0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Смях, раздумка и кафенце :)
« Отговор #620 -: Март 01, 2013, 10:27:41 am »
Не мога да не се похваля  :lol: Направих шопинг-терапия, ама удар направо, някакво зверско намаление в МОЛа набарах в един магазин и резултата е 3 рокли и късо сако за.... 37лв общо  :lol: 2те рокли са си официални, перфектни за пролетта за повод или като официален работен тоалет, вързват се със сакото.
Още утре ще се докарам с подходящата за сезона  :lol:
Мимка, ми то си заслужава да запаля колата, да дойда до Варна и да ме водиш в тоя МОЛ  :lol:

Ето, Мишле, за туй иде реч!  :lol:  :lol:  :lol:
*
« Отговор #621 -: Март 01, 2013, 10:44:24 am »
Елфи,то и у наше село нема молове,ама къде коли,къде автобуси някак ще се замъкнем :D

*
« Отговор #622 -: Март 01, 2013, 12:27:27 pm »
Елфи,то и у наше село нема молове,ама къде коли,къде автобуси някак ще се замъкнем :D
хахаха и аз така  :lol: :lol:
« Отговор #623 -: Март 01, 2013, 13:04:17 pm »

В нашето село няма МОЛ, ще се гътна от завист!

И с право!  :lol:

*
« Отговор #624 -: Март 01, 2013, 13:39:34 pm »
Честита баба Марта!
Знаете ли колко тежка работа имам? Да изкъпя кучката.  :lol: Тя беше мома три седмици и сега ще се борим в банята. А е има-няма 30 кила.

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*
« Отговор #625 -: Март 01, 2013, 13:43:42 pm »
Който не е къпал котка, пък била тя само 5 кила, хич да не ми се оплаква  :lol:
*
« Отговор #626 -: Март 01, 2013, 13:46:49 pm »
Който не е къпал котка, пък била тя само 5 кила, хич да не ми се оплаква  :lol:

Подкрепям!Това животно котката така да мрази водата, поне двата екземпляра в къщи.Много е весело като се стигне до банята.

*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #627 -: Март 01, 2013, 15:28:31 pm »
Обяснявам как се къпе 6 килограмов ръмжащ сиамски мац.
Влизате в банята с дрехи, които не ви трябват или сте решили да изхвърлите. Заключвате вратата. Правило номер 1: Никога не топи котката в леген пълен с вода!
Правило номер 2: Не отваряй вратата когато котката е сапунисана!
Правило номер три: Не я дръж на едно място, просто в стил патешко ходене обикаляй след нея с душа, докато я поливаш.
Докато изпълняваш упражнението патешко ходене и търкане на съскащ и дерящ разярен мъжки кот, не е зле да не си отваряш много устата, щото с милите приказки, сякаш още толкова побеснява. Дръж далеч палците на краката си, защото са идеално място за хапане! И когато все пак приключиш с търкането и плакненето, отваряй вратата на банята, само след подсушаване! В противен случай 6 килограмов разлютен идиот с бяс се тръска на леглото ти и при всеки опит да го вземеш от там, настава бой!
Та след като си отмъсти на подсушаващата го хавлия, докато го търкате, все пак може да го пуснете. Друго правило: Не го закачайте докато яде от бяс някое цвете. Радвайте се, че не е вашият палец. И все пак стигаме до операция сушене, която може да започне след около 30 минути. Тогава е забравил за банята, отмъстил е на палмата и се ближе в унес. Може да включим и сешоара!  :wink:
Спазвате ли тези златни правила, можете да минете и без раздрани ръце и крака  :lol:. Нашият идиот само аз го къпя. Номера е и да се правите, че не забелязвате и не чувате съскането, ръмжането и червените от бяс очи. В момента в който посегне да ви издере, шамар през лапата или през врата с предупреждаващ глас. Дава временен контрол  :lol: Ама не да го боли, просто леко тупване с пръсти за респект. Цялата тази абсурдна ситуация винаги ми е била супер забавна, защото няма нищо по сладко да намачкаш изкъпана и бухнала сиамска котка  :lol:, разбира се докато ръмжи и ти гризе палеца ...  :lol:
« Последна редакция: Март 01, 2013, 15:59:18 pm от lidia »
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
« Отговор #628 -: Март 01, 2013, 15:50:29 pm »
Айде идвайте тогава всички. Утре среща в Гранд мола  :lol:
Аз нали съм все по пиенето и яденето, та магазина в който се бутнах, се казва "Тирамису"  :lol:
На Елфова ще и излезе по-евтино да скокне до Варна да понапазари, отколкото от тяхното село една фуста да купи  :lol:
*
« Отговор #629 -: Март 01, 2013, 16:25:35 pm »
Обяснявам как се къпе 6 килограмов ръмжащ сиамски мац.
Влизате в банята с дрехи, които не ви трябват или сте решили да изхвърлите. Заключвате вратата. Правило номер 1: Никога не топи котката в леген пълен с вода!
Правило номер 2: Не отваряй вратата когато котката е сапунисана!
Правило номер три: Не я дръж на едно място, просто в стил патешко ходене обикаляй след нея с душа, докато я поливаш.
Докато изпълняваш упражнението патешко ходене и търкане на съскащ и дерящ разярен мъжки кот, не е зле да не си отваряш много устата, щото с милите приказки, сякаш още толкова побеснява. Дръж далеч палците на краката си, защото са идеално място за хапане! И когато все пак приключиш с търкането и плакненето, отваряй вратата на банята, само след подсушаване! В противен случай 6 килограмов разлютен идиот с бяс се тръска на леглото ти и при всеки опит да го вземеш от там, настава бой!
Та след като си отмъсти на подсушаващата го хавлия, докато го търкате, все пак може да го пуснете. Друго правило: Не го закачайте докато яде от бяс някое цвете. Радвайте се, че не е вашият палец. И все пак стигаме до операция сушене, която може да започне след около 30 минути. Тогава е забравил за банята, отмъстил е на палмата и се ближе в унес. Може да включим и сешоара!  :wink:
Спазвате ли тези златни правила, можете да минете и без раздрани ръце и крака  :lol:. Нашият идиот само аз го къпя. Номера е и да се правите, че не забелязвате и не чувате съскането, ръмжането и червените от бяс очи. В момента в който посегне да ви издере, шамар през лапата или през врата с предупреждаващ глас. Дава временен контрол  :lol: Ама не да го боли, просто леко тупване с пръсти за респект. Цялата тази абсурдна ситуация винаги ми е била супер забавна, защото няма нищо по сладко да намачкаш изкъпана и бухнала сиамска котка  :lol:, разбира се докато ръмжи и ти гризе палеца ...  :lol:
Преди всичко това има едно основно и много важно правило - изрежи ноктите на котката!  :lol:
И предупреди съседите за предстоящия продължителен вой "колят ме"  :lol:

