0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце :)
« Отговор #640 -: Март 01, 2013, 19:35:11 pm »
Честита БАБА МАРТА!
Да сте живи и здрави и вие и вашите семейства!

*
« Отговор #641 -: Март 01, 2013, 20:24:03 pm »
Представих си особено образно котката на Маги закопчана за някоя тръба.  :jump12:

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*
« Отговор #642 -: Март 01, 2013, 21:06:57 pm »

С идването на първи Март идва и пролетта,
 а пролетта е здраве, слънце и любов!
 Честита Баба Марта и нека баба Марта ни донесе много здраве,
слънчеви дни и много любов в сърцето!

*
« Отговор #643 -: Март 01, 2013, 22:05:30 pm »
По обед в Мола и пиене ли раздават  :D :D

Е, в Мола ще купуваме рокли само, у нас ще се напием после  :lol:
Айде купувайте и на мен една, само вие ли ще сте с нови рокли  :lol: пиенето ще го пропусна този път, няма как  :D
*
« Отговор #644 -: Март 02, 2013, 01:21:56 am »
честита баба марта. моята девойка не ще да си носи мартениците.
много ви се радвах на мокрите истории. аз такова не съм къпала. само кучета
боби, добре дошла
а това за роклите го пропуснах покрай очите си, несправедливо е някак.... :wink:
да рапортувам - в огромен мол на търтовската улица не можах едно свестно червило да си намеря. ще трябва да продължа търсенето, няма как.

пп - ади се опитва да сложи две копчета на ушите си за обици 8)
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #645 -: Март 02, 2013, 08:47:31 am »
И аз искам йофтени рокли пък. Ама каквато и да е цената им, не моа си изби пътя.
Котка се прибира улична, за да прилича на старата ти улична котка. Първата май леко проблемна беше с къпането, но втората си беше напълно луда. Обичаше водата. Ама много. Не ѝ харесваше да я търкам като я къпя. Но когато майка ми переше, тя дебнеше пред вратата на банята и като изсипеше мама легена на пода, нашата посягаше да пипне водата с лапичка. Когато се развали казанчето и си течеше, тая шматка прекарваше часове полегнала на тоалетната чиния и зяпаше течащата вода в унес. Или като чуеше, че се пуска водата, се настаняваше там да гледа.
Да не ви разправям пък как 2,5 килограмова котка вади от голям леген с вода цяла свинска буза, за да си похапне. :lol: И това след като е била обилно нахранена преди това. Но плячката си е плячка.
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #646 -: Март 02, 2013, 11:22:56 am »
Да не ви разправям пък как 2,5 килограмова котка вади от голям леген с вода цяла свинска буза, за да си похапне. :lol: И това след като е била обилно нахранена преди това. Но плячката си е плячка.
:lol:
След като изяде купичка храна, се хвърли върху закачената клетка с папагала вътре и я събори. Тя се счупи, зашото падна от близо 2 метра височина и докато папагалката се чудеше какво става, мац си я захапа и си тръгна с нея да си изяде десерта на спокойствие. Само бързата хорска намеса и секна мераците  :lol:. Да се смееш ли, да го шамариш ли.. Животното си е животно.
Няма да забравя и опита на един бездомен мац да се добере до мръвка. Влезе в клетката на 80 килограмов каракачанец. Добре, че кучето ми е възпитано и котките са му слабост  :lol:. Непознатите хора не са и тях би изял с най-голямо удоволствие  :lol:, но не съм срещала някой мераклия да му влезе в клетката с цел грабеж на кокал  :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
« Отговор #647 -: Март 02, 2013, 11:28:12 am »
Няма да забравя и опита на един бездомен мац да се добере до мръвка. Влезе в клетката на 80 килограмов каракачанец.

Гладът е по-силен от тока  :lol:
Нашият каракачанец не пуска котка да припари в радиус 20 м. Само Цанко  :lol:
Даже Цанко му е несподелена приятелска любов, щото проклетия котарак не му обръщаше внимание. Бях се опитала да ги събера на една снимка - Цаню гледаше невъзмутимо настрани.  :lol:
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #648 -: Март 02, 2013, 11:46:47 am »
Няма да забравя и опита на един бездомен мац да се добере до мръвка. Влезе в клетката на 80 килограмов каракачанец.

Гладът е по-силен от тока  :lol:
  osi_9  :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
« Отговор #649 -: Март 02, 2013, 12:03:45 pm »
По повод роклите, Мими навзима няколко от различни размери и започваме да си ги менкаме, докато станат на някого от нас, че морето не на всички ни е близо да дойдем на място.  :P

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*
« Отговор #650 -: Март 02, 2013, 12:59:27 pm »
Предлегам темата за нови рокли и избирането им да върви ето с това:  :P
Вече пих 2, приятно пазаруване... :lol:
« Отговор #651 -: Март 02, 2013, 16:23:53 pm »
Благодаря! Още не съм пила кафе днес, но тъкмо се прибрах с едно парче торта- време е :)
Кака е с нова коса, с нов парфюм... Страстната седмица започва!  8) :lol:

*
« Отговор #652 -: Март 02, 2013, 22:17:51 pm »
С тия котки ще ме уморите от смях  :lol: :lol: :lol:

Кака е с нова коса, с нов парфюм... Страстната седмица започва!  8) :lol:

Честито!  :D

Мими явно още не се е прибрала с всичките тез рокли дето ги искаме  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #653 -: Март 02, 2013, 22:34:54 pm »
Мими явно още не се е прибрала с всичките тез рокли дето ги искаме  :lol: :lol: :lol:
:lol:
То в магазина без пари не дават, пращайте и ще купувам  :lol:
*
« Отговор #654 -: Март 02, 2013, 22:45:12 pm »
Като се замисля, ти още не си ми купила рокла, кръстнице  :lol:
Мишлето да сподели за парфюма.
*
« Отговор #655 -: Март 02, 2013, 23:01:06 pm »
Нещо за мен или не се полага  :? :oops:
« Отговор #656 -: Март 02, 2013, 23:36:22 pm »
Нещо за мен или не се полага  :? :oops:
В момента разполагам само с бисквити!  :lol:

Елфче, минах покрай една аптека и на витрината видях разни кремове, масла, непознати на пръв поглед и веднага се забих вътре да проуча (пък и да убия още малко време свободна и сама навън  :lol:).  Някаква английска козметика продаваха, марката е BRONNLEY (може би Елена да каже чувала ли ги е и що за марка  е това), най-различни продукти за тяло, вкл. и парфюм, т.е. тоалетна вода. Обаче ароматите- орхидея, момина сълза и фрезия. Направо откачих! Това са ми любимите пролетни цветя, много отдавна искам да си намеря парфюм, който просто да мирише на цветя, въпреки че по принцип май по-тежички парфюми ползвам. Доста се чудих, пръсках, мислих и си взех този с аромат на фрезия. Още ми мирише на ръката и супер много се радвам, че наистина миризмата, която исках намерих.
Ето го, на съвсем приемлива цена като за тоалетна вода, но аромата е жесток!
http://www.kozmetika.bg/show/BRONNLEY/59750_%D0%A4%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D1%8F---%D0%A2%D0%BE%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8/

Пък за косата се отказах от Кастинга, ще го подаря на майка ми, отидох на фризьор да ми направят кичури! По молба на мъжа ми, представете си  :lol:

*
« Отговор #657 -: Март 02, 2013, 23:41:44 pm »
Като се замисля, ти още не си ми купила рокла, кръстнице  :lol:
Иззедница  :lol:
На Великден те чакам с питката и пилето и те водя да мериш рокла  :lol: Или пращаш мерките, купувам и ти я подарявам като дойдеш с питката  :lol:
*
« Отговор #658 -: Март 03, 2013, 00:10:09 am »
Каква питка и пиле?! Да няма да ти играя ръченица, ти си вече омъжена!
С козИнак и ица ще дойда  :lol:
*
« Отговор #659 -: Март 03, 2013, 00:11:23 am »
На великден на кръстницата се носи и питка и пиле  :lol: То само с ица жив глад  :lol:
http://velikden.praznuvai.com/gosti.html