Доооооброооо утроооооо! Не мога да спра да се прозявам от половин час
. Благодаря ти много за рецептата, Стефи! Страхотни станаха и пържолките! Вчера си прекарахме добре - вкъщи празнувахме рождения ден на сестрата на съпруга ми с нейния съпруг и племенникът и даже баща му дойде да ни види и да честити на дъщеря си (а, са скарани от години) и не се скараха
. Така че, бих казала, че слава Богу мина добре. Но, определено днес ще релаксирам от вчера. Така че, ви пожелавам един приятен, спокоен и релаксиращ ден на всички! Който е на работа също може леко да релаксира от време на време
Мамче, благодаря ти отново за прекрасното кафенце със сладки! Приятен ден! Цунки!
п.п. И милото се прибра с червена роза вкъщи, подарява ми я и ме цунка, и аз му благодарих, цунках го и му казах, че ще я подаря на сестра му - а, той - "както винаги мило, ти си много практична, не се и осъмних" (ми какво да правя, като беше купил само една
)) , но нали ядох ребърцата миналия път, порадвах се за 2 минути на розата и го цунках, а розата я натопих да чака рожденника).
))
Маги, ти нали си от Бургас - къде спираха така тока? При нас нямаше такава веселба, но се бяхме приготвили де - със свещичка на масата, че като спре токът да не се изпотрепем в тъмното, докато търсим свещ...