Мими, вярно е това за пазара! Нищо не купувам от наше село аз.
« Отговор #630 -: Март 01, 2013, 16:29:44 pm »
Айде идвайте тогава всички. Утре среща в Гранд мола  :lol:
Аз нали съм все по пиенето и яденето, та магазина в който се бутнах, се казва "Тирамису"  :lol:
На Елфова ще и излезе по-евтино да скокне до Варна да понапазари, отколкото от тяхното село една фуста да купи  :lol:
Ееееееееее ама не си човек значи! Както ми е тирамисуто от любимите сладкиши/кремове, смятай, че намеса има съдбата. Щом се казва така този магазин, той направо ме вика!  :lol:

Мими, вярно е това за пазара! Нищо не купувам от наше село аз.
Елфи, из кои ширини е това "ваше село"?  :lol:

*
« Отговор #631 -: Март 01, 2013, 16:30:30 pm »
Абсолютно вярно.Нашата така вие все едно ще мре всеки момент, а като се хване за някоя тръба ти трябва огромна сила, за да я отлепиш от там.

Малката е като сиамския, дере, ръмжи, съска и хапе.Нея я мие мъж ми, тя си е неговата котка.

« Отговор #632 -: Март 01, 2013, 16:32:57 pm »
Аз до миналата година къпех персиец, положението е що годе добре. Важното е в началото да разбере кой е по-силния! Обаче подстригването.....там е приключението!
Само на ветеринар, и ако не искам да е с упойка, защото не се навиват много без, ама аз съм упорита  :lol:, се прибирам като от война  :lol:

*
« Отговор #633 -: Март 01, 2013, 16:36:54 pm »
Мишле82, Свети Влас. То, да ви кажа и 3 магазина дали работят тук през зимата  :lol:
А цените в хранителните магазини са целогодишно... летни.
Пазар един път седмично в някой хипермакет за манджа е спасението. За парцали - в Бургас.
*
« Отговор #634 -: Март 01, 2013, 16:50:40 pm »
Верно е това с къпането. Само, че моя му удряше и двудневна сръдня после, недай си боже прекаля с балсама ... опитваше се да си прескочи миризмата докато свикне. А подстригването - без анестезия просто нулев шанс, при първия и последен опит без такава ветеринаря се сдоби с разпорена(буквално) ръка, за мой най голям ужас и срам. Обаче като биваше приспан за фризура минаваше пълно обслужване - маникюр, педикюр, почистване на зъбен камък и уши .... направо СПА процедура от до. И отново двудневна сръдня - неблагодарник такъв.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*
« Отговор #635 -: Март 01, 2013, 16:53:18 pm »
Пазар един път седмично в някой хипермакет за манджа е спасението. За парцали - в Бургас.
Смени посоката тази седмица, от цените на парцалите ще си избиеш пътя, а и тъкмо ще се напием  :lol:
*
« Отговор #636 -: Март 01, 2013, 17:41:18 pm »
а и тъкмо ще се напием  :lol:
E,това вече е приказка :D

*
« Отговор #637 -: Март 01, 2013, 17:59:35 pm »
С подробното описание как се къпе котка направо ме зарадвахте, че тая на мъжа ми е избягала преди аз да се нанеса  :lol: :lol: и ако много настоява за домашен любимец ще знам кои задължения да му препиша  :D

По обед в Мола и пиене ли раздават  :D :D
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #638 -: Март 01, 2013, 18:43:06 pm »
Я каква темичка имало тук, добро утро на всички, въпреки че при вас е вече следобяд.

*
« Отговор #639 -: Март 01, 2013, 19:20:20 pm »
По обед в Мола и пиене ли раздават  :D :D

Е, в Мола ще купуваме рокли само, у нас ще се напием после  :lol: