя да сложа на лицето :P
« Отговор #837 -: Март 16, 2013, 21:03:11 pm »
Какво купи?

*
« Отговор #838 -: Март 17, 2013, 08:00:28 am »
Днес е ден за прошка.
Да измолим и да простим.Никой не е безгрешен на този свят.
Простете ми, ако неволно съм обидила или огорчила някоя от вас.Простете ми, ако съм пропуснала да ви поздравя за някой от вашите празници.
Прощавайте!Простено да Ви е!

Мишле, нямам предпочитания за жанр.Вчера исках някоя комедийка да ме зареди положително и да ме разтовари, а то глупост, след глупост ...

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #839 -: Март 17, 2013, 09:09:47 am »
Добро утро и от мен!
Прощавайте, ако съм обидила някоя от вас!  :bighug:

Теди, аз като искам да се разведря и посмея, винаги си пускам старото българско кино с Парцалев, Калоянчев  :lol: Няма бози там  :lol